СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 087
  • 527
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
Ако СБ беше събран в 15-16 серии нямаше изобщо да бъде скучно и всичко щеше да се развива доста бързо и динамично. Ако америнското вървеше в българския формат 100% щеше да е скучно.
Слави май иска да направи едно реалити шоу като ББ, който излъчва също ден за ден.

# 301
Слави май иска да направи едно реалити шоу като ББ, който излъчва също ден за ден.
Едно е да искаш..
Друго е да можеш..
И трето е да го направиш..

"Другото" му се губи..

# 302
  • Сливен
Едно е да искаш..
Друго е да можеш..
А четвърто е да стоиш от страни и да критикуваш направеното от другия ...
Това е най-лесния вариант  Joy Joy Joy
Професори по критика ...

# 303
Тц,"зрител"се казва тва..
И понеже съм,си казвам мнението..
Блудкава и мудна бозица ни пускат от бТВ..
Да се обединяват с БНТ вече!

# 304
  • Абсурдистан
Едно е да искаш..
Друго е да можеш..
А четвърто е да стоиш от страни и да критикуваш направеното от другия ...
Това е най-лесния вариант  Joy Joy Joy
Професори по критика ...
Ми не знам кое трето кое четвърто, но и на мен не ми харесва. Операторите снимат и дават постоянно тая със циците, все едно е нещо кой знае какво девойчето. Общо взето като кажат Сървайвър и ми изникват едни цици пред очите и нищо повече. Ако това е била целта постигнали са я.

# 305
скучно, по-скучно, най-скучно, Сървайвър....    Twisted Evil

# 306
Не съм очарована от Сървайвър...Очаквах повече динамика,а то си е боза Naughty

# 307
  • София
[...Блудкава и мудна бозица ни пускат от бТВ..
....

Тамън за хора като мен  Mr. Green. Не стига, че ежедневието ми е динамично, па и вечер да седна да се "динамизирам" още - не, мерси. Бавно е, вярно, разтеглили са го, но пък е интересно поднесено. Идеално е за мойто "просто" мислене.

А Маргото не е само цици! Жената е готина като характер, весела и с чувство за хумор - забавлява ме!

# 308
Вярно, сладурана е.

# 309
  • Варна
Гледам Сървайвър, харесва ми. В пъти е по-класно от ББ3. Не съм гледала други издания и не мога да сравнявам, но това определено ми допада. И добре, че не претупват. Така се вижда реалното им ежедневие, а не само интересните моменти. Очаквам по-нататък да стане по-напрегнато, като почнат да намаляват и да не им стига съвсем храната.  smile3508
Относно Маргото - ами то друго интересно при Дуло явно няма. Успокоих се обаче като прочетох, че си е тръгнала 3 дена след началото. Очаквам в понеделник да й кажем чао и най-вероятно във вторник ще е гост при Слави. Апропо пише, че си е тръгнала доброволно. Значи ли това, че е нямало гласуване? Thinking

Ама че неравномерно се разпределиха по племена. Всички готини и оправни - във Вокил. То така не е интересно  smile3512

# 310
Аз съм гледала 2-3 издания на американския Сървайвър и наистина нашето малко го разтеглят!!Но пак ми харесва повече от Биг Брадър!!В това предаване ужасно ме дразни,че постоянно се наливат с алкохол,пушат цигари и се чудят кой с кого да преспи!!
Това го виждаме всеки ден !!!
Имайте предвид ,че в Сървайвър тепърва ще става интересно!!Като започнат игрите ще почнат и да се заплитат интриги!!
Така,че ще говорим още по тази тема!!

# 311
  • Сливен
скучно, по-скучно, най-скучно, Сървайвър....    Twisted Evil
... Искрено и лично, Размисли и страсти, Биг Брадър ...  Mr. Green Mr. Green

# 312
На Сървайвър гледах 2 епизода и ми се стори доста скучно...хората не ми допадат, особено младичките. Извинявайте, но тази Марго с култовото си изказване (не цитирам точно): "Ох, аз като съм свикнала да спя без дрехи, сега ми е много гадно да се навличам." никой не може да ме убеди че има нещо в главата Peace (то е пределно ясно защо са я взели, но дано да я изгонят защото такива прости хора дразнят много) Но има надежда - ако не го направят боза като Биг Брадър и наблегнат на "оцеляването", а не на глупавите, пошли и измислени интриги тип "кой кого иска да "съблазни", би било интересно. Hug

А за Биг Брадър думи нямам наистина ooooh!...съвсем случайно го пуснах за 15 минути и бях УДИВЕНА от простотията която се лее. Sick От една страна е забавно да гледаш простаци да се правят на интересни...обаче по някое време става жалко.  Rolling Eyes

# 313
  • UK
Ами например аз съм свикнала да спя гола и ми е адски неприятно когато ми се наложи да спя с дрехи. Кошмарно ми е. И аз ли съм проста по тоз случай?

# 314
Ааа..Аз си спя гол и съм прозт..Нека ми..

Общи условия

Активация на акаунт