Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 69

• 45 541
  • 809
  •   1
Отговори
# 765
Титаа, така ме зарадва поста ти. Това е прекрасно. И сега, спират ли ти терапията?
Нямам търпение да организираме едно подробновиждане до морето Варненки. Лично аз ще се заема поименно да ви привиквам без право на отказ, само да се нормализира света.

Надкинка, от сърце ти пожелавам, корменето да ти донесе радостни  новини. Не се страхувай! Прегръдки.

И на всички, които чакат новини и действат по въпросите си 🍀🍀🍀

# 766
Тедито и Наде,
Надявам се всичко да се нареди при вас в крайна сметка!
Теди, аз имам голяма вяра на Арабаджиев, шефът на Онкологията в Токуда. След консултацията с Турция дано намерят правилният път! Heart
Наде, погледни го така: колкото по-голяма операция, толкова по-добър шанс да се изчисти всичко! Heart
Успех в лечението и на новите момичета - Солаче, Катеринка и Николче! Heart

# 767
  • Plovdiv, Bulgaria
Едно голямо Браво за момичетата с добрите новини!  Kiss
Аз пак да си попитам : Трябваше да правя ПЕТ се през м.Февруари, но не съм си подала документите в Сити. Имате ли  идея колко се чака, за да ме планират, че съм забравила? И допълвам въпроса -какви документи се изискват при положение, че цялото ми досие е в Сити клиник?

# 768
  • Варна
Бела, само да отворят ресторантите, ще, се съберем задължително. ❤️
Терапията ми приключва. На 4 Март е последното ми вливане. После и аз не знам. Вероятно прегледи на 3 или 6 месеца за първата година. Сега започвам да се концентрирам върху въстановяване от химиотерапията. Невропатията ме мъчи много, въпреки че положението значително се подобри.
Наде, не се вкарвай в притеснения предварително. Моят корем е отварян целия, за да отгледат всичко и да изчистят каквото има за чистене. Операцията ми е била 3 часа.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 21:37 от tita_klrv

# 769
Дами, страшна сила сте! Прекрасни и вдъхновяващи! Благодаря, благодарение на вас, успях да се изправя срещу гадините на мама и баба, като мога да им давам сили и надежда, че правим каквото трябва и това е правилно! Благодарение на вас им давам подкрепата и мотивацията, от която имат нужда! Вярвам, че всичко с тях и вас, Прекрасни, ще е наред и ще чуваме все толкова обнадеждаващи и позитивни новини, като на Титаааа, поздравления Прекрасна!
Дами, бъдете силни, прекрасни сте! Пожелавам ви всичко най-добро с успешно лечение и вечна ремисия! Вие сте истински герои! Поклон!

# 770
  • София
Едно голямо Браво за момичетата с добрите новини!  Kiss
Аз пак да си попитам : Трябваше да правя ПЕТ се през м.Февруари, но не съм си подала документите в Сити. Имате ли  идея колко се чака, за да ме планират, че съм забравила? И допълвам въпроса -какви документи се изискват при положение, че цялото ми досие е в Сити клиник?
Шуши, аз дек говорих с лекуващата лекарка да правим ПЕТ скенер и за 2 седмици ме планира. Нищо не съм подавала, защото всичко е при тях.

# 771
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря Olive, всъщност и при мен беше така, но бях забравила, не съм правила ПЕТ от 2018-та. Сега обаче ще трябва първо да се свържа с лекуващата лекарка д-р Ганчева, която среща ще ни е първа Wink Дано да ме изпрати на ПЕТ все пак.

# 772
Колко сте изписали, не мога да смогна да ви изчета.
Тита  прекрасна новина, многооо се радвам за теб.❤️
Успех на новите момичета 🍀🍀🍀

# 773
Здравейте.

Оказа се, че дядо ми е с 4 стадий рак на простатта вече шеста година. Майка ми в разбрала преди по-малко от година, а аз - днес.

Разбрах, защото го видях легнал и жълт и знаех какво му е преди да питсм майка ми. Чувах го, по телефона звучеше окей. Спрял е химиотерапията си, след като е колабирал след вливка. Изписали са му след това лекарства - не знам какви, но по думите на онколога стрували 7000-8000 лв., ако това помага да се ориентирате.

По сведения на баба ми - спрял го, защото според него му било ниско желязото от тях.  С майка ми не сме заподозрели нищо, защото явно с лечението се е крепял и наистина изглеждаше розов, здрав и щастлив. Сега е жълт и лежащ. Не съм го виждала 1 година, защото твърдеше, че го е страх да не го заразим с ковид, днес баба ми каза, че не искал да го виждаме така. Последно мама като го видя преди няколко месеца не беше така - слагаха му пейсмейкър и изглеждал добре.

според мен е зазлял, защото е спрял лечението. Стеах го било да иде в онкологията, защото там имало ковид. Казах на мама, че трябва да го убеди някак.

Моля ви, дайте съвет. Какви добавки, за да го вдигнем да му купим? Пиел желязо, но баба ми не знае какво. И някаква билкова кръв. Сок от цвекло. Ядял основно пасирана храна. Гади му се.  Дали лечението ще го закрепи пак? Има от много отдавна разсейки в костите. Отслабнал е след спирането на лечението....

# 774
  • Варна
За тези, които не знаят, ще кажа. Моят рак беше много агресивен G3 рак на яйчниците, в трети стадий. Може да се пребори. Вярвайте в себе си и се доверявайте на онколозите. И прощавайте, от сърце. ❤️

# 775
Първо към Тита- честито!!! Много се радвам за теб и ти пожелавам да са ти все такива резултатите от сега нататък. И спокоен и щастлив живот без гадната гадина ❤🤗
   Наде, на теб пожелавам много кураж и сила🤗 Всичко ще бъде наред, стискам ти палци. Смела и силна жена си ти!
    На въпроса на Никола - абсолютно нищо не подсказваше, че имам чернодробни метастази. Не съм имала симптоми, които да ми изострят вниманието, а чернодробните показатели бяха само леко влошени, нищо фрапантно (може би все пак сме хванали метастазите навреме, защото впоследствие много бързо се стопиха) Затова си мисля, че  в началото няма как разсейките  да се открият без образни изследвания, а ако човек почне сам да ги усеща, вече не е никак добре.

# 776
Тита, прекрасни новини! 🥳 Все така да е!

# 777
OutOfNowhere, трябва да го стимулирате да се лекува.
Моя дядо мина операция и химиотерапия преди 10г. Беше решил да не се лекува, но майка успя да го убеди.
Остави рака настрана за секунда. Каза пейсмейкър са му слагали 🤔 Дядо имаше проблем със сърцето. Изписаха му кръворазреждащи лекарства, каквито трябва да пие и дядо ти. Забравих какво беше, но в общи линии губеше кръв, а тя отиваше в стомаха и оттам.... та жълт и да му се гади. На там ме навежда мисълта. Разрови се, разчети се. Найстина не се сещам, но не беше рядко срещано. При възрастните хора се срещало често с тези хапчета за след операция. Заведето го на кардиолог, ще смени лечението. Но не се бавете. Според мен това не е от рака🙄

# 778
  • София
Сладурки, кой ще пусне нова тема?

# 779
Здравейте, видях, че басейнът на парк Възраждане София предлагат лимфен дренаж(отточен масаж), ползвал ли е някой услугата? Моля за отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт