Добрич- ден на града празнуват, учениците школуват(14)

• 16 120
  • 268
  •   1
Отговори
# 165

ЧРД на Венера Диди!!!

Хехе, мами, тук става весело! Joy

Май-май 3 години ..... Mr. Green .... пък после още едно   Crazy .....

е как...минимум две...ето Мими да каже Mr. Green

Абе траеш си ти, но ... Wink
ox, малката се събуди... Tired

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 13:03 от mimi_kir

# 166
Абе траеш си ти, но ... Wink

Mr. Green Mr. Green Mr. Green...то се вижда

geomar , мацката много сериозна в тоалетната Joy...това приспособление много ми хареса...къде ги има?

# 167
Здравейте и от нас.Рождения ден на малката мина добре.Работата стана три дена яли пили и се веселили.На обяд на 29-ти дойдоха бабите и дядовците,после вечерта във Варна на вуйчо и на рожден ден/нали са на една дата/.На другия ден вечерта кръстниците идваха.Въобще мина чудесно.Сега ще сложа снимки да ни видите.

# 168
# 169
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

Как е времето в Добрич?

# 170
Добро утро!Времето тук е супер!Да ви се оплача вече трета седмица ходим на градина а днес така плака и се тръшка както никога досега-вместо да свикне той плаче повече.Направо съм като болна.Досега само плачеше докато го оставя и после не плачл поне като звъня така ми казват.Незнам на какво се дължи чак сега да започне така да плаче.Дали нещо става там?А като питам лелята и госпожата казват че той много слушал.Дали не сгреших като не го пуснах на ясла вместо на градина?

# 171
Е да де, ама който види и който се досети Sick

теа, чак сега видях какво си ми писала под наслов"Жено" hahaha
Аз на центъра слизам обаче инкогнито. И обикноено става или набързо(няма време за клюкарсване- тая работа я върша виртуално)или в събота и неделя с цялата фамилия. В неделя например бях по центрото от 12.30 до 18.30ч. Чак кокалите ме болят от хойкане. А я кажи какво има за клюкарстване?
Да ти кажа че Даниелка от нашта катера вече е напуснала и има нова колежка, която пък е на мое място, защото тази дето беше на мое място вече е на мястото на Даниелка
Иначе мъжо ми е тИхничИски МениЖАр в хранително- вкусовата промишленост, но иска да сменя продукта(сиреч предприятието, само да можеше...). Смекчих ли обстоятелствата? То не че няма от кой да научиш...

# 172
Днес времето беше идеално за разходки и май повечето са ходили на разходка. За това за днес има само 2 публикации.
Искате ли ако другата седмица е хубаво времето да се видим макар и през деня в Градската градина. Вечерна среща незнам на повечето дали им се иска? Или ако имате по-добро предложение кажете. аз реших да поема инициативата , понеже всички бяха много силни, а никой не се решава. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 173
Искате ли ако другата седмица е хубаво времето да се видим макар и през деня в Градската градина.
Мен ако питате: по- добре до четвъртък вкл. една бърза среща в градската. После го дават дъжд. А инициативата си остава на emev Wink
Аз съм свободна от 13.00 до 16.00(ако изобщо мога да съм свободна Rolling Eyes)

ЗА ФРИЗЬОР ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ЖУЛИЕТКА  Peace Peace newsm10 newsm10 smile3501

А за Светослава какво ще кажете? Laughing(само бъзикам радиото, не ми обръщайте внимание, че пак съм в период на недоспиване )

# 174
  • гр.Добрич
 И ние по това време обикаляме парка, но все пак трябва да се разберем нещо по-конкретно.

# 175
  • Толбухин
Много добре стия замислили срещата,но аз не знам дали ще мога да дойда.Кака си идва и ще искам да прекарам повече време с нея.Так че не знам да ли ще мога да дойда.
Но знаели се

# 176
 yu5 kaffeetrmker_2 morning Coffee

Когато се съберете на срещичка - да споделите тук!

# 177
Em4oooo,ади деееее, кака ти ще може да дойде с теб до градската, нали?

# 178
  • Толбухин
Добро утро
mimi_kir ши видим,може и да додим.
Що не седнем поне на едно кафенце,предния път стърчахме като сопи и предизвиках ме задръствания.

# 179
Eeex, май само ние си пишем...я да вземем да се видим на Кайсийката- поне ни е близо. кеми и тя чете, тъй че ще отскочи Mr. Green. Ти можеш ли да сядаш на кафе? Аз вече не мога.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт