Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 897
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Нова съм в групата,а и в писането въобще за такива неща и моля да извините въпросите ми,но ми предстои пътуване другата седмица към Истанбул. В България ми казаха директно донорска яйцеклетка,но със съпруга ми решихме да отидем на преглед в клиника Бахчеджи. Може ли да ми дадете съвет с кола или автобус да тръгнем,на две различни карти клиниката излиза на доста различни места. Попитах Хафизе дали не предлагат транспорт от Автогарата,но не получих отговор. За първи път ще ходим там и сме малко притеснени. Благодаря на тези,които ще се включат!

Здравейте, това са координатите на клиниката намира се в квартал Шишли ( копирайте целия линк)
https://www.google.bg/maps/place/Bah%C3%A7eci+Fulya+T%C3%BCp+Beb … 9966076,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14cab7078ee17cd3:0xaed2f92d57b2a25a!8m2!3d41.0546442!4d28.9987963?hl=bg
Под това име излиза в гугъл : Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi
Имам телефон и на друга координаторка, ако искате ще ви го дам.
Ние пътуваме само с кола и не е толкова трудно да се стигне. Има подземен паркинг клиниката. При записване на час казвате, че ще пътувате с кола да ви включат в списък и на входа има разпределител. Почти до клиниката се кара по магистрала и от МОЛ Истанбул  ( до Тойота ) е първата отбивка, ако решите да пътувате с кола ще ви обясня подробно маршрута Simple Smile .

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 01:37 от Кris_80

# 586
  • What are you laughing at?
Здравейте! Нова съм в групата,а и в писането въобще за такива неща и моля да извините въпросите ми,но ми предстои пътуване другата седмица към Истанбул. В България ми казаха директно донорска яйцеклетка,но със съпруга ми решихме да отидем на преглед в клиника Бахчеджи. Може ли да ми дадете съвет с кола или автобус да тръгнем,на две различни карти клиниката излиза на доста различни места. Попитах Хафизе дали не предлагат транспорт от Автогарата,но не получих отговор. За първи път ще ходим там и сме малко притеснени. Благодаря на тези,които ще се включат!
kokodanka здравей, има фирма-посредник, която организира безплатен трансфер и нощувка за първоначален преглед за Бахчеджи и други медицински заведения, те ти организират всичко, записват ти часове и въобще се грижат за всичко ако решиш да започнеш лечението си. Давам линк към тях, за да не правя реклама. Успех!
https://www.turmed.bg/promo

P.S.
Не се притеснявай, че е посочен срок до 31 януари 2021, кампанията им продължава и през март 2021г. Heart

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 10:42 от arji

# 587

Здравейте, това са координатите на клиниката намира се в квартал Шишли ( копирайте целия линк)
https://www.google.bg/maps/place/Bah%C3%A7eci+Fulya+T%C3%BCp+Beb … 9966076,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14cab7078ee17cd3:0xaed2f92d57b2a25a!8m2!3d41.0546442!4d28.9987963?hl=bg
Под това име излиза в гугъл : Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi
Имам телефон и на друга координаторка, ако искате ще ви го дам.
Ние пътуваме само с кола и не е толкова трудно да се стигне. Има подземен паркинг клиниката. При записване на час казвате, че ще пътувате с кола да ви включат в списък и на входа има разпределител. Почти до клиниката се кара по магистрала и от МОЛ Истанбул  ( до Тойота ) е първата отбивка, ако решите да пътувате с кола ще ви обясня подробно маршрута Simple Smile .

Здравейте! Благодаря Ви много за информацията! Да, решихме с кола да пътуваме. Ще Ви бъда благодарна, ако ми опишете по -подробно маршрута 🙂 Имам телефонния номер на Хафизе,с нея държим връзка, задължително ще й кажа, че сме с кола,благодаря за съвета.🙂

# 588
Да ви опишем маршрута е малко как да кажа , дълго . Най лесно е да си изтеглите гугл мап и карта за офлайн ползване , иида си следвате навигацията като вкарате адреса в картата

# 589
Не се доверявайте с опис на маршрута,най-добре с навигация. На мен пътя до болницата ми беше най-големият ад, въпреки че Шофьор беше моят съпруг. толкова мноого коли и такова движение виждам за първи път.

# 590
Ние винаги пътуваме много много късно вечер , тогава няма жив човек по улиците , и е супер .

# 591
kokodanka здравей, има фирма-посредник, която организира безплатен трансфер и нощувка за първоначален преглед за Бахчеджи и други медицински заведения, те ти организират всичко, записват ти часове и въобще се грижат за всичко ако решиш да започнеш лечението си. Давам линк към тях, за да не правя реклама. Успех!
https://www.turmed.bg/promo

P.S.
Не се притеснявай, че е посочен срок до 31 януари 2021, кампанията им продължава и през март 2021г. Heart

Турмед организира безплатно транспорта,но  само веднъж ли?

# 592
  • What are you laughing at?
BAHARI здравейте, до колкото ми е известно,  само за първоначалния преглед  предлагат безплатен транспорт. Но най-добре е, да се свържете с тях, за да отговорят на всичките Ви въпроси. Успех!

# 593
Kokodanka, каквото ви интересува ще ви отговоря на лично Simple Smile .

# 594
ако влезнете в Истанбул след 8 вечерта няма да има проблем с трафика , ние тръгваме към 5 от София и ни е супер .

# 595
Здравейте момичета.
При пускане на рутинните изследвания за започване на стимулация ми излезе повишен АМХ. Стойността е 8.6. При предната стимулация миналата година(която се провали, заради ковид) беше 4 и нещо, а при по предната 5. Нямах поликистоза, ФСХ и ЛХ бяха в съоношение 1:1, просто ми е по голям резерва.Поне така ми каза от Мемориал. Но това 8 направо ме уплаши. Има ли някой друг с подобен показател и как е минала стимулацията.Не се притеснявам от хиперстимулация, защото на първата имах 29 фоликула, от които 25 яйцеклетки, притеснението ми, че няма да са качествени. Още нямам отговор от клиниката, но направо ме хвана страх от тази стойност. Дали е възможно да съм образувала поликистоза? Цикълът ми е редовен, през 28-30 дни.

# 596
И аз се вклбчвам с въпрос колко мм трябва да е лигавицата за трансфера ЗЕТ . В момента ми е почти 5,7 мм ( 10 ден от цикл )

# 597
Здравейте момичета.
При пускане на рутинните изследвания за започване на стимулация ми излезе повишен АМХ. Стойността е 8.6. При предната стимулация миналата година(която се провали, заради ковид) беше 4 и нещо, а при по предната 5. Нямах поликистоза, ФСХ и ЛХ бяха в съоношение 1:1, просто ми е по голям резерва.Поне така ми каза от Мемориал. Но това 8 направо ме уплаши. Има ли някой друг с подобен показател и как е минала стимулацията.Не се притеснявам от хиперстимулация, защото на първата имах 29 фоликула, от които 25 яйцеклетки, притеснението ми, че няма да са качествени. Още нямам отговор от клиниката, но направо ме хвана страх от тази стойност. Дали е възможно да съм образувала поликистоза? Цикълът ми е редовен, през 28-30 дни.
Как 29 ф. , това е просто невероятно, не ви трябват бройки.Само един , но да е качествен.Според мен ви е грешна схемата на стимулация. Имала съм 13ф. и накрая остана един за  трансфер и не се получи.Голямата бройка е проблем, поговорете с лекаря!

# 598
VDimitrova111, на Ваше място не бих разчитала на бългрските лаборатории. Досега като съм пускала АМХ в България, след това в Турция винаги са ми пускали отново преди старта на стимулацията и никога двата резултата не са имали нищо общо. Те ще Ви пуснат там и ако има нещо притеснително, ще го коментирате.
Bochinka, с проф. Кахраман съм коментирала този въпрос. Тя каза, че за нея оптималната лигавица е 8-12 мм. Но все пак е относително. Аз с естрофем никога не мога да направя голяма лигавица, как ли не са я мъчили. И дозата ми вдигаха, и климара слагах. Първият ми замразен трансфер беше на лигавица 7.5 мм. Нямаше проблем с имплантацията, изкарах приятна и безпроблемна бременност.
Вече съвсем отделна тема е как я мерят лигавицата в България. Досега винаги ми я беше мерил Калчев и не съм имала притеснения. Откакто той не се занимава обаче, обиколих къде ли не, видях какво ли не като техника и специалисти и съм просто потресена - един ден ми я мерят 8.3, на другия ден 6.4. Турците и те се потресоха и вдигнаха ръце, накрая ме викнаха на място.
Да допълня - няма нищо грешно в 29 фоликула. Просто някои жени имат по-голям резерв или поликистоза. На мен лично с минимални дози ми извадиха 24, на сестра ми - 25. Познавам едно момиче, което беше с 51. Всички имаме деца след тези опити.

# 599
Странни хора . Аз в Токуда ходя за сега . Ще видя днес какво ще ми изкоментират Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт