Смешки от форума 35

• 81 834
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Ами прабългарите, е има ли по-секси мъже, бе ? Висок, загорял, мускулест, с дълга черна  коса, на кон идва тука и ги мели наред и славяни и Византия.

Леле, колко древни съфорумки сме имали! А аз си мислех, че съм от най-дъртите... Simple Smile
Но определено нито прабългарите, нито динозаврите, нито фараоните помня.

# 571
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сега ако кажеш, че и вечеринката на Калоян и Никифор не помниш... Wink

# 572
Да, да. По скоро ниски, черни, космати...Joy

# 573
сега ако кажеш, че и вечеринката на Калоян и Никифор не помниш... Wink

Не, ама че Лили Иванова е пяла при откриването на Колизеума е записано в историческите документи Wink

# 574
Да, да. По скоро ниски, черни, космати...Joy
Ако приемем, че са имали леко монголоидни черти, тогава вероятно не са били толкова космати.🤣

# 575
Радой Ралин:

Българи и славянки на полянки,
вади тури, вади тури,
и създали чукундури.

# 576
Новото (не)нормално Trollface
Цитат
За мен мъж, дет не ходи по жени е ненормалник и от такива бягам на далеч.

# 577
Цитат
Няма нужда от климатици. 7см.камена вата ,отгоре специален дишашт наелон и на края сайдинга.

# 578
Цитат
Няма нужда от климатици. 7см.камена вата ,отгоре специален дишашт наелон и на края сайдинга.
Това е за страшките. Плашеща неграмотност.

# 579
Защо, може просто да е много кален форумец/форумка. Или йога.

# 580
Слагам в скрит текст, че все пак е нецензурно, ама се изхилих с глас:

Скрит текст:
Цитат
Абе те и за китайците викат, че са с малки пишки (не съм пробвала), пък преебаха целия свят.

# 581
Това как го разбирате?
Цитат
Вече не се сещам за техника, която да е по-малко сложна от машина за гласуване.
За мен най-сложната техника е пералнята на жената, която има 20 копчета, а съм се справял с ФМЦ

# 582
Цитат
Не знам какъв спад има, но и вчера научих за заразени блузки на мои познати
Темата не е за смях,но доста време се чудих за въпросните блузки,докато вдяна,че са заразени близки.

# 583
  • Euskal Herria
И предишните постове на съфорумката ме развеселиха, ама сега вече с глас се смях. Въпреки че на нея не й е до смях.
Цитат
При нас се започна, акордеоните и духовите инструменти разгряват, барабаните бият туш, някой крещи в микрофона „ ПРОБА, ПРОБА, ПРОБАААА…“( Явно пробват нервите на мирното народонаселение) През равен времеви интервал конферансието ги мотивира : „ГОВОРИ БИГ БРАДЪР, МОЛЯ СЪКВАРТИРАНТИТЕ ДА СИ ВЗЕМАТ ЧАШИТЕ И ДА СЕ ЯВЯТ В  ИЗПОВЕДАЛНЯТА! ГОВОРИ БИГ БРАДЪР…“
 Аплодират го бурно и подвикват : „Бравооо! Сипи!“ Той благодари и ги подгрява „ А сега за Гошо Големия спецЯлно   ше звучи кючека „Конят Вихър“. “ХАЙДЕ ВИХЪРЕЕ, ИЗЛЕЗ!“
Значи, аз си вземам думите обратно, че репертоарът им е непроменяем и не търпи развитие. Конят Вихър го чувам за първи път, развиват се хората, като по учебник, а аз съм просто злобен хейтър.
 Изпратиха Вихър с бурни аплодисменти, а  подпийналата певица  изви кръшно : „ААХ,КЪДЕ Е МОЙТО ЛИИБЕЕ”…
Ще бъде дълъг ден, който със сигурност ще прерасне в мъчителна нощ. И ако Христос не беше възкръснал, от този джангър със сигурност щеше да отвори очи.
П.П.   Ако не се включа повече, да знаете, че съм извършила престъпление и в сливенския няма нет.

# 584
И предишните постове на съфорумката ме развеселиха, ама сега вече с глас се смях. Въпреки че на нея не й е до смях.
Цитат
При нас се започна, акордеоните и духовите инструменти разгряват, барабаните бият туш, някой крещи в микрофона „ ПРОБА, ПРОБА, ПРОБАААА…“( Явно пробват нервите на мирното народонаселение) През равен времеви интервал конферансието ги мотивира : „ГОВОРИ БИГ БРАДЪР, МОЛЯ СЪКВАРТИРАНТИТЕ ДА СИ ВЗЕМАТ ЧАШИТЕ И ДА СЕ ЯВЯТ В  ИЗПОВЕДАЛНЯТА! ГОВОРИ БИГ БРАДЪР…“
 Аплодират го бурно и подвикват : „Бравооо! Сипи!“ Той благодари и ги подгрява „ А сега за Гошо Големия спецЯлно   ше звучи кючека „Конят Вихър“. “ХАЙДЕ ВИХЪРЕЕ, ИЗЛЕЗ!“
Значи, аз си вземам думите обратно, че репертоарът им е непроменяем и не търпи развитие. Конят Вихър го чувам за първи път, развиват се хората, като по учебник, а аз съм просто злобен хейтър.
 Изпратиха Вихър с бурни аплодисменти, а  подпийналата певица  изви кръшно : „ААХ,КЪДЕ Е МОЙТО ЛИИБЕЕ”…
Ще бъде дълъг ден, който със сигурност ще прерасне в мъчителна нощ. И ако Христос не беше възкръснал, от този джангър със сигурност щеше да отвори очи.
П.П.   Ако не се включа повече, да знаете, че съм извършила престъпление и в сливенския няма нет.
Яна, милост нямаш. Голям купон ще е било. Сълзи ми тръгнаха от смях.

Общи условия

Активация на акаунт