Смешки от форума 35

• 81 784
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
здравейте чувала съм че доста често се бърка пола на бебетата бременна съм в 20 г.с казахами момиче 100% когато бях в 13 г.с на 4D също ми казаха момиче но все имам някакви съмнения та питам се имали такава вероятност да е момче и да се бърка че е момиче моля споделете ако на някой му се случвало благодаря предварително
Цитат
Ако се съмнявате, отидете на лекар с добър ехограф. И тогава, ако не сте убедена, то на раждането със сигурност ще се види.

# 676
Цитат
Можели да ми каже те рецепта на картофени кюфтета че при мен се не се получава
Тук не схващам. Освен, че е неграмотно, какво друго има?
че не е ли смешно, че някой не умее да готви? То нали на всичко се смеем 😡

# 677
  • Down south
Смешка, ако въобще е имало такава, се губи в "преводите"

# 678
А дали умееш да правиш това,което не умеещият да готви умее?Не на всеки му се налага да готви.

# 679
Да е смешно, че някой не умее да готви 😯

Това изобщо задължително умение ли е?
Ми аз тогава дълго време на таз земя съм била безполезна личност 😂😂😂

# 680
От толкова неграмотност не знам дали е чак смешно, но със сигурност е нелепо. Отдавна не правя забележки за правописа, но в горните постове, включително на коментиращите в тази тема, ми идва малко в повече...

# 681
  • до най-прекрасния мъж
Цитат
здравейте чувала съм че доста често се бърка пола на бебетата бременна съм в 20 г.с казахами момиче 100% когато бях в 13 г.с на 4D също ми казаха момиче но все имам някакви съмнения та питам се имали такава вероятност да е момче и да се бърка че е момиче моля споделете ако на някой му се случвало благодаря предварително
Цитат
Ако се съмнявате, отидете на лекар с добър ехограф. И тогава, ако не сте убедена, то на раждането със сигурност ще се види.
Какво смешно има в това? Имам позната, на която до раждането твърдяха, че чака момиче. Направиха розова стая, купиха момичешки дрешки, подготвиха всичко като за момиченце. И при раждането - изненада - момче. Не се беше видяло на ехографа, колкото и прегледи да беше правила. Впоследствие им се роди и момиче, та си използваха това, което не бяха успели да заменят с момченцето.

# 682
Надява се жената на момче, може и някакъв натиск да има от страна на мъжа и родата, затова са тези съмнения в медицинската апаратура и специалисти. Ако я удовлетворяваше полът, нямаше да се съмнява изобщо сигурно.

# 683
Скрит текст:
Цитат
Цитат
Какво смешно има в това? Имам позната, на която до раждането твърдяха, че чака момиче. Направиха розова стая, купиха момичешки дрешки, подготвиха всичко като за момиченце. И при раждането - изненада - момче. Не се беше видяло на ехографа, колкото и прегледи да беше правила. Впоследствие им се роди и момиче, та си използваха това, което не бяха успели да заменят с момченцето.
Ако смешката е в първия цитат, защо съм постнала и втория? Няма ли да и е малко късно на авторката да разбере пола при раждането?

# 684
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не помня  пола на детето да ми е трябвал за нещо още преди раждането.
а ако се роди не точно желания какво правят? връщат бебето ли?
гинеколозите работят с материал на клиента все пак Wink

и за да съм по темата. по повод прием в детска градинка.
прЪвУписТТЪ е запазена. Wink само се надявам да е умишлено.

Цитат
...честито и е по темата, това е първа стъпка към Харварт.

# 685
  • София
Цитат
Цитат

На една колежка и казаха на 100% , че ще е момиче, бяха сигурни докато не роди..... момче.

# 686
Цитат
а най-много обича варен пилешки прат.
а

Дори и да е неволна грешка,  все пак пилешки врат ???

# 687
Ама то има такава дума "прат" и ако става дума за коте или кученце няма нищо смешно.

# 688
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
а най-много обича варен пилешки прат.
а

Дори и да е неволна грешка,  все пак пилешки врат ???

след плейтването и другите готварски изхвърляния си мислех, че ням нищо, което може да ме учуди.
имало Sad Sad  прат! - като чета какво е, кренвирш май иде да е Wink

https://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82

# 689
  • Mediterraneo
Ееее, прат си е прат. Хубаво е преди нещо да ни се стори смешно, да проверим поне в Гугъл това- онова.

И съвсем на същата вълна

Цитат
на вратъ
Чудно членуване!

Общи условия

Активация на акаунт