Модни консултации - 51

• 54 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
С дънки са ок, но с пола определено не. Аз и не харесвам такива муцуни... бих ги върнала.
И на мен са ми извън комфортната зона квадратните носове. Викам си, ще пробвам поне някакви умерено квадратни, ама пак...

# 241
И според мен ги върни. Нещо много ми е странна муцуната. Вторите показани обаче са жестоки.

# 242
Оуу, вторите откъде са и с тази червена подплата ммм, имам такъв портфейл отвън черна кожа, отвътре червена и много ми носи късмет. Simple Smile
Първите не са ми толкоз зле като модел, колкото лъскави. Моделът набран, небрежен, ок, ама и в съчетание с тоя лъскоч ми идват в повече. Върни ги, ако имаш възможност.

# 243
И двата чифта ботуши не ми харесват и страшно ми евтиният.

# 244
Оуу, вторите откъде са и с тази червена подплата ммм, имам такъв портфейл отвън черна кожа, отвътре червена и много ми носи късмет. Simple Smile
Първите не са ми толкоз зле като модел, колкото лъскави. Моделът набран, небрежен, ок, ама и в съчетание с тоя лъскоч ми идват в повече. Върни ги, ако имаш възможност.

Мисля, че отвътре е кафява кожата просто, не е червено-червено. Иначе са Bronx (които са ми в топ за удобни обувки, които и носят на бой). От фешън дейс са.

# 245
Много са широки.И с дънки не стават според мен. Но не само там им е бедата според мен.Това,че са лъскави още по малко ми допада.Другите също не ми допадат.Но аз не харесвам нищо с подобна подметка и тънък ток.Струва ми се,че те също ще са ти широки горе.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 12:10 от sasi6

# 246
  • София
    tuali
-върни ботушите, не са хубави, някак си не стои добре квадратният нос на този вид ток. Вторите ми харесват, елегантни са, за мен стоят луксозно и не евтинеят.

# 247
На мен също не ми харесват, съжалявам.. Изобщо не ги виждам в ежедневието.. Blush

# 248
Много са широки.И с дънки не стават според мен. Но не само там им е бедата според мен.Това,че са лъскави още по малко ми допада.Друхите също не ми допадат.Но аз не харесвам нищо с подобна подметка и тънък ток.Струва ми се,че те също ще са ти широки горе.

Такъв е типажа на на котешкия ток.Няма как дебела подметка и дебел ток, съвсем друга обувка става. И да, искам да са широки, не по крака. Но тези, дето дойдоха, са просто прекалено широки. 🙄
За лъскавия шагрен - и мен ме дразни, в сайта изглеждаше по - културно, а на живо блести яко🤔

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 10:13 от tuali

# 249

Такъв е типажа на на котешкия ток.Няма как дебела подметка и дебел ток, съвсем друга обувка става. И да, искам да са широки, не по крака. Но тези, дето дойдоха, са просто прекалено широки. 🙄
За лъскавия шагрен - и мен ме дразни, в сайта изглеждаше по - културно, а на живо блести яко🤔
Да,съгласна съм. Просто аз не харесвам такъв ток за ботуши. Иначе сега погледнах подметката на компа,че вчера бях от телефона. Тя е ок. Не са лоши ботушите .

# 250
Според мен ти стоят добре ботушите, на мен просто не ми харесват самите ботуши, но смятам че на теб ти стоят добре. Това широкото горе не ме притеснява, муцуната е това, което не ми харесва.

# 251
Лидълски ,да. Не са скъпи, просто са ми излишни. Една идея ме притеснява че черната е по тялото , а аз съм  пълна. Утре ще я облека и ще се снимам , ако нямате нищо против да кажете как е.

Ако не е късно, аз като черната, само че с кръгло деколте, иначе пак с джобчета и по тялото и сигурно от същото плетиво носих почти до края на бременността. Не знам кога точно са я пускали, защото рядко ходя в Лидл и не следя брошурите, но беше в коша с намалените неща. Мъжът ми казваше, че ме вталява даже.

# 252
Здравейте, дами ♥ Рядко влизам с въпрос при вас, но ви чета редовно. Въпросът ми е за това палто. Подарък е и преди много ми харесваше, но вчера като го облякох нещо...И аз не знам какво точно, но леко ми е демоде, май. Ще се радвам да споделите мнения. По етикет е 50 % вълна 50% полиестер. За топлина не ме притеснява, тъй като не съм от най - обичащите топло Stuck Out Tongue
Скрит текст:

# 253
Георгиева,от мен не! Прекалено много детайли. Стои ти като...подарено!

# 254
Изглежда една идея по-малък размер, в раменете не стои добре, може би от снимката. С черни боти, плътен чорапогащник определено не. Вероятно с друг тип обувка/ боти би било различно. Не с дебел ток.

Общи условия

Активация на акаунт