Модни консултации - 51

• 54 523
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Имам една чуденка за две чанти. Искам да направя подарък на една дама малко под 70г., все още доста активна и работеща.  Спряла съм се на тези две чанти, коя ви се струва по-удачна или симпатична? Първата ми харесва повече като фасон и вътрешно разпределение, но е 29см на ширина, втората е 34см и няма отделения, едно общо е.
1.

2.

# 391
Втората бих взела аз.

# 392
Първата е елегантна и функционална.

# 393
  • в Кошера
tuali, определено Калинките (Кочинеле). Прекрасна е! И по-функционална, предвид отделенията. Peace
Но пък Фурла-та би кореспондирала повече с възрастта на дамата.

# 394
Определено първата. Тези снежинки на втората не са ми по вкуса, а и цвета на първата ми е по-интересен.

# 395
Определено първата. Тези снежинки на втората не са ми по вкуса, а и цвета на първата ми е по-интересен.

Снежинките не са ли на снимката само?

# 396
  • в Кошера

Снежинките са от скрийншота, във ФД има обилен снеговалеж. Satisfied

# 397
И аз предпочитам първата.
Обаче на втората ми харесва повече от гледна точка на удобство, че дръжките падат надолу, ако чантата се носи с дългата дръжка през рамо.

# 398
  • Berlin
Първата ми харесва много повече - и цвета, и модела. Фурлата е леко скучна.

# 399
Първата чанта.

Панталонът е от типа, които много обичам, последните години трудно се намират с тези слим моди, но стоят изключително елегантно.
Ето нещо подобно

# 400
Няма снежинки. Фурлата е с цип, а това за хора, като мен, които се возят на транспорт е незаменимо. Кореспондира наистина по-добре на възрастта на дамата.
А и Фурла си е Фурла, но аз съм голям фен на марката.

# 401
Това, че втората няма отделения не е проблем. Аз, например, си ползвам органайзър за чанта и всъщност едно голямо отделение ми е по-удобно. Мога да събера папка А 4, понеже не е нарязано на няколко по-малки. А това за работещ с документи е важно. Дамата обаче как е - не знам.
Обаче липсата на цялостно плътно закопчаване с цип на първата на мен ми боде очите и това би ме спряло да я взема.
Дръжките на втората са много по-удобни. Могат да се преместят надолу и чантата да се метне с дълга дръжка на рамо.
Аз не съм фен на марки. Разглеждам удобство.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 13:06 от Judy

# 402
  • Пловдив
За по- възрастна дама- по- улегналия(“убит”) цвят. Иначе аз бих ги взела и двете. Като жабата от прословутия виц съм- с единия крак към калинките, а с другия- Фурла, разбира се.

# 403
Още спя и просто видях някакви снижинки по чантата. 🤣🤣🤣🤣🤣
И все пак първата ми допада повече. Тея Фурли така и не можах да ги харесам, не знам защо.

# 404

Няма снежинки по чантата, снимката е от фешън дейс, там всички неща ги валят някакви анимирани снежинки в момента, които нямаше как да махна 😀
Благодаря ви! Това с дръжките определено е важен детайл, не бях го мислила!
Стрина Калина, вероятно защото повечето им модели са някак скучновати, даже ретро. А тези, които не са, мъъъничко напомнят други марки. Имат и интересни собствен и дизайни, разбира се, но Кочинеле сякаш повече ми допадат в това отношение.
За да не съм голословна, пресен пример за лек крадизъм от Фурла спрямо Ермес... Бъркин-вдъхновено отвсякъде. Мисля, че е ненужно за добре установен бранд като Фурла.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 15:08 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт