Модни консултации - 51

• 55 475
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Мен ми харесват, но само някои модели. Ти ли беше постнала една с Обаг с жълта дръжка - беше уууууникалнааа!
Да Simple Smile. Много си ги харесвам Simple Smile

# 601
  • Sofia
Eто това са мойте лелки на 5 см, страхотни са

Останаха ми очите в тези. От къде са?
5 см. е оптималната височина, на която се качвам. Най-добре се чувствам между 3 и 4.5 см.

# 602
  • София
Lady Brinne, аз съм за последните 2.

# 603
  • София
Ако дамата е по-пищна, трябва да внимава с тънкия ток. Понякога се получава неприятен контраст с масивния прасец.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:44 от Спунк

# 604
Child of June, първите 2 са модела на Högl. : )

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 09:20 от snowwhite12

# 605
Аз съм си набелязала ето тези в обувки.бг:
Скрит текст:

И се чудя все още кои ми харесват най-много. 😀
Червените!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:48 от bubanka

# 606
Не съм пищна, нито тежка, но пък за сметка на това ниска и с масивен прасец. Това ме прави достатъчно неподходяща за висок тънък ток. Определено има по-едри дами, които изглеждат красиво на висок ток. Някои от тях имат много хубави глезени и прасци, което има значение.
5 сантиметра не са високи обувки, с тях се върви лесно. Остри или заоблени, трябва да се съобрази с ходилото.
Най-удобно като да се чувствам на 6 см, нещо такова
https://punto.bg/product/631613/damski-obuvki-na-tok-imac-505090 … upe-beige201.html
С такива мога да вървя цял ден без никакво напрежение. Имам ги в няколко цвята, както и със затворена пета. За офис са напълно подходящи според мен.
На 7-8 см също е удобно, ако обувките са правилните.
Тази зима нося два чифта такива боти, които са ми страшно удобни. Едните са велурени Тамарис, другите - някаква италианска марка от еленова кожа. И двата чифта са меки като пантофи.
Удобни марки за моя крак са Imac, Тамарис, Gi Anni. Първите продават основно бабешки модели, но имат по 2-3 по-елегантни на сезон. Gi Anni са красиви и удобни, но доста ниско качество за цената си. Два сезона носене издържат по изключение. Правя ги на нищо.
За Hispanitas беше писал някой по-назад. И от тях имам един чифт, но няма да повторя. На мен не са ми удобни и стрелките им спаряват крака....
Тези са любимите ми боти този сезон:

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 00:22 от Light Beam

# 607
Имам три чифта от GiАnni и са супер здрави години наред. Толкова бой и ходене са яли и нито шев е мръднал, нито подметката. Кожата им също се износва съвсем равномерно и без забележки.

# 608
Аз много искам ето такива, но на ток 6-7 см максимум.

Обаче не намирам, всичко е над 10. Имам едни такива на много тънък ток с нормална височина, но са ярко червени и не ги нося. Искам нещо в по-нормален цвят. Преди месец намерих точно като моите, но в едно супер грозно синьо и се изядох от яд, че няма в друг цвят.
Преди време си бях взела подобни, но светло беж велур, но така и не съм ги обувала на вън.
https://www.ingiliz.com/produkt/%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d0%b0%d … %ba%d0%b8-girona/
Качествени са им нещата. Никога не съм можела да ходя на тънък ток 10 см. Имам едни и съм ги обувала три пъти по повод. Имам проблем с вестибуларния апарат. Но пък съм носела на цяла платформа. Но с годините вече и на 8 и 9 см също не ми е комфортно. Имам много висок свод и това ми създава проблеми като умора и дори болки в метатарзалните кости и затова максимум 7 см и то не на тънък ток.

# 609
Важно ми е отвътре да са изрязани, защото нормалните ми зеят там и стои отвратително. Не знам какъв е тоя мой крак, ама всички обувки ми зяпат от вътрешната страна.

# 610
В смисъл как зяпат? На мен всички сандали  погледнати от вътрешна страна ми стоят грозно защото има пролука около 2 см, че може и повече. Зависи от изработката, но трудно си намирам да са изработени така, че да ми паснат  по крака.

# 611
snowwhite12, право в десятката...
Аз не мога да ходя на токове, не мога...свод, кг., кокалчета...не знам какви са причините, но имах боти на Саламандър с такава извивка, че се молех да се батисат, за да ги махна. Иначе страхотен модел, обаче неудобни. А токът беше 6 см. С токове се чуствам още по едра, нестабилна и кьопава. Имам ботуши на лек ток и понякога с тях се чуствам некомфортно. Като видя разни мацки по улицата как ходят- ще се счупят си мисля...защо на тази цена...Малко жени ходят като кралици на високи токчета и успяват да ги носят както трябва, а не токчетата да носят тях и то как...Имам удобни с висок (10-на см.) ток на Марко Тоци, неотдавна си взех и на Тамарис от магазин Хуманик пак с висок за мен ток и също удобен. Обаче говорим за излизания, работа от колата и обратно. Ако трябва да съм с градския транспорт и да ходя много- абсурд...Ще обувам самоходки.
Змейковица, аз освен с дънки не виждам какво друго бих сложила на тези сладури. Консервативна съм и не ми се връзват в други варианти.

# 612
Аз знам за какво зяпане говориш и наистина при някои модели е ужасно грозно, но всичко зависи от индивидуалната форма на крака и от кройката на обувката и доколко си пасват.

Последните 2 чифта, които си купих някъде в началото на пандемията донякъде приличат на това, което търсиш, но пък аз съм в другия край на света:
Тези за як минимализъм, поне 15 мин ги разхождах из магазина за да усетя дали наистина ми се удобни или само ми се струва....

И тези за по-закачлив офисен елемент, така и така съм як минимализъм откъм акценти и украшения:

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 01:17 от Agent Provocateur

# 613
  • Пловдив
Аз съм от чешитите, които, ако трябва да сложат ток 5см., ще си сложа равна обувка. Обичам високи токчета и макар вече доста по-рядко да нося, си ми остават любов. Имам и такива, които знам, че като ги сложа, ще ми разкажат играта и съм си го причинявала повече от един път.

# 614
Момичета, здравейте 🌸
Имам питане - някоя случайно да знае каква марка е екипчето на Алекс ?
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт