Търся филм, сериал... Тема 11

• 67 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
търся един филм обаче не се сещам за името. и тъка в филма се разказва за някакв очилат зубар или програмист който създава някаква виртуална игра и там копира своите колеги . тези копия който той създава са в капан те знаят че са копия и простото искат да изчезнат защото този който направил играта често влиза в нея и един вид ги тормози. а забравих да спомена че играта е с някакъв космически кораб с който отиват на други планети.

# 661
  • София
Това е епизод от сериала Black Mirror, епизодът е USS Calister.

# 662
Лонита благодаря ви много точно това е

# 663
Опитвам се да си спомня заглавието на една комедия, която съм гледал по телевизията преди 10-15 години. Мисля, че беше немска. Разказваше се за три (или може би бяха четири) приятелки, чаровни измамници, които се запознаваха с богати мъже и им измъкваха пари под различни предлози.
Запознаваха се с мъжете винаги по един и същи начин.Едната от тях работеше в авиокомпания (не помня дали беше стюардеса или нещо друго) и имаше достъп до резервационната система, така разбираше кога някой богат и известен мъж ще пътува и купуваше на една от приятелките си билет до него, тя го сваляше по време на полета и т.н. Някой да си спомня филма?

# 664
И аз съм с въпроса за един филм за прераждане. Мъж, който имаше много безразборни връзки,внезапно почина. Тъй като беше добър човек,му се даде шанс да се прероди и да се върне на земята и да намери жена, която да го обича истински. Той наистина се върна,но като руса жена. От там, беше много забавно, защото всеки ден беше предизвикателство за човека да се справи с ежедневните женски проблеми. Веднъж, след пиянска нощ, преспа с най-добрия си приятел и забременя. После роди момиче и поглеждайки го разбра, че е изпълнил мисията си. Филмът завърши с това, че порасналата му дъщеря,посещава гроба на майка си, заедно с баща си, който му беше най-добрият приятел, а вече на небето,човекът не можеше да реши как да прекара Вечността,като мъж или като жена?

# 665
  • Пловдив
И аз съм с въпроса за един филм за прераждане. Мъж, който имаше много безразборни връзки,внезапно почина. Тъй като беше добър човек,му се даде шанс да се прероди и да се върне на земята и да намери жена, която да го обича истински. Той наистина се върна,но като руса жена. От там, беше много забавно, защото всеки ден беше предизвикателство за човека да се справи с ежедневните женски проблеми. Веднъж, след пиянска нощ, преспа с най-добрия си приятел и забременя. После роди момиче и поглеждайки го разбра, че е изпълнил мисията си. Филмът завърши с това, че порасналата му дъщеря,посещава гроба на майка си, заедно с баща си, който му беше най-добрият приятел, а вече на небето,човекът не можеше да реши как да прекара Вечността,като мъж или като жена?

https://www.imdb.com/title/tt0103016/

# 666
Е, много благодаря

# 667
Търся сериала Руби с Барбара Мори. Имаше го в OK.ru, но виждам, че е изтрит, защото имаше там някакви правила и даже качваха сериалите под друго име.

Търся също филм за една жена, която всяка сутрин се снимаше с камера, защото забравя  какво се е случило предния ден и накрая се оказа, че мъжа с който живее не е истинският и мъж, а я лъже.

# 668
  • In The Middle Of Nowhere
С Никол Кидман мисля, че беше този филм.
Пп: https://m.imdb.com/title/tt1726592/?ref_=m_nmfmd_act_32

# 669
Търся един стар романтичен филм, но много малко помня.
Момичето беше грозно, с очила и работеше за някакви двама братя богаташи, мисля, че се занимаваха с лозе.
После единия й прати разни разкрасители и тя стана много красива. Естествено големият брат се влюби в нея. Не помня какво стана нататък.

# 670
# 671
Здравейте. Търся из интернет от дни и не мога да се сетя нито за имена на актьори, нито за самото име.
Сюжета разказва за младо момиче, което се влюбва в последствие в по-възрастен от нея.
Тя кара мотор, той прави лупинги със самолет. Действието се развива по нашето Черноморие.
Ако някой се сеща за името ще Ви бъда много благодарна.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 15:36 от bubanka

# 672
Здравейте. Търся из интернет от дни и не мога да се сетя нито за имена на актьори, нито за самото име.
Сюжета разказва за младо момиче, което се влюбва в последствие в по-възрастен от нея.
Тя кара мотор, той прави лупинги със самолет. Действието се развива по нашето Черноморие.

https://youtu.be/Pb9chBA_080      Този?

# 673
Тук може ли да се търси идея за филм, който да гледаме? Онзи ден гледах Енканто, хареса ми, забавно и емоционално. Но не ми се гледат разни зоотопии или други предложения на имдб. Също може някой игрален ромком, нещо за настроение, нито просташко, нито прекалено романтично, скоро гледали ли сте нещо ново и свежо?

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 19:48 от Анонимен

# 674
Да точно този! Много Ви благодаря!

https://youtu.be/Pb9chBA_080      Този?

Общи условия

Активация на акаунт