Търся филм, сериал... Тема 11

• 67 499
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Чува ли се нещо за втори сезон ан Защо жените убиват? Търсих във филмисуб, но има само първи сезон. Дали е излязъл и следващия?

Аз пък никъде не мога да го намеря сезон 1,навсякъде е изтрит!
Предложения.
Благодаря!
виж тук

# 91
Добър вечер може ли да пуснете тема или да ни помогнете с търсенето на един филм.
Помня от него че имаше едни хора гонеха други хора към една пирамида с диво растение или диво цвете . Цялата пирамида беше обиколена от тях . Целта на хората беше да прецакват хората да се качат на нея и да немогат да слизат от нея и да става мъчение на нея цветята или дивото растее по точно докато спът големите хора цветята пееха или свиреха и ги увиваше и убиваше единственото решение беше да им се режат крайници за да оцелеят ! Може ли да ми помогнете с името или поне нещо за този филм ? Благодаря ви много много предварително ако ми помогнете с гледането на този филм !!!!!?

# 92
  • In The Middle Of Nowhere
Филмът не е сложен за разгадаване - Руините 2008 🙂

# 93
  • София
Привет,
Търся последната част на Snooker Shoot out - 02.2021 oт Евроспорт. Няма в пиратите, З-а и арена.

# 94
  • София
Eurosport Player

а иначе,

# 95
Интересно... Откривам само 1 сезон. 2 сезон го няма никъде, а го дават, че е излезнал, че дори и трети скоро.
Много интересен случай.
1 сезон го има в нашата Зелка, а също и тук
Благодаря! Не знам защо не можах да го открия в Зелка преди. Сега ми се появи в сърча. Добре, че има английски субтитри - с немския хич не се разбираме Simple Smile

1 и 2 сезон ги има в Netflix,поне в датския го намирам . 2 се казва Charite at war. третия сезон е излезнал скоро, тая година.Трите сезона ги има в руски сайт,
с руски дублаж

# 96
Grind, точно датчани ми препоръчаха филма Simple Smile За съжаление за втория сезон нямам субтитри и още не съм го гледала. Моля, пусни ми руския сайт с руските субтитри.

# 97
Grind, точно датчани ми препоръчаха филма Simple Smile За съжаление за втория сезон нямам субтитри и още не съм го гледала. Моля, пусни ми руския сайт с руските субтитри.

Ето,ама е дублиран на руски,а не със субтитри. http://seasonvar.ru/serial-19284-SHarite-0-season.html
Макар,че понякога пускат и сериали със субтитри.
Трети сезон започва със серия 0.Това е документален филм за болницата Шарите,доколкото разбрах,защото не го гледах.

# 98
Здравейте !
Обяснението за филма който търся ще в много семпло , защото даже незнам как да го обясня .
Така ...
Приятели се събраха в една къща събраха телефоните и започнаха да играят игра , в действителност има друга къща точно като тази с тяхни двойници
Единия от 1-та къща и другия от другата
2-ма еднакви двойници излизат от къщите
И се разменят без те да знят
Има убийства и прочие
Да тъпо обяснение но това си спомням 😀😂 съжалявам
Надявам се да го намеря някой ден
Наистина си заслужава !

# 99
Coherence и The One I Love са с двойници и подобен сюжет.

# 100
  • София
Как точно се казва на български филмът "2012"?

# 101
Как точно се казва на български филмът "2012"?

Ами ... 2012 ми излиза

# 102
Търся филм, в който се разказваше за група студенти или млади учени, доколкото помня, които откриха начин да се върнат назад във времето. Снимаха с камера събитията. Успяха да се върнат по времето на Христос и да заснемат разпятието и възкресението, нещо такова си спомням. Интересен беше.Дали някой от вас го помни?

# 103
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте! Мога ли да гледам някъде филма "Мобилна връзка" ? Благодаря!

# 104
  • София
Има го във filmisub.com

Общи условия

Активация на акаунт