Търся филм, сериал... Тема 11

• 67 437
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Габрово
Здравейте, може ли да се намерят някъде 1-ви и 2-ри сезон на сериала The Ranch, в Заминда има само 3-ти и 4-ти. Благодаря !

# 76
  • София
ето тук

# 77
# 78
Някой може ли да се сети за заглавието на един американски филм на семейна тематика в който тийнейджърка бясна на родителите си затова,че забравиха да дойдат на гимнастическо състезание в което тя участваше,им сипа приспивателно в храната,а после ги завърза за столовете? Филмът завърши с хепи енд.

# 79
  • Люлин
Здравейте момичета, търсих, търсих и накрая се престраших да питам къде мога да намеря, изтегля или да гледам филма " Вечната Аделайн". Намирам линкове, но дават само реклами и не можах да намеря от къде да го изтегля. Гледах го по....мисля е беше БТВ, не съм сигурен. Хареса ми. Освен това искам да го препоръчам на познато момиче.
Продължавам да търся, но ще бъда благодарен, ако някой ми даде линк за него.

# 80
# 81
  • Велико Търново
milentr, повечето сайтове за онлайн гледане на филми работят с неколкократно препращане към реклами, докато видеото тръгне. Просто е необходима по-голяма настойчивост.

И видеото от горния линк тръгва точно по същия начин. Току-що пробвах - двукратно отвори реклами преди да успея да си го пусна.

# 82
Здравейте момичета, търсих, търсих и накрая се престраших да питам къде мога да намеря, изтегля или да гледам филма " Вечната Аделайн". Намирам линкове, но дават само реклами и не можах да намеря от къде да го изтегля. Гледах го по....мисля е беше БТВ, не съм сигурен. Хареса ми. Освен това искам да го препоръчам на познато момиче.
Продължавам да търся, но ще бъда благодарен, ако някой ми даде линк за него.
За теглене, има го в замунда. И аз скоро се сетих за него и си го изтеглих

# 83
  • Велико Търново
Забравих да уточня - рекламата се отваря в отделен прозорец. Прозорецът просто се затваря. Прави се нов опит за пускане на плеъра, пак се отваря реклама в отделен прозорец, който пак се затваря. И така, докато тръгне. Обикновено не се отварят повече от 4-5 пъти реклами, като в повечето случаи са до 3.

# 84
  • Люлин

Благодаря на бързите отговори на отзовалите се NumLock, DamaPika, Edеn.
Този линк и други линкове съм ги ровил, ровил с цел да изтегля филма, а сега го отворих лесно за онлайн гледане, все пак е нещо.

Благодарности на всички

ДОПЪЛВАМ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ГЛЕДАНЕ НА ФИЛМА:
Както писах по горе, много линкове прегледах неуспешно, даже и горепосочение линк съм разглеждал. В него има даже инструкция как да гледаме филмите.
Ето линк с инструкцията
https://filmisub.com/static/kak-da-gledam-filmite.html
Сега вече си открих   и грешката. Компютъра ми е модерен, но нарочно съм инсталирал Уиндовс 7 заради жена ми. При различни ситуации се държи доста странно заради ВИН 7. Май ще минавам на ВИН 10 заради неговите странности.
Горното го допълвам заради други потребители.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 10:30 от milentr

# 85
Чува ли се нещо за втори сезон ан Защо жените убиват? Търсих във филмисуб, но има само първи сезон. Дали е излязъл и следващия?

# 86
Чува ли се нещо за втори сезон ан Защо жените убиват? Търсих във филмисуб, но има само първи сезон. Дали е излязъл и следващия?

Показва ми само, че трябва да излезе по някое време 2021, но няма повече информация

# 87

Аз пък никъде не мога да го намеря сезон 1,навсякъде е изтрит!
Предложения.
Благодаря!

# 88
Във filmisub  ми се стори, че го има. Аз там го гледах лани, по време на първия тъп локдаун.

# 89

Аз пък никъде не мога да го намеря сезон 1,навсякъде е изтрит!
Предложения.
Благодаря!
Why Women Kill първи сезон го има и в замунда, и в зелка. В замунда е от 2019г. и е с английско аудио, а в зелка пише, че е с българско, но е HD.

Общи условия

Активация на акаунт