Търся филм, сериал... Тема 11

• 67 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Ако си гледала филма "Знахар" , той също е 1:1 с книгата.

Уникален филм! Преди няколко месеца го гледах, много силен, много човешки! Иска ми се пак да правят подобни филми...

# 211
  • Sofia
Търся филм, излъчен по БНТ преди около 2 години – игрален, пълнометражен, със сигурност европейски, може би италиански или френски. Историята се завърта около група приятели на средна възраст, повечето семейни двойки, които се събират на вечеря и решават (един вид като игра/предизвикателство) всеки да говори открито, ако му звънне тел. и да споделя съобщенията си пред всички, докато са заедно. Това естествено довежда до разкрити тайни, конфузни ситуации и скандали помежду им. Сюжетът вероятно продължава и след въпросната вечеря, но не зная нищо повече, освен че домакините май имаха дъщеря, а някой от мъжете се оказа гей.  Rolling Eyes

# 212
Търся филм, излъчен по БНТ преди около 2 години – игрален, пълнометражен, със сигурност европейски, може би италиански или френски. Историята се завърта около група приятели на средна възраст, повечето семейни двойки, които се събират на вечеря и решават (един вид като игра/предизвикателство) всеки да говори открито, ако му звънне тел. и да споделя съобщенията си пред всички, докато са заедно. Това естествено довежда до разкрити тайни, конфузни ситуации и скандали помежду им. Сюжетът вероятно продължава и след въпросната вечеря, но не зная нищо повече, освен че домакините май имаха дъщеря, а някой от мъжете се оказа гей.  Rolling Eyes

Да не е Perfect Strangers? https://www.imdb.com/title/tt4901306/

# 213
  • Sofia
Вероятно е той, да, ще съм сигурна като го гледам.
Много благодаря, Джуд!

# 214
Здравейте! Търся един филм, от който си спомням много малко, така, че не мога да го разкажа. Спомням си само отделни кадри. Той пишеше,но не го издаваха После написа детски приказки и тя ги изпрати в издателството, и ги одобриха.Май беше самотен баща и тя беше като бавачка на детето.Много моля, ако някой се сети да пише. Благодаря.

# 215
Здравейте! Търся един филм, от който си спомням много малко, така, че не мога да го разкажа. Спомням си само отделни кадри. Той пишеше,но не го издаваха После написа детски приказки и тя ги изпрати в издателството, и ги одобриха.Май беше самотен баща и тя беше като бавачка на детето.Много моля, ако някой се сети да пише. Благодаря.

Goodbye Christopher Robin?

# 216

Goodbye Christopher Robin?
[/quote

Благодаря, но не е този. Филма е съвременен. Актрисата е с черна коса и с кукленска хубост.Срещаха се май в едно кафене на открито

# 217
  • through the wormhole
Мисля, че е "Undercover Angel" ("Ангел под прикритие"), но не е много съвременен, гледала съм го отдавна. Пише, че е 1999 г. Запомнила съм, че е със спасителката Ясмин Блийт - така го намерих. Надявам се да е този.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 08:35 от BlackHole

# 218
Goodbay Amerika  руски търся.

На предното място, на което го намерих, вече го няма.

# 219
  • София

На предното място, на което го намерих, вече го няма.

Има го в Замунда и в Ру Тракер.

# 220
  • София
Има го онлайн на руски - ТУК

Играч 4 и последният, зареждат по-бързо

.

# 221
Здравейте. Вече знам, че е по-добре да се задават въпросите един по един. Аз търся няколко филма . Да започнем с първия.
Този филм присъства в моите записки само с едно изречение "мъж вижда северно сияние и разбира, че на сутринта всички ще умрат".
Изчерпателно и ясно нали ? Simple Smile

Има няколко подобни филма, но те не съвпадат с този който диря.

Става дума за това, че той беше някакъв учен , който според определена теория бе достигнал до извода, че се очаква катаклизъм който ще погуби земята. И в една нощ той видя сияние в небето, което значи че на другата страна на земята, процесът беше започнал. Като се замисля, следва да е нещо със слънцето.
Не помня прав ли беше или всичко се размина.

AAAAAAAaaaaaa може да е и начало на ядрени бомбардировки...

Има един сайт за откриване на филми, но как ли не опитвах с отделни думи и словосъчетания, но досега не съм успял да намеря нито един филм от тези които търся.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 00:26 от dian2n

# 222
Здравейте. Вече знам, че е по-добре да се задават въпросите един по един. Аз търся няколко филма . Да започнем с първия.
Този филм присъства в моите записки само с едно изречение "мъж вижда северно сияние и разбира, че на сутринта всички ще умрат".
Изчерпателно и ясно нали ? Simple Smile

Има няколко подобни филма, но те не съвпадат с този който диря.

Става дума за това, че той беше някакъв учен , който според определена теория бе достигнал до извода, че се очаква катаклизъм който ще погуби земята. И в една нощ той видя сияние в небето, което значи че на другата страна на земята, процесът беше започнал. Като се замисля, следва да е нещо със слънцето.
Не помня прав ли беше или всичко се размина.

AAAAAAAaaaaaa може да е и начало на ядрени бомбардировки...

Има един сайт за откриване на филми, но как ли не опитвах с отделни думи и словосъчетания, но досега не съм успял да намеря нито един филм от тези които търся.

Може би няма да е лошо да споделиш кои филми отпадат за да знаем да не ги предлагаме 😃, та моето предположение е Sunshine от 2007

# 223
Трудно ми е да кажа кои филми отпадат, защото съм ги намирал през годините. Не съм запомнил имената им. Дори вчера намерих още един с подобен сюжет.
Интересното е, че всяко нещо което помня от доста време (предполагам че при всеки е така) се изкривява. От една страна поради различното ми мислене тогава и поради миналото много време.
За този филм имам спомен че не е някакъв екшън. По скоро драма.

# 224
  • through the wormhole
Подслон (Take Shelter)? Само че в този филм не вижда сияние, а има видения.

Общи условия

Активация на акаунт