Търся филм, сериал... Тема 11

• 67 372
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, аз търся американски филм, който даваха едно време по bTV, и се разказваше за човек, който се опитваше да се самоубие, но при всеки опит оцеляваше без драскотина.

# 226
Здравейте! Търся един филм, от който си спомням много малко, така, че не мога да го разкажа. Спомням си само отделни кадри. Той пишеше,но не го издаваха После написа детски приказки и тя ги изпрати в издателството, и ги одобриха.Май беше самотен баща и тя беше като бавачка на детето.Много моля, ако някой се сети да пише. Благодаря.
Мисля, че е "Undercover Angel" ("Ангел под прикритие"), но не е много съвременен, гледала съм го отдавна. Пише, че е 1999 г. Запомнила съм, че е със спасителката Ясмин Блийт - така го намерих. Надявам се да е този.
        Благодаря много.Да същият е.

# 227
Martin933
"а също така имаше и един друг филм в който един или няколко човека ограбват банка и един от тях влиза в един хотел и целият филм обръща внимание на този в хотела били хлапето имам спомен че беше но не го намирам накрая излиза от хотела и го убиват помагайте "

Да , били хлапето му викаха, стоеше в хотела , зяпаше реклами по телевизора за некви пръстени. Даже си поръча един, докара му го някакъв куриер дето така го замота, че му взе доста пари отгоре.
Не си спомням края обаче.
От няколко дни го търся ,но фактът ,че има доста филми за били хлапето , прави търсенето много трудно.
Имам и кадри от него, но така и не успях да накарам търсачка да познае лицето на актьора.

# 228
Здравейте, аз търся американски филм, който даваха едно време по bTV, и се разказваше за човек, който се опитваше да се самоубие, но при всеки опит оцеляваше без драскотина.
Има един, в който той не може да умре, не е съвсем същото май, но опитайте "Forever",

# 229
Има един филм с подобна идея,но с обратен знак - "Риба наречена Уанда"...

# 230
Мари Мар и Бюти, 

Много ви  благодаря !

# 231

Според мъжа ми е Unbreakable - https://www.imdb.com/title/tt0217869/

# 232
Martin933
"а също така имаше и един друг филм в който един или няколко човека ограбват банка и един от тях влиза в един хотел и целият филм обръща внимание на този в хотела били хлапето имам спомен че беше но не го намирам накрая излиза от хотела и го убиват помагайте "
Докато търся друг филм с банкови обири се натъкнах на този .
Казва се Bank Robber (1993)

# 233
Търся един сериал предполагам е доста стар. Гледал съм го като малък по телевизията помня много малко от сюжета - ставаше дума за близнаци обаче разделени накрая се откриват единия е богат а другия беден. Богатия си спомням беше лош а бедния добър. Помня че богатия опита да обеси бедния но най-добрия приятел на бедния беше ранен и стреля по въжето и спаси бедния близнак. Мисля че беше испански и действието се развиваше в средновековна Испания но не съм сигурен. Надявам се някой да се сети!

# 234
Опитвам се да се сетя за един филм - мислех, че участва Сандра Бълок, но не успявам да го открия във филмографията ѝ. Филмът беше поредица от случки с различни хора, които в крайна сметка се оказват свързани по някакъв начин. За последиците от действията ни, взаимоотношенията между хората, търпимостта и толерантността. Спомням си сцена, в която героинята на Сандра Бълок (ако е била тя) и партньора ѝ бяха нападнати след като излязоха от ресторант и мисля, че им откраднаха в колата. Случката ги беше разтърсила много, на другия ден тя се разкрещя на домашната си помощница почти без повод. Имаше и безработен мъж, който след поредното си ходене до социалните служби да си търси работа, вдигна скандал на чернокожата служителка и я обвини, че е назначена заради цвета на кожата си и че не желае да му помогне, защото е бял. Той като че ли имаше дете, което имаше риск да му отнемат или да не може да го вижда (това може и да си го смесвам с някой друг филм). Накрая стана някаква катастрофа или пък нещо фатално беше предотвратено, благодарение на действията на някого. Много хаотично стана, но си спомням само отделни сцени, за съжаление.

# 235
https://www.imdb.com/title/tt0375679/ Сблъсъци е филмът със Сандра Бълок.

# 236
Много благодаря! Hug
Ама и аз съм запомнила много характерни сцени, няма що... Определено ще се гледа пак.

# 237
Руснаците твърдят че яндекс , използвайки алгоритми с изкуствен интелект, може да намира филми по описание. Принципно намира, но вчера почти цял ден съм търсил няколко филма, изгледах и цяла камара снимки (между другото, ако на гугъл му се зададе да покаже снимки по дадена тема, показаното е суперхаотично и има невъобразимо много странични включвания. При яндекс е категорично само по темата и това доста ме удиви), но от всички филми не намерих нито един.
Иначе намира трейлъри на почти всеки филм даже от 1900 година . Черно бели и какво ли още не.
В един момент осъзнах, че в моето детство, гледаните от мен филми по телевизията, са били най-вече Италиански,Немски, Полски и прочие. Явно това се е излъчвало по това време.
Съответно ... по никакъв начин не ми помага търсене по актьори. Кой ги знае там какви актьори е имало Simple Smile
И последно запитване за моя филм.

Помня мъж ,къща , вечер е , той поглежда към хоризонта , а на небето има сияние. Така разбира че на огрятата от слънцето половина , вече е започнал процеса при който всичко живо ще бъде унищожено. Не знам какъв е тоя процес. Предполагам нещо със слънцето, защото се знаеше , че лошото ще настъпи сутринта при изгрев. Но е възможно да е начало на ядрена война. Зависи какви са били разсъжденията на героя.
Филма беше предимно тъжен, защото им оставаха няколко часа живот. Не мисля че има какъвто и да е екшън.
Но си мисля че в крайна сметка всичко се размина. Не съм сигурен.
Нямаше космически кораби, експедиции и прочие - обикновена драма.
Но както знаете - паметта, човешка, е странна и е напълно възможно да бъркам някъде Simple Smile

# 238
# 239
  • София
Търся тийн сериал. Май го даваха по Дисни, но не съм съвсем сигурна. Италианска продукция. Разказва се за ученици, които си правят рок група. Имаше момче с кестенява коса, едно нежно момиче с черна коса...учители разни...

Общи условия

Активация на акаунт