Новата 2021 Година Дойде, ЮНСКОТО Тумбаче не Спира да Расте (Тема 4 - 2021)

• 43 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Вики, и аз се следя при него. Ходя при него от три години почти и съм много доволна- винаги е много внимателен, отговаря на всичките ми въпроси, сега гледа бебето и е наистина изчерпателен. Аз имам две загуби преди тази бременност и той наистина ми вдъхна много кураж и ме успокои, че този път всичко ще бъде наред. Аз не бих о сменила и дори не помислям да ходя някъде за второ мнение, имам му огромно доверие.

# 406
Chef-mama, на мен пък ми каза за ФМ че предпочита да отида и на още едно място (понеже каза че и той ще ми направи) за да съберем повече информация и да не стават грешки. Впечатлих се доста.

# 407
Стефани, аз имам такива стягания и ми изписаха алеракт- 2х1, както и диаспорал от 300 мг. 2х1 и магнерот 1 от 500 гр. на обяд.
Вики, и аз съм при Вецев- следи ми внимателно кръвотока, че в началото беше много намален, сега има подобрение, хубавото е, че работи в Шейново и съм се насочила живот и здраве при него да раждам, че съм с превия тоталис и ще трябва да е секцио, а той работи по метода Щарк. Разбира се да стигнем до там живи и здрави, още е много рано, но определено много го харесвам. Води си записки и е доста подробен.

# 408
Джеси, впечатляващо си е това, за първи път чувам някой да препоръчва и другаде да идеш Simple Smile Аз съм едва в 17г.с. и още не сме се разбрали за дата за ФМ- вчера трябваше да съм на преглед, но той беше в раждане и сега чакам да пише кога ще се видим.

# 409
Мина ми ФМ, явно девойката ще е като брат си-не ще да се показва и това си е. 20мин едва и гледаха сърчицето, 100 пъти ме въртяха на всички страни. Лице не показа, накрая демонстративно си сложи и двете ръце пред лицето. Док каза, че всичко изглежда нормално и не вижда нищо притеснително. В 19+6 е 307гр. И както беше напречно, сега си е по седнала. Усещам аз, че се врътка яко на моменти, ама мислех че пак е с главипката надолу, че едвам пишках няколко дни.
Шийката още се държи прилично, малко се е скъсила, ама за свга уж няма проблеми. Гадно то е, че усещам тежест, Чат-пат болка ниско долу, и на моменти ми се втвърдява корема,ама ще видим какво ще правим.
За серклаж, принципно никой лекар не го препоръчва, без наистина сериозни предпоставки, но понякога просто няма начин. Просто избират по-малкия риск. Е и моята лекарка след миналата бременност (когато прави серклаж на горещо и на разкритие), мислехме че тази ще си го направим превантивно, обаче за сега няма нужда аи тя не иска никакви излишни неща ако не са необходими.

Канди, дано скоро те пуснат и всичко вече да е наред!

# 410
  • София
Джеси, Chef-mama, Sheli, Благодаря ви за бързите отговори, ще звънна да си запиша час при него и аз. Видях, че работи до 19 часа, което е супер и прегледа доколкото видях е 55лв? В тези напреднали седмици само с коремен ли гледа? Аз мисля пак да раждам в Шейново, ако всичко е наред, така че е хубаво да ходя при лекар, който изражда, че другата ми АГ само води консултации. Назначава ли ви някакви изследвания или не? Благодаря пак🤩🥰😘

# 411
Джеси, Chef-mama, Sheli, Благодаря ви за бързите отговори, ще звънна да си запиша час при него и аз. Видях, че работи до 19 часа, което е супер и прегледа доколкото видях е 55лв? В тези напреднали седмици само с коремен ли гледа? Аз мисля пак да раждам в Шейново, ако всичко е наред, така че е хубаво да ходя при лекар, който изражда, че другата ми АГ само води консултации. Назначава ли ви някакви изследвания или не? Благодаря пак🤩🥰😘

Работи и до по- късно, записвал ми е час за 19.30, но винаги се бави и влизах доста по- късно. 55 лв. е прегледа в поликлиника България на бул. България. Гледа ме само с коремен, но мерихме шийката на матката с вагинален.. При него не съм по ЗК и изследванията ми ги пуска АГ по ЗК, но пък той ме начосва какво е хубаво е изследвам. Повечето от изследванията си ги плащам, че не влизат в пакета по ЗК.

# 412
Привет, днес бях на ендокринолог, започват да ме следят изкъсо, назначена ми е диета. Макар и с гранични стойности, на фона на предходна бременност с голямо бебе, директно ме сложиха в графа гестационен диабет. Та ще си купувам сега машинка да си следя кръвната захар.
Иначе от бебешока нямам новини, защото прегледа ми е чааак на 28ми. Но пък ме подритва, за да напомни за себе си.
Някой питаше за ФМ за Варна. Ходя при Давидков, много съм доволна, изключително обстойни и подробни прегледи, включително и подробен преглед на сърчицето на бебето. Но предупреждавам, прегледите са скъпи.

# 413
  • варна
Момичета , може ли да ви помоля да видите на снимките на бебчетата с колко удара им бие сърчицето ? Аз сега погледнах на моята снимка и видях 136 удържа, а на всякьде чета , че е нормално над 140

# 414
Здравейте и от мен. Връщам се от прегледа при следящия АГ. Всичко изглежда наред. Бебчето е главично разположено в момента (ясно е, че ще се завърти още доста пъти). Явно затова ме опъва последно време по-долу. Пусна ми кръвни изследвания, утре ще ходя да ги направя и силно се надявам всичко да е в норма. Мериха ми и корема като обиколка - 96см, нищо не казаха дали е ок. Сега съм 21г.с. точно а на ултразвука излиза 21г.с. и 6дни. И ми изписа витамини за бременни Elevit и да спра фолиевата.

# 415
Момичета , може ли да ви помоля да видите на снимките на бебчетата с колко удара им бие сърчицето ? Аз сега погледнах на моята снимка и видях 136 удържа, а на всякьде чета , че е нормално над 140
Моето е с пулс между 150 и 165, но то зависи в какъв период е хванато. Ако бебето е активно и се движи, е по-висока сърдечната честота. Ако е статично, е по-ниска. Консултирайте се с гинеколога си, за да не се притеснявате излишно.

# 416
Момичета, забравих да ви питам вашето кръвно как е? Аз като си го меря вкъщи ми е 120/70, а като отида при доктора предния път беше 135/85, сега беше 130/80. Там ми казват, че явно се вълнувам или притеснявам и го вдигам малко. Но дали е проблем?

# 417
Леле, половината бебета в групата ще ги посрещне докторът май хаха.

mimi, моите последните прегледи са били между 140-150 у/мин. 
bl00dflowerz, и аз се притеснявам и го меря всяка вечер. При мен кръвното е добре, но пулсът ми е все между 85-100 и ми е притеснено, защото като не съм бременна е 50-70.

# 418
Леле, половината бебета в групата ще ги посрещне докторът май хаха.

mimi, моите последните прегледи са били между 140-150 у/мин. 
bl00dflowerz, и аз се притеснявам и го меря всяка вечер. При мен кръвното е добре, но пулсът ми е все между 85-100 и ми е притеснено, защото като не съм бременна е 50-70.
Супер ти е пулса, абсолютно в граници. Не забравяй, че в теб бият 3 сърца, кръвотока се променя, няма как да имаш същия пулс. Наистина няма повод за тревога 😉

# 419
  • София
Как се справяте с киселините? Имам чувството понякога че ще изгоря 😀😀

Общи условия

Активация на акаунт