Новата 2021 Година Дойде, ЮНСКОТО Тумбаче не Спира да Расте (Тема 4 - 2021)

• 43 476
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
С предните бременности много ме сърбеше корема, мазах се с масла на Икаров, но не особено редовно и нямах никакви стрии. Аз твърдя, че е до ген. Кожата ми като цяло е мека и отпусната, макар и да съм 50 кг с мокри дрехи.
Интересно сега пък страшно ме сърби кръста, особено вечер. Този път не пропускам мазане 2 пъти на ден на цялото тяло, все пак не съм на 25.
Вече съм 16-та г.с., не усещам ритничета. С предишната бременност бях с предна плацента и до последно усещанията ми бяха притъпени, не беше като с баткото дето целият ми корем се разместваше и бунтуваше.

# 226
Момичета, аз се мазах 8 седмици с Bio oil, и непрекъснато ме сърбеше корема, после се и обринах от него и го спрях. Почнах мазилата на Palmers от коментарите във FB и съм много доволна, някак сърбежа утихна и кожата много добре понася този лосион. Но не се наемам да препоръчам нещо, защото всичко е до кожа.

# 227
И аз вчера си поръчах от продуктите на Palmers, днес ми се обадиха за потвърждение на поръчката и утре щяла да е при мен. Много бързо ми се видя. 😀 Според мен освен, че е до ген, не пречи и да се постараем с допълнителни грижи.

Какво е съотношението за кокосовото и какаово масло, днес ги гледах, но изобщо не подозирах, че в комбинация са от полза за стриите?😀

# 228
Миналия път купих Палмерс, беше в периода, в който не понасях миризми. Намразих го и сега дори не мога и да си помисля за него. Ще поръчам някакво масло за тяло, засега нямам сърбежи. Иначе миналия път мазах гърди и бедра и те се нацепиха. Коремът не, а там една стрия нямам, нищо че беше огромен 😂 Да видим сега какво ще стане...

# 229
Днес колежка, която се занимава  с продажби на Тианде ми предложи този крем. https://mytiande.bg/shop/za-tyalo/kremove-i-losioni/slanchevi-ma … -mlyako-za-tyalo/
Уж бил дълбоко хидратиращ и имало много доволни бременни, но състава нищо не ми говори. Дали е безопасен ?
И мен ме интересува съотношението кокосово и какаово масло.
Радвам се за хубавите новини, момичета. Някой се бе  оплакал от килограмите. Не си сама - плюс 6 кг съм до момента.

# 230
Аз съм +4 кг за сега в18 г.с 😘

# 231
И аз така +5кг дотук 19г.с. Animal Pig
Доколкото знам от мама, тя поне така си забъркваше, съотношението е 50/50. Но и по-различно да си го направите надали ще сбъркате.
Иначе има разни рецепти из интернет, слагат се и етерични масла. Обаче не съм сигурна, че за нас са подходящи.

# 232
Vanchest и ZiggyStardust, страхотни новини! Много се радвам за вас! От тук нататък, само положителни емоции да имате!
Само аз ли не се мажа с нищо? Миналият път корема изобщо не трябваше да си го пипам, че имах много контракции, за мазане не си и помисля. Не ми с епоявиха нови стрии, имах си от преди няколко и с тях си останах. Сега е сърби корема, ама до тук съм се мазала 2-3 пъти с едно кокосов суфле и до там, нещо ме мързи и ми е студено да се мажа.
Аз вече съм +4/5кг., за сега не са ми се карали за тях, да видим до къде ще го докраме.

# 233
Момичета аз също мажа коремчето с Palmers, но сега започнах със свинска мас. Бабата на мъжа ми прави сместа с ванилия за да мирише хубаво,  ще споделям резултат, въпреки че нямам коремче кой знае какво и не ме сърби. Поздравявам всички с хубавите новини, а до момичето, което приеха в болница стискам палци по-бързо да се прибере❤🥰

# 234
И аз още с нищо не се мажа. Свекърва ми обеща да ми направи крем с мас и невен, но кога ще се случи, не знам. Засега си я карам без мазила, дано да не е фатално.

# 235
Страхотни новини момичета Simple Smile
Моето допълнително осигуряване е към Озок и ми изплатиха на 100% пренатеста и ФМ.
С предната бременност ми се появиха строи въпреки, че се мажех. Сега гърдите ме сърбят до ниво нервен срив и нищо не ми помага.

# 236
Страхотни новини момичета Simple Smile
Моето допълнително осигуряване е към Озок и ми изплатиха на 100% пренатеста и ФМ.
С предната бременност ми се появиха строи въпреки, че се мажех. Сега гърдите ме сърбят до ниво нервен срив и нищо не ми помага.

Mouce, а за Пренатест какви докс приложи за озок- фактура, касов бон и резултатите от сайта ли?

# 237
Здравейте, имам питане относно ТСХ. Имам следящ лекар с час за четвъртък, но ми се иска да чуя и вашето мнение, ако знаете нещо по въпроса. При първите изследвания след като забременях излезе високо ТСХ (в една лаборатория - 11, в друга на следващия ден - 8 ). От тогава пия Л-Тироксин 75мг и съм всеки месец на преглед. Първо ТСХто падна на 2.25 (01.12), но после се вдигна на 4.80 (15.12), а днес беше 5.66 Когато ТСХто ми се вдига, FT4 и глюкозата падат. Не разбирам как така пия лекарства, а продължава да се вдига. И дали това по някакъв начин влияе на бебо (16г.с. съм)....

# 238
смени лекаря, в какви лаборатории ги правиш ? Dizzy Face

Здравейте, имам питане относно ТСХ. Имам следящ лекар с час за четвъртък, но ми се иска да чуя и вашето мнение, ако знаете нещо по въпроса. При първите изследвания след като забременях излезе високо ТСХ (в една лаборатория - 11, в друга на следващия ден - 8 ). От тогава пия Л-Тироксин 75мг и съм всеки месец на преглед. Първо ТСХто падна на 2.25 (01.12), но после се вдигна на 4.80 (15.12), а днес беше 5.66 Когато ТСХто ми се вдига, FT4 и глюкозата падат. Не разбирам как така пия лекарства, а продължава да се вдига. И дали това по някакъв начин влияе на бебо (16г.с. съм)....

# 239
В Кандиларов в София. Обмислям дали утре сутрин да не отида и в друга лаборатория за всеки случай.

смени лекаря, в какви лаборатории ги правиш ? Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт