Доколко се променя жената след секс?

• 15 899
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мерси, но нямам нужда от такива пожелания. Правя каквото искам.

# 136
  • София
Мусака, баница, домашни.....

# 137
Анди по това как си винаги "със забрадката" не си личи да правиш всичко каквото искаш, ама па ако това искаш, ок. Simple Smile

# 138
Когато бах на 30+, все ме подкачаха с "40 годишните кой ги е@е". Минах ги и се оказа, че желаещите не са намалели. Та гледам позитивно и на 50-те Simple Smile Още търся качество, а не количество бройки.

# 139
  • По света и у нас
Знаеш ли какво Анди, тази концепция за “евтината=дашната” жена която тебе те мъчи (и целия БГ народ) и мен ме е мъчила години наред, осъзнах наскоро че е изградена за да предпазва малките момичета, които не са наясно с нещата. Не може на 50 години или на 35 все още да си в това измерение, защото ти самата си преминала в друго измерение на самата себе си. Ако продължаваш да тъпчеш там ти просто си спряла да се развиваш. Според мен около 30те е когато човек казва - писна ми да живея според очакванията на другите за мен самата. И тогава започваш да се държиш както ти искаш, а не както ти се ще да те преценяват. Това според мен е зрялостта. Сега - в моята реалност не съществуват смотаняци, аз дори няма да отразя някой който ме иска, а не става за мен, ти ги приемаш нещата буквално. Говорим си за концепции, това е. Със сигурност това не е универсална истина, всеки трябва да живее както на него му е добре на душата. Едни си пазят душите и *****, други се раздават за да се чувстват живи.

# 140
  • София
Босилке, какво правя аз си знам. Wink

Прима, нали точно за концепции говорим, то си личи като я видиш една жена дали е от типа дашни и да не се минат, ако откажат. И не става въпрос за обществено мнение, а за излъчване и поведение. Все едно да гледам мъж на 50 как все се върти на коя да се пусне.  Такива са ми най-неприятни, независимо дали са мъже или жени.
Никой не те кара да живееш според очакванията, точно пък за интимния живот. Да не мислиш, че на мен ми пука или ми е пукало някога? Имам си вътрешен компас и се съобразявам само с него. Ако харесвам някого, то предприемам съответните стъпки. Ако не не го харесвам, просто няма как да стане, ако да е последният мъж на земята, а на мен да ми е останал един ден живот. Просто няма как да стане. Да, душата ми е важна, защото само една душа имам и живея според това какво ми казва тя, а не какво казват околните.

# 141
Мале, като чета направо ми идва да си се самоизгоря на кладата!
Секс без чувства, секс с непознат, секс без бебе, секс над 30...

# 142
  • София
Ма, завиждат ти.
Всеки си има начин. Моите сладки приятелки са общоприето мъжемелачки. И са идеални. Зрели, разумни, грацилни, сензитивни. Взимат каквото искат и продължават без драма. Това си е изкуство и го правят с лекота.
Дали са били такива - не. Развиха се.

# 143
  • По света и у нас
Анди съгласна съм с теб, но това което не мога да приема е стереотипизирането ти. Не всяка дашна жена изглежда или е вулгарна к****.

# 144
  • София
Интересно, като ги описваш такива, как се вместват изобщо в концепцията за чувствата, за любовта, за верността в една връзка? Мъжемелачките не се обвързват емоционално, те само потребяват цял живот. Женкари в женски вариант. Никакво изкуство няма, просто са усвоили една игра.

Тук като цяло май излезе идеята за промискуитета като синоним на нещо като... не знам коя е най-точната дума. Като нещо положително.

# 145
  • София
Аз не съм ти, ние не сме тях, промискуитет е нерелевантна дума.
Всеки си има начин, набавя си емоциите и желанията, няма какво да съдим.
И не, не са бройка за бройка. Емоция за емоция са и всичко е наред.

# 146
  • София
Какво е тогава, опознаване на собствените граници? Самодоказване? Власт? потребителско поведение? Какво означава мъжемелачка тогава?

# 147
  • София
Казах общоприето, преведи си.
За мен са съвсем друго нещо.

# 148
  • София
Кое е общоприето? Какво да си преведа? Нещо изгубих нишката.

# 149
  • София
Ма, кат не вдяваш - не участваш. Да?

Общи условия

Активация на акаунт