Доколко се променя жената след секс?

• 15 895
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
Това да не влагаш чувства във всеки не значи, че не си човек. Чувствата се пазят за тогава, когато човек прецени, а сексът си е отделна физиологична нужда.

# 181
  • София
Разбира се. За някои.

# 182
Аз говоря като 25 годишна, независима жена, която не чака да дойде принца на бял кон, който да и осъществи мечтите.

# 183
  • София
Супер, тъкмо ти е времето, докато си млада и не се съобразяваш с мъж и деца. Младостта си е младост.

# 184
  • София
Браво, давай!
Ама смали дозата самосиндикалност, че идват пустите принцове.
Каквото душа ти иска!

# 185
Моята душа е щастлива с това, което има, щастлива е с това, което има, свободата да бъде себе си, да си живее живота, както смята за редно, далеч от догмата, че на тая възраст, ако не си задомен си втора ръка.

# 186
  • София
Е, ти си скандално млада. Ела след 10 години да си говорим за догми Laughing

# 187
  • София
На 25 втора ръка? Вече дори го смятат за рано.щ за задомяване. Особено при пи-образованите.

# 188
Колежка на 40 няма дори сериозен приятел и непрестанно разправя наляво надясно, че ще има поне, минимум, 3 деца - когато срещне подходящия мъж. А ние семейните, които нямаме 3 деца, какви гадни егоисти сме. Веднъж й казах на майтап, че и аз не съм срещнала подходящия мъж за 3+ деца и после целият офис знаеше, че мъжът ми не искал повече деца и затова не бременея 😀
Та няма лошо да си сам. Ако не изперкваш 🙃

# 189
  • София
Тия, пискливите.... ам, не им се случва.
И всичко би било точно, ако нямах същата на 47. ....

# 190
Не е задължително да имаш семейство и деца, за да бъдеш щастлив.

# 191
Кого се опитваш да убеждаваш в тази мъдрост - нас или себе си?

# 192
  • София
Ела, върни се на 40.
Ще ме извиняваш, ама крепката ти възраст и тези изказвания не хващат дикиш.

# 193
Защо се опитвате да вкарате всички в един калъп? Не за всички е важно да сменят памперси и да се чудят, аджеба мъжа ми, изневерва ли ми. Нито едното е грешно, нито другото. Има всякакви хора, важното е да има разбирателство.

# 194
  • София
Да, така е. Ма, някак маловажно, пък високомерно звучиш. Дано разбереш, ама едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт