Доколко се променя жената след секс?

• 15 893
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Дай го по-простичко, по-спокойно. Ако изобщо искаш да те разбера или само си на вълна заяждане. Поне кажи, да зная какво искаш.

# 151
  • По света и у нас
Между другото темата си смени заглавието, тръгнахме от как се променя жената след една забивка за една нощ и сега вече е генерално след секс.... Лично аз не съм фенка на промискуитета, но съм против това да бъда вкарвана в някакви рамки, и как точно било редно и нередно да си изживявам сексуалния живот.... Имах една позната която се беше запътила да спи с минимум 50 мъже на 23 години, защото в спортното училище това било норма - е тя май изкара норматива, но каза че се е чувствала ограбена и отвратително накрая и аз вярвам, че е така.

# 152
  • София
Андариел, аз съм тиха като Дунав в малкводие, ма ти не мож разбра. И не само мен. Разбират ме хората, сал ти не мож.
Срамота.

# 153
В такива моменти бройката няма значение. Наистина се чувстваш ограбен.
Идеята не е да не подбираш, а ако се появи тръпка, влечение да не се правиш на много морален и да си вземеш, защото ти се полага. Това е имала предвид колежката на Кристина и повечето жени в темата.

# 154
Кога се чувстваш ограбен?

# 155
Мъжемелачките са същото племе като женкарите - отдаващи прекалено голямо значение на интимния живот като основополагащ фактор за човешкото щастие.

# 156
  • София
Когато си на педал, не подбираш, бързи чувства, бързо изконсумиран адреналин, мимолетно удовлетворение. И пак, и пак, и пак.
Така си мисля, Доро, знам ли.

Лолита, за някои това е начин на живот.

# 157
  • София
мъжемелачка
Жена, която е имала многобройни връзки с мъже, и то непосредствено една след друга. От една страна има нещо общо с „курвата”, но от друга мъжемелачката е нещо съвсем противоположно на нея. Голямата разлика е, че при мъжемелачката мъжете са тези, които биват употребени и съответно понасят негативи след приключването на връзката - понякога до степен да се чувстват като „смляно месо”.
Терминът е по-скоро негативен, когато се употребява по адрес на някоя жена, но когато се използва от самата нея, то винаги е с чувство на гордост.

Тая е голяма мъжемелачка - що мъже са минали през нея!

Изказване на жена, която си е „поживяла” на младини:
– Бях истинска мъжемелачка навремето!Абе направо си бях ненаситна - сменявах ги като носни кърпички!

# 158
  • София
Вярно ли BGжаргон копира Open Mouth

# 159
  • София
а кое? дай пристойна дефиниция.

# 160
  • София
Аз съм непристойна, не знам Joy
Тоест знам, ама е много за крепкото ти съществувание.

# 161
  • Paris, France
Интересно, като ги описваш такива, как се вместват изобщо в концепцията за чувствата, за любовта, за верността в една връзка? Мъжемелачките не се обвързват емоционално, те само потребяват цял живот. Женкари в женски вариант. Никакво изкуство няма, просто са усвоили една игра.

Мъжемелачките също се влюбваме понякога и ако има взаимност и условията ни удовлетворяват можем да се кротнем.

Това с употребяването не го разбирам, нито за жена, нито за мъж. Как така нормален, пълнолетен човек с мозък в тиквата избира да легне с някого и после се чувства употребен?Искали сме, били сме с даден човек, не го искаме повече, късаме и толкоз.

А мъж, който се чувства като кайма, щото някоя кифла му се нацупила и го зарязала изобщо не е мъж. Това е мекотело.

# 162
  • София
Има една порода мъже, аз им викам котараци. Ужасно сладки, умерено напористи и прекрасни любовници. Дискретни, разкошни и оставят чувство на въздишка.
Та, така и с жените.

# 163
  • София
Работата е там, че няма пристойно описание на мъжемелачка. Потърсих 0 няма. Просто думата говори сама по себе си. Затова се чудя как една жена ще се самоопредели или ще определи друга, на която се възхищава, за мъжемелачка. Ако ползваме точното значение на думата, а не го украсяваме.

Човек не може да избяга от природата си, той винаги се връща към нея. Който е склонен към множество връзки без особено емоционално привличане и отдаване, те пак стават същите след кратки периоди на смяна на поведението. Просто не могат да изтърпят, търсят си следващия.

# 164
  • София
Кой е определил, че не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт