Като няма значение дали ще се укори в себеограбване заради наивитета си, или ще обвини външния свят, че така я е възпитал.
Човек, който е склонен към самосъжаление рано или късно ще съжали за миналото си, както и ще да го е изживял.
От мъжемелачки не разбирам, но винаги ми е звучало като комплимент. Даже не толкова в смисъл, че ги бройка мъжете нон стоп, колкото че ги прави на мат и маскара, не им цепи басма, не ѝ се качват наглавата, не е някоя ранима женица.
Познавал съм бегло една такава, ами пълният антипод на "курва". Образована, взискателна към околните, респектираща ги, с хубава и доходна професия, с високи изисквания за качество на битовизми, храна и т.н. (за мъжете не знам, но вероятно пак така) изобщо стилов играч, на когато така му харесва да живее, сменяйки мъжете.
/Плот туист - в един момент финтира чужденец милионер, че не е бременна от него, роди му дете, последно си обикаляха по Европа с детето и многохилядната издръжка, че онзи женен и ако го "разведе" ще му излезе много по-солено/.
Вермилион, нищо по-хубаво от това да следваш себе си и своите разбирания, а не да робуваш на хорското мнение. Само че не видях някой тук да те критикува за избора ти, че да се налага да го отстояваш. Малко като тия, дето викат аз съм веган и гледат лошо дали ще ги одобриш стана.

Беше много сконфузна ситуация.
Научно доказано