Доколко се променя жената след секс?

• 15 867
  • 351
  •   1
Отговори
# 225
За мен мъжемелачка е жена, която се стреми към своя собствен кеф, без много-много да мисли за чувствата на другите. А и дори, когато мисли и евентуално е раздирана от угризения, нейният собствен кеф надделява. Аз самата се превърнах в нещо подобно след неуспешен брак и редица разочарования. От мило, чувствително и романтично момиче, един ден се събудих тотално промененa. Сега, в късните 30-сет, дори и имаща човек, който ме обича, не спирам да търся тръпката и така и не успявам да се доверя отново. Не ревнувам, не изисквам, просто искам вълнение и сила емоция и ги намирам. Да, душата ми не е пълна и въпреки огромния ми успех с мъжете, тази празнина от разбитото доверие ме преследва. Мъжемелачките не се раждат такива, те се превръщат в един момент, след редица случки и обстоятелства. Поне това е моето мнение. И не, те нямат нищо общо с курвата, понеже мъжелемката не търси изгода, а запълва своите собствени липси и  пропаднали идеали, чрез афери, авантюри, “casual” секс или както там искате да го наречете.
И да, имам деца, кариера и достатъчно средства, за да живея както си искам, но към момента съм избрала да бъда “мъжемелачка” и да правя каквото аз реша. Ще видим до кога.

# 226
Това става като предисловие на автобиографичен роман, "Хрониките на една мъжемелачка". Разбирам смисъла, но този "огромен успех с мъжете" сякаш е точно обратното, след като мотиваторът да мелиш още и още мъже е именно компенсация на празнина в душата, оставена от един и допълвана от всеки следващ. Вече ако говорим за огромен успех с бройките, то това си е дефолтна даденост, част от окомплектовката на това да си жена. Онези, които нямат този вид "успех" сред мъжете го нямат, защото нямат нуждата от него, а не защото не могат да го имат. Не съдя (никога, никого), просто считам, че първата мисъл, която ни хрумва като реакция е най-показателна и в случая това е моята.

# 227
Абе не знам дали сексът променя, ама досега не ми се беше случвало някой да ме носи на гръб цели 3 етажа за да прави секс с мен. И съвсем откровено си признавам, че това ми оставя белег и ме променя. За добро или лошо и аз все още не знам...Хъм, да. Взех, че си прекратих абонамента в сайтовете за запознанства. За момента не ми е нужен повече. Simple Smile

# 228
То пък три етажа голяма работа. Едно време двама души качихме пералня до 17-тия етаж по стълбите и нямаше никакъв секс накрая. То верно, че и аз не си падам по хамали и перални де...

# 229
  • София
Леле, ще рече човек, че те е носил 13 етажа! Wink

# 230
То пък три етажа голяма работа. Едно време двама души качихме пералня до 17-тия етаж по стълбите и нямаше никакъв секс накрая. То верно, че и аз не си падам по хамали и перални де...
Ей това мнение ми оправи настроението! Благодаря, имах нужда!

# 231
  • София
В тези времена е добре, че обикновено жените 3 етажа трябва да тикат някой, че да го склонят Mr. Green

# 232
Хахаха...
То в моя случай е почти като пералня, щото аз съм само с няколко кила по-лека от него.
Бившият също беше дребничък, ама никога не ме е носил по стълби. Да не кажа, че даже и през прага не ме пренесе. Щадеше си силиците човекът.Joy
Какъв е тоя блок на 17 етажа без асансьор?Anguished

# 233
За бившите или лошо, или нищо, а Simple Smile
И двата асансьора бяха извън строя, като преди това специално се обадихме да питаме и ни казаха, че работят, тру стори е.

# 234
  • София
Ти пък, Реве.
Ако не те носи на ръце, как ще те държи във въздуха? Mr. Green

vяsko, една пералня точно нищо не е.
Ама една 80 килограмова жена Heart Eyes
Успех!

# 235
Ааа моля, моля аз съм само 65 с мокри дрехи. Ама съм висока, да му се не види! Big Mama заради габаритите. Демек трудна за носене.
Като голямо SUV. Не можеш да правиш завой близо до бордюра, защото все ще го закачиш със задните гуми.
Не е нужно да ме държи във въздуха. Аз практикувам йога и съм много добра на свещ. лол Joy

# 236
  • София
Едната свещ нищо не е.
За височината - глупости големи.

# 237
По темата.....и жената и мъжът не се променят след секс, ако не са намесени чувства,ако са наясно за какво се срещат и друго не ги свързва.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 21:23 от happy doc

# 238
  • София
Променят се жените и то много. Не случайно има такава мъдрост - Изчукай една жена хубаво и тя ти става робиня

# 239
Променят се жените и то много. Не случайно има такава мъдрост - Изчукай една жена хубаво и тя ти става робиня

Живееш май в голяма заблуда.

Общи условия

Активация на акаунт