Доколко се променя жената след секс?

• 15 861
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Променят се жените и то много. Не случайно има такава мъдрост - Изчукай една жена хубаво и тя ти става робиня

Живееш май в голяма заблуда.
Да, сигурно

# 241
Веднага мога да ти отговоря, изчукай един мъж като за последно и после е твой роб.
По книгите съм го чела.

# 242
Веднага мога да ти отговоря, изчукай един мъж като за последно и после е твой роб.
Абсолютно е права дамата , една жена винаги може да направи така , че мъжа да и тича след задника

# 243
  • София
Глупости на търкалета. На мъжете не им пука толкова как се чукат жените, ако са активни. Важното е да ги привличат сексуално

# 244
Променят се жените и то много. Не случайно има такава мъдрост - Изчукай една жена хубаво и тя ти става робиня
По принцип си прав, но само това не е достатъчно.
Искаме и да ни нахраните, да ни стоплите, ако ни е студено и да носите съчки за гнездото. С две думи, искаме всичко 😉
Вие нали това искате-да ви искаме ?

# 245
По принцип си прав, но само това не е достатъчно.
Искаме и да ни нахраните, да ни стоплите, ако ни е студено и да носите съчки за гнездото. С две думи, искаме всичко 😉
Вие нали това искате-да ви искаме ?
Ако искаш всичко значи си жена пич хахаха

# 246
  • София
За златния х** не сте ли чували Laughing

# 247
За златния х** не сте ли чували Laughing
Да , моя хахахах

# 248
  • София
Joy

Честито на печелившите Wink

# 249
Не знам, доколко на някои им е златен, ама що така тия мъже си мислят, че само това е от най - съществено значение за една жена?

# 250
Не знам, доколко на някои им е златен, ама що така тия мъже си мислят, че само това е от най - съществено значение за една жена?
Просто вие жените мислите , че ние така мислим хахаха иначе на нас са ни ясни нещата

# 251
  • София
От съществено значение си е, иначе все жални ще ходим Laughing

# 252
Спор няма за това, от значение е....но някои си мислят, че с това могат да те спечелят завинаги, което определено ме дразни в мъжката половина напоследък.
Ами жените имаме нужда и от отношение и други такива неща.

# 253
  • София
Абе, това е така, но не една заблудена стои за единият гол.... Laughing

# 254
Абе хубавият секс си е важно нещо. Без него не бих седяла с някого, колкото и други качества да има. Но робиня не съм ставала де.

Общи условия

Активация на акаунт