Доколко се променя жената след секс?

• 15 856
  • 351
  •   1
Отговори
# 255
Променят се жените и то много. Не случайно има такава мъдрост - Изчукай една жена хубаво и тя ти става робиня

Живееш май в голяма заблуда.
Абсолютно! Hands Plus1
Не ви ли свързва нищо друго?...
Аре въз и нема нужда! - да го кажем по-грубичко. Joy

П.П. Робини могат да са ти робините по душа
Аз съм Клеопатра. JoyJoyJoy

# 256
  • София
Спор няма за това, от значение е....но някои си мислят, че с това могат да те спечелят завинаги, което определено ме дразни в мъжката половина напоследък.
Ами жените имаме нужда и от отношение и други такива неща.
Ааа, тебе те дразни това, а мен не трябва да ме дразни, като прочета обратното. Има различни хора просто. Има мъже - полуидиоти, които се впечатляват от креватните умения на жената и тя наистина е способна да му завърти главата с това. Но има и опитни мъже в които това предизвиква само присмех. Истината е някъде по средата, ако трябва да съм снисходителен и уважителен, защото тука са главно жени. Твърдя това на базата на моя богат опит и от наблюдения. То е ясно, че това не е всичко за една жена, но определено може да я накара да не мисли трезво. Примери безброй, дори и със собствените ви истории

# 257
Абе ти продължаваш да твърдиш, че само със златния си х.. можеш да завладееш една жена. Чак в робовладелческия строй я сложи. Брях.
А една жена е съвкупност от много качества, когато е и умна и очарователна, и добра в кревата що да не завърти главата на един мъж?

# 258
Абе ти продължаваш да твърдиш, че само със златния си х.. можеш да завладееш една жена.
А една жена е съвкупност от много качества, когато е и умна и очарователна, и добра в кревата що да не завърти главата на един мъж?
Права си !

# 259
Хъм, при мен е просто и ясно. За другите не мога да давам оценки, защото не знам как е. Началото е само демо-версия. Не покажеш ли до определен период и други качества, които силно да ме впечатлят, чети си за робовладелския строй по учебниците или гледай бразилски сериали, хах! Joy
Замъгляването на разума е нетрайно, тъй като живеем в социум, а не изолирани в пещера накрая на света. Wink

# 260
  • София
PITP е прав в частта с робството дотолкова, че ако подчиниш една жена, обуздаеш я, опитомиш я и влюбиш в себе си - ще мърка като котка и в кревата и до печката. И ще е щастлива. Какво ѝ трябва? На всяка нещо различно, на някои един златен....

Мога да съм неблагодарна като велика нация и покорна като източна робиня и да се харесвам еднакво.

# 261
  • София
Абе ти продължаваш да твърдиш, че само със златния си х.. можеш да завладееш една жена. Чак в робовладелческия строй я сложи. Брях.
Мога, да. Правил съм го няколко пъти и няма да споменавам какво се случва, защото темата ще отиде в друга насока. Всъщност, жените сте лесни - едно здраво ебане и добро отношение ви е достатъчно. Докато мъжете имат нужда от повече. Това си е моето мнение. А хуя ми въобще не е златен и нямам желание да е такъв. Просто това е моето мнение по темата

# 262
И от какво повече имат нужда мъжете? От мусака? 😂

# 263
  • София
Не знаем какво да им правим, но знаем, че не искаме друга да им го прави Mr. Green

# 264
  • София
Играчки, хоби...други жени

# 265
lamborghini urus tuning mansory...Joy
Надай се!
Да живее феминизма! Аз, ако можех да си го позволя, никога не бих го подарила на мъж...
Ще си го карам сама. Innocent
Играчки, хоби...други жени
Писали сме по едно и също време. Купи си!
И аз имам нужда от същото, напълно взаимно е.Joy

# 266
Всъщност, жените сте лесни - едно здраво ебане и добро отношение ви е достатъчно.
Ааа, не стигал единият златен Joy
Колко навреме влизам в темата.

# 267
Принципно доброто любене стига на жената, но има тънък момент, че на мен и това ми писва, ако зад устройството няма никого. Хубо няколко пъти, ама после ко прайм? Мъже бол, интересни личности малко.
Робиня вика. Колко си личат хората и по ролевите игри и модели в секса.

# 268
Всъщност, жените сте лесни - едно здраво ебане и добро отношение ви е достатъчно.
Ааа, не стигал единият златен Joy
Колко навреме влизам в темата.
Е, как ще стига?
Аз като си гледам фактурите в края на тоя месец (1 месец без ''златен'') направо получавам душевен оргазъм, който замъглява липсата на другия. Joy
И аз като Босилка, писва ми много бързо, когато другото е натоварващо...Sorry! Blush

# 269
  • Варна
Абе, злате, златен, колко да е златен?
Ако трябва ходя на работа, да фуча из къщи - няма стане само със златен. Имам си и хобита...други мъже например.

Общи условия

Активация на акаунт