Професионални серии за коса 144

• 52 401
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Честно казано до момента не ми е идвало на ум да ги сравня, тъй като и двата си вършат работата - да ми изсушат косата, и двата я правят лъскава. Кератиновият е с кератинови и бадемови частици / https://www.remington.bg/seshoari/seshoar-s-balsam-remington-ker … in-protect-ac8820 / е 960гр. и мощност 2200W, а Силк-а с копринен протеин / https://www.remington.bg/seshoari/seshoar-remington-ac9096-silk / е 942гр. и малко по-мощен - 2400W. И двата съм ги взела на сходни цени от около 80-90лв.
Така или иначе след сешоара, на другия ден играе пресата, доволна съм от тях. Майка ми използва въртящата четка Кератин протект, която аз не успях да се науча да използвам и й я подарих.
Анелия, може да няма база за сравнение с Парлукса, но като прочетох, че има изгорени коси с този така хвален сешоар, не бих си го причинила на сравнително тънкия към нормален косъм. А и цената му е .. страхотна.
Скрит текст:
Имам Remington 2400вата, с дифузер, йонизация, 3 степени, студена струя за 70лв.  Преди време бях купила Парлукс, само заради марка и цвета му, продадох го набързо. Повече толкова пари за сешоар-не.
Аз също съм с Ремингтон - имам и кератин терапи и силк, доволна съм от тях и не ми се сменят.
Интересен ми е на Елчим с тези филтри, които се слагат вътре. Фризьорка, при която ходя от дъжд на вятър го има и сега наскоро я питах има ли ефект, отговора й беше, че е "хубава терапийка", но пък в крайна сметка, ако косата е супер изтормозена, нищо не може да я спаси, освен ножицата /както бяха моите 10см. Sweat /.
Кой от двата ти харесва повече? Кератина или Силк? Като цена са хоре-долу еднакви. Но като ефект, мощност? 🤔

# 451
  • Бургас/Пз
Зависи кой е шампоана. След Марокан не бих я ползвала,след хидратиращия Алтерна става. Всички серии на Олиесета са балансирани като конкретната маска е с превес на хидратацията,но си има някакъв протеин.
Това е най-леката маска на бранда и е чудесна за тънички коси и такива в добро общо състояние. Рутинна грижа е,която дава всичко необходимо и с някоя и друга ампула от време на време може да се ползва постоянно без нужда от редуване с друго.
Лятото я ползвах по едно време в комбинация с блондинския шампоан на Кингсли и беше супер.
От маските на Олиесета най-много харесвам Аргановата. Най-балансирана ми е,но моята коса е руса и с нужди макар и да е в добро състояние. Камелията е най-богата/розовата/ и е благодат за катастрофирали коси,но на мен ми е тежка. Напоследък бягам от супер тежки продукти защото ми поощряват косопада.
Както каза Ванеса огромно значение има възрастовата група,в която сме. Едно се харесва на косите на 20-30г. девойки друго на зрели та попрезрели Grinning лелки като моя милост.
Та бляскавата олиесета е чудна за девойките както и за дами с тънка коса,не особено третирана и в добро състояние. Аргановата е вече за коси с повечко нужди,но пак относително в добро състояние. Камелията е за третирани,системно тормозени,сухи,жадни коси.
Много благодаря за хубавото описание. Вероятно ще взема и шампона от серията в такъв случай. Иначе точно след Марокан да боядисана коса мислех. Също и Лореал за боядисана и Маракеш. Имам и един на Brave Hair безсулфатен, може с него да пробвам.
Моля те, препоръчай ми чиста хидратираща маска за нормална коса с тънък косъм, боядисвана пред 2 месеца само с безамонячна боя в естествения цвят. Права и сравнително здрава, без цъфтежи и без често ползване на преса.

# 452
Малко се измества темата, но тъй като до скоро бях с Ремингтън, отскоро съм с Парлукс и място за сравнение между двата няма. Ремингтъна ми също не беше евтин и съжалих,че не дадох още малко пари за Парлукс. Ето този:

https://www.technomarket.bg/seshoar/remington-ac8820-keratin-therapy-09158386
Въпрос на коса. Преди време коментирах как опитах да сменя Ремингтън с Парлукс. Косата ми стоеше слепната, матова. Фризьорката ми от казваше да приеме,че би могло да е така, тя също използва Парлукс и всеки път и казвах колко е ужасен за моята коса. Докато не и занесох моя Ремингтън и не ме изсуши с него. С половин уста заяви, че наистина косата ми има обем( който търся) и много блясък.
За съжаление, едва 2-3 пъти използван, го продадох почти на половин цена Sad
Та, затова е до коса 👌

# 453
Явно наистина е до коса! А относно изгорени коси - възможно е при всеки по-мощен сешоар да се получи,ако не те използва правилно.

# 454
Съгласна съм с Анелия.
Горила съм си многократно косата с Ремингтън. Точно опърлена, наръфана като след запалка Grinning

# 455
Здравейте, някой пробвал ли е новите продукти за блондинки на Керастаз?

# 456
И аз отдавна се каня да си сменя сешоара, чудя се между Парлукс и Валера, още разучавам кой точно.
Имам сравнително гъста коса и ми отнема поне 40мин. да я суша с моя Филипс и то не абсолютно мокра коса. За мен ще е голям плюс да я суша за кратко време без да горя косъма ( незнам дали е възможно ) и също така като издухвам с четка ефектът да е полиран и бляскав косъм.
Малко се обърках отново заради недобрите отзиви за Парлукса. Каква ли е причината да матира косата се чудя- сушене на най- висока температура ?

# 457
От продуктите преди това се матира и слепва, сешоар да матира.....

# 458
  • Варна
Ани можеш да вземеш шампоана,но като чета не ти е нужен. С всички изброени от теб шампоани можеш да я ползваш спокойно. Всичките имат по някой заблуден протеин,който да сработи с нея.
Не ти трябва чисто хидратираща маска тая ще ти свърши работа за нормална коса.
Чисто хидратираща маска друга освен Марокан не познавам. Много харесвам и Ланза moi-moi,но тя не се държи като чиста хидратация....всъщност като се замисля точно тя би ти харесала много,балсамът от серията на Керастаз за дълга коса също е подходящ,но балсамът не маската. Генезис маската също е предимно хидратираща и ще се разберете.

# 459
  • Бургас/Пз
Принцеса, много ти благодаря.

# 460
Здравейте момичета!
Бих искала да ви помоля ми препоръчате шампоан и маска за коса, от които сте доволни. Косата ми е дълга, с тънък косъм, има косопад. В момента използвам два шампоана, които редувам: за обем на Kerastase и против косопад на Nook. Маските за коса, които в момента използвам са Extentioniste на Kerastase и на същата марка Genesis. След измиване пръскам с хидратиращ мицеларен спрей балсам на Schwarzkopf и по върховете слагам Peptide repair rescue пак на с Extentioniste  същата марка. Косата ми е склонна към накъсване и лесно се утежнява, омазнява се на 3ден.. Ето  така изглежда вчера измита без сешоар и преса. Избягвам ги максимално, вярвайки че така най-сетне ще се сдобия с мечтаната дълга и красива коса.

# 461
В бютимол има намаление на Керастаз с 20%.

# 462
Здравейте,правих си пщкврпатинова терапия миналата седмица , въоросът ми е дали в удачно да слагам преди измияаненстъпка 3 на Олапклекс?

# 463
  • Пловдив
Момичета, имало ли е през годината по-големи намаления на Милкшейк в Арлен или ЗР?
Искам да поръчам някои неща и се чудя, дали да се възползвам от 15% в момента или да изчакам по-добри промоции.

# 464
  • Чукарландия
Момичета, да попитам оригиналната коприна за коса BioSilk Silk Therapy Original може ли да се ползва като преуош, за силна хидратация? Някой пробвал ли е, да я ползва по този начин?
Привършват ми Олаплекс 2 и 3, зная, че няма място за сравнение между тях и Коприната, но търся алтернатива за хидратиращ преуош, докато не се презапася (изгодно!) с Олаплекс-и. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт