Професионални серии за коса 144

• 52 356
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
Възможно е проблемът да идва от там, че я оставяш да изсъхне сама. До колкото знам това не е много полезно за косата.

# 541
  • Sofia, Bulgaria
Charmes би ли споделила за K Water? От къде може да се купи? Или я прави в салон?

# 542
  • Варна
Косата има нужда от оформяне и ще блесне. Отидете на фризьор! Цяла година пощене доста е съсипало формата.

# 543
Charmes би ли споделила за K Water? От къде може да се купи? Или я прави в салон?
Пратиха ми я от Испания. Хубаво действа,  но след това косата ми е доста изсушена.

# 544
Трябва да се подстриже доста тази коса. Бих махнала половината.

# 545
Денси, наистина е за рязане и то доста. Но въпросът ми е защо състоянието се влошава при всички грижи, които полагам. Отгоре до долу не е добре
Принцесата, не е само формата, косъма стана груб, няма жизненост. Някъде пресолих манджата.
Но наистина преди не я оставях да съхне сама

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 22:37 от Charmes

# 546
Самата дължина я изтощава и изглежда зле. Моята също става такава като реша да я пускам много. Иначе се грижа всеки ден.
Наскоро имах неприятен разговор с фризьорката ми, която е виртуоз и и имам пълно доверие. Иска да ме подстриже, аз пускам и не давам. Знам, че е грозно, демоде и смешно да носиш чаршаф на гърба, но харесвам моята дълга сега. Всички ми казват разкарай я, аз се запънах. Тя се влошава всеки ден, аз не, та не. Накрая фризьорката ми каза, време е, защото не искам мой клиент да има такава коса. Друго нещо е като махнах изтощеното, просто друг вид има.

# 547
Ох и аз имам да режа , ама пуст инат. Иначе си правих и кератинова терапия , доста добре се отрази...

# 548
  • Варна
Режа аз и хич не ми дреме.Коса е ще порастне,а моята ресте доволно бързо.

Charmes диета? стрес сериозен,ковид? Всичко се отразява. Да преди година косата е била във видимо по-добро състояние.
 Имаш хубави продукти,но дали не и идват в повече на тая нетретирана коса?
 Пробвай да измиеш с ДПШ и след него само хроноложист   М като стоиш с нея десетина минути не повече и при миенето сапунисваш само скалпа-никакъв шампоан по дължините.

Финиш Ми Аманте и нищо друго. После мий една седмица само с хроноложист Ш и М като слагаш преди миене малко еластисайзър на последната педя от дължините.
 Много продукти въртиш явно и е станала манджа с грозде.

# 549
  • пловдив
Аз също не се бях постригвала 3-4 месеца и косата стана ужас,заплиташе се ,изтощи се по края.Отрязох 3-4  пръста и доста се съживи  .Даже може да звучи странно ,но и сякаш се подмладяваш и изглеждаш по-свежо. Simple Smile

# 550
densi, защо да е демоде, на мен също ми го повтарят постоянно от години, било демоде, било грозно дори (не, че ме интересува модата) . Но напоследък все по-често (даже особено често) срещам жени и мимичета от всякаква възраст със коси под кръста, повечето прекрасни. Струва ми се, че тази мода се е върнала 😉
И за да не е съвсем спам да отговоря на въпроса от първа страница.
Миналата година открих балсама без отмиване на neuma, влюбих се жестоко и той е най използвания ми продукт, заедно с маслата на O'right, най-вече това с камелия 🥰 Колкото и да сгафя те винаги успяват да оправят положението (поне за сега).

# 551
И косата, както ноктите изменят структурата си при растеж. Нормално е да влошава състоянието си и да изтънява всяка коса, която не се подстригва и почиства съответно от излишното, без значение каква и колко професионална козметика се ползва.
Сякаш гримът може да помогне на лицето, ако кожата не е почистена или нишовият парфюм да замени душа...

Важно е стилизирането на косата. Доброто подстригване и оформянето на прическа е от огромно значение.

Аз също не разбирам поддържането на дължина стил ала кючекиня, но явно много жени намират за романтично приказното сравнение с Рапунцел...

# 552
И косата, както ноктите изменят структурата си при растеж. Нормално е да влошава състоянието си и да изтънява всяка коса, която не се подстригва и почиства съответно от излишното, без значение каква и колко професионална козметика се ползва.
Сякаш гримът може да помогне на лицето, ако кожата не е почистена или нишовият парфюм да замени душа...

Важно е стилизирането на косата. Доброто подстригване и оформянето на прическа е от огромно значение.

Аз също не разбирам поддържането на дължина стил ала кючекиня, но явно много жени намират за романтично приказното сравнение с Рапунцел...
А ето това е, не се сещах за сравнението.
Защо е демоде ли? Просто е демоде и то от много години, въпреки, че аз харесвам доста дълги коси. Вижте обаче световните стилисти какво показват, структурирани най-много до средно дълги прически. Наистина стилизирани.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 11:22 от densi

# 553
Аз харесвам дълга коса, но на дете. Лично мен коса педя под раменете ме дразни и бързам да я подстрижа.
Възхищавам се на момичетата, които имат нерви да се занимават коси над 60, 70см

# 554
Къса или дълга на кой както си му харесва. Важното е да е здрава, това е трудния момент. За мен красива коса е здравата, обичам и дълги коси и то мноого дълги, но си е предизвикателство да отгледа човек над 60см без да се изтощи, та евала на успелите.

Общи условия

Активация на акаунт