Професионални серии за коса 144

• 52 274
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, може ли да се замени olaplex 1 с olaplex 0 и да се продължи с olaplex 2?

# 661
  • Бургас/Пз
Ани, пробвай да сложиш малко сода за хляб в шампоана, щом не се отмиват само с него.
Благодаря за идеята, ще пробвам.

Сетих се да питам друго, ако реша да правя междинно освежаване на цвета с оцветяващата маска на Чи или на Вела кога е удачно да го направя???

# 662
  • София
Момичета, може ли да се замени olaplex 1 с olaplex 0 и да се продължи с olaplex 2?

Olaplex 0 се ползва с olaplex 3 и не мисля че 0 и 1 са взаимно заменяеми

# 663
  • София
Дами дайте съвет за изветляване на коса с 1-2 тона. От 6 в момента да мина най-много на 8. Но 6 на мен седи доста по-тъмно, а ми се иска реална 7-8ца Joy. Чудя се нещо такова, дали би свалило боята, че не ми се ползва прахообразен bleach, защото ще ми съсипе косъма... Уж четох мнения, че сваля наистина боя, но неминуемо ще цъфна в оранжевата гама. После ще трябва тониране, боя.... Какво количесво Олаплекс 1 трябва да слагам в боя при по-агресивни окислители? Ако отида в салон ще ползват агресивни изсветлители... драааамааа Simple Smile Ако някой е ползвал подобен продукт за сваляне на боя, моля за мнение. Ще съм много благодарна, ако някой по-добре запознат с колористиката и неутрализирането на едни отенъци и постигането на други да ми пише Heart.

# 664
  • София
Пробвала съм сваляне на боята с аспирин и витамин С.

Най-много ми допадна с 2разтворими аспирина(ако са обикновени ги стрий) разбъркани с 80гр. дълбокопочистващ шампоан нанесени на леко навлажнена коса. Сложих шапка и стоях 20мин. Нанесох силно подхранваща маска за 30ина минути, косата беше супер след процедурата.

Сваля всичко до основа.

# 665
  • София
Ехеее Над ти това ми кажи сега, познай дали дръгата седмица няма да тествам 😜

# 666
  • София
Само внимавайте със скалпа! Него гледам с нищо от тези експерименти да не докосвам!

Много добре се получава и с витамин С на прах(моят е от ДМ), 2 чаени лъжици разбъркани с добра протеинова маска. Там престоят е един час.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:42 от nad_tab

# 667
Аз давам молба и заявка за следваща тема, ако може повече да обсъдим за тониране, постигане (доколкото е възможно) на желани цветове/нюанси...

# 668
  • Пловдив
https://bg-mam.ma/p/814143/29750993
Ще помоля Магнолия, ако може да каже под номер 1 и 4 кой продукт е, защото снимката не е актуална.

# 669
Аз съм сваляла черна боя с Витамин Ц и детски шампоан. Две процедури и вече си бях естествена. След витамин ц нанасях силно хидратираща маска и нямаше и следа от каквото и да е увреждане или пресушаване.

# 670
Русалки, видяхте ли намаленията на Alterna в notino? Има шампоани и други по 30 лв.

# 671
Момичета, имам следната питанка, може би на някой ще му се стори глупава.
Когато след измиване на маската косата не стои лигава, а напротив стои като сплъстена, една сбита, но все пак като прокарам ръка не е заплетена, то серията е по-скоро протеинова или по-скоро хидратираща? 🤔 Или това не е определящо.
В случая става въпрос за дисциплин.

# 672
  • София
https://bg-mam.ma/p/814143/29750993
Ще помоля Магнолия, ако може да каже под номер 1 и 4 кой продукт е, защото снимката не е актуална.
Веднага казвам Hug ползвам ги все още и са неотменна част от рутината ми в грижа за скалпа:
1. Е ампулата на Напура за почистване на скалпа. Мацките с мазни корени ще се влюбят, но все пак не бива да прекаляват - по-често от 2 пъти месечно https://www.zlatnaribka.com/napura/za-mazna-kosa/napura-t%7C1-pu … kalpa-1-br-h-8-ml

2. Е ампулата на Напура Стамиген, която вярвам, че повечето момичета я знаят. Ето я. https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napur … ulite-1-br-h-8-ml

Наде, ще го пробвам това с аспирина да видим как ще се справи със свалянето на боята. Благодаря за споделеното. Hug

ЯЧРМ можеш да смесиш с всякакво по-леко масло поне 1:1, защото то е много гъсто и лепи като мед.

# 673
  • Пловдив
Момичета, какво ви е мнението за Neuma? Някой има ли по-дългосрочни впечатления? Спряла съм се на хидратиращата серия, а скоро имаше препоръка за балсама без отмиване.

# 674
  • Пловдив
Магнолия, благодаря! Доколкото прочетох Стамиген се използва преди шампоан. Мога ли да комбинирам на едно миене с Аминексил или няма да е ефективно?

Общи условия

Активация на акаунт