Професионални серии за коса 144

• 52 322
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Смених цвета на косата от русо в русо-медно.Фризьорката ми каза, че може би ще падне бързо първия път боята.Препоръчайте серия за боядисана коса.Имах на Лакме, но не ми хареса .Шампоанът правеше косата скърцаща и суха.Имала съм на Керастаз, но от старата формула.В последните 2 години сменям протеинова и хидратираща серия и нямам в наличност специално за боядисвана коса.Косата ми е чуплива и суха.Благодаря предварително.Flowers Hibiscus

# 601
julia_gt,

Vitamino Color e много добра серия. Ще се похвалиш ли с новия цвят и със снимка?

# 602
  • Варна
Ама чакайте да се разберем сега......Никого не сме убеждавали,че пресата му е дефектна. Пуснах клип какво трябва да прави една ултразвукова инфраред преса,от там нататък щом ви устройват вашите ползвайте си ги със здраве.
 Ползването на уреда на суха коса за мен е безпредметно. Идеята на пресата е да раздроби даден продукт,за да проникне той по-добре в косъма,а една изсушена коса се предполага,че сте си направили труда да и затворите кутикулата. Всички финиши са кит,който трябва да остана на повърхността и обработването им с пресата е безсмислено.

# 603
  • Пловдив
Моето предложение за серия за боядисана коса също е Vitamino Color. Ползвам я откакто Златна рибка бяха едно малко складче в Пловдив, което почти никой не знаеше и работеше само едно момиче. Тя ми я препоръча и оттогава не оставам без нея.

# 604
Момичета, днес получих от Нотино балсам Алтерна, но не мога да го отваря 😄, въртя капачката напред-назад, но прави малък ход и спира, сякаш нещо опира. Това нормално ли? Има ли някаква тънкост или е дефект?
Скрит текст:

# 605
  • Варна
На Алтерна са така, би трябвало като е в позиция за отворено, като наклониш и стиснеш да си излиза продукта през отворчето в средата на капачката:)

# 606
Има ли защитно фолио?

# 607
Инфраред пресата я ползвам само на влажна коса.
След измиване, подсушавам и нанасям маска. Изчаквам малко и минавам с пресата кичур по кичур. Стоя още десити минути и изплаквам. След това с тениска попивам водата и слагам олио, както е влажна косата и намазана с олиото (в момента имам жълтото на Керастаз и коприната на Чи), минавам пак с пресата и суша със сешоар.
Това е!

# 608
  • Пловдив
Ужасни са опаковките на Алтерна. На някои продукти изобщо не можеш да изкараш количество.
Така са им капачките - с малък ход.

# 609
Благодаря, Ани, беше много изчерпателна!

# 610
Ani888, наистина благодаря за полезния пост. Вече нямам търпение да я пробвам. Мисля и аз така да процедирам.  И четката нямам търпение да пробвам. Simple Smile

# 611
Момичета, благодаря!Успях да изстискам малко, но наистина е трудно, ще накарам ММ да счупи капачката 😁

# 612
julia_gt,
Изглеждащ прекрасно и цветът е много хубав!

~Анджела~,
Недей да чупиш нищо. Както ти е описала ivka_smile —завърти си капачката до ограничителя, после обърни опаковката “надолу с главата” и стисни  “шишето”, докато излезе продукт.

# 613
  • София
Алтерните, винаги са ми стояли с капачките надолу, така лесно излиза продукта.

# 614
jaklincheto,
Ако не кърмите, аз бих ви посъветвала да заложите на витамини има много добри опции, хранителни добавки и протеин. Няма по-добър начин да се справим с косопада от това да започнем от вътре. Локалните продукти са добър помощник, но рядко самостоятелно могат да решат проблема. Успех !

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:14 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт