Отговори
# 420

Може ли да кажеш нещо различно от "Да" на нашия Wink

# 421
  • Плевен / София
Идва ми да оскубя Балджа косъм по косъм.....нагла.....нагла....нагла...

# 422
Баааси в какво превърнаха Айфер. Направо да й спретнат едно отравяне с гъбен сос и да си ходи в Мардин.

# 423
  • София
Пак търсят под вола теле. Wink Опитват се да намекнат, че това, което се вижда, е Керем с този суичър. А Ханде е била със същата блуза. Дрън-дрън. Пак фенски мераци!
На рекламата, може ли да ми разшифровате какво се опитват да кажат испанките с тази снимка, че не мога да схана ....

# 424
Серкан е готов да яде от тортата с ягоди, заради Еда.
Не хванах цялата сцена, защото ми падна батерията, ще видя като я качат да я преведа
Балджа се драка с Еда, но Серкан я постави на място
-Мислех, че не ядете сладко. Но сигурно сте огладнели, не ядохте от закуската, която ви приготвил
-Така е, не я докоснах дори. Защото спазвам специална диета.

# 425
Ширината на реатата е различна

# 426
Бро, благодаря, този път наистина "дадох на късо" и не можах да разбера "какво иска да каже автора" Wink

# 427
бабата започна да проваля проекти ли

# 428
Най-после се научиха фраговете да не разказват предварително серията. Бабата е подготвила явно предварително "голямата риба", провали проекта за да го представи като спасителя на бял кон.

# 429
  • In the light side of the Moon!
бабата започна да проваля проекти ли
2 проекта са отказани заради това, което се случи
Еда обвини Селиха като й напомни за обещанието й а Селиха от своя страна каза че Еда също не си е изпълнила обещанието. Еда, каза, че чака правилния момент

# 430
  • София
Честно казано, ако не са Еда Йълдъз и Серкан Болат щях да се съмнявам, че гледам сериала "Почукай на вратата ми"!

# 431
Честно казано, ако не са Еда Йълдъз и Серкан Болат щях да се съмнявам, че гледам сериала "Почукай на вратата ми"!

на същото мнение съм

Защо си мисли Семиха, че старата школа е по добра от тази на младите

# 432
  • In the light side of the Moon!
за да си върнат репутацията им трябва "голяма риба"
Еда пита Семиха няма ли нещо да каже, тя казва че ще помисли, Серкан пък каза "нямам нужда от помоща ти"
Семиха: Защо?
Серкан: Не ти вярвам

# 433
  • София
Вай бе! Този път много ни подведоха с фраговете. Да не би освен сценаристите, да са сменили и монтажистите, и ПР-те. Евала! Аз съм доволна. Wink
Най-после се научиха фраговете да не разказват предварително серията. Бабата е подготвила явно предварително "голямата риба", провали проекта за да го представи като спасителя на бял кон.

# 434
Айфер и Алекс разговарят толкова противно мазно. Много ще се изкефя накрая Алекс да скочи на Сейфи и двете позастарели А-та да останат с пръст в уста.

Общи условия

Активация на акаунт