Отговори
# 435
Не разбирам..
Серкан няма вина , бил е дете , а целия гняв и омраза пада на неговите плещи !

# 436
  • In the light side of the Moon!
Айфер и Алекс разговарят толкова противно мазно. Много ще се изкефя накрая Алекс да скочи на Сейфи и двете позастарели А-та да останат с пръст в уста.
точно...мазно и лигаво.....
Айде принца ще идва

# 437
епизода да не свърши с " Серкан аз си тръгвам" Rolling Eyes, защото Еда е решила да спасява света на Серкан Болат

# 438
  • Кърджали
Любопитно ми е какво не ми казваш
не е важно
Щом не е важно да не го мисля. Криеш нещо от мен, виждам го в очите ти. А ти докато мълчиш, аз си мисля разни неща . Баба ти ли ?
ИДва голямата риба, която търсихме - Принц Сеймен . Голям бизнесмен, и мой приятел. Иска да живее в истанбул и иска да строи тук голяма къща

# 439
  • София
А какво иска Семиха да каже Еда на Серкан? Не разбирам. Да му каже, че не го обича и не иска да са заедно ли?

Дари, много силно - и аз съм за Сейфи и Алекс. Модерен сериал сме. 😅🤘🏼

Нали щеше да е за малко в сериала? Как така ще идва да живее в Истанбул. Да си взима Балджа и пър-пър към Дубай. Wink

# 440
  • Кърджали
Какво искаше правейки това
|иска да ти помогне
А според мен може ли да и вярвам
ти ще вземеш правилното решение

# 441
Като слущам гласа на Семиха си предтставям филия с полуразтопена пача маса с мед, толкова е мазен и сладникав

Сейфи и Алекс,  Smiling Imp

# 442
  • Кърджали
Бабата казва на Айфер че била сляпа, тя дошлра тъкмо навреме да потуши огъня между Еда и Серкан, след като разреши този проблем щяла да се заеме с нея и Александър

Iеркан търси кой е виновен за обвиненията, засега излизало някакъв мъж, който работел в онази фирма от която се отказаха в последният момент да сътрудничат за онзи голям търг.Нямал връзка със Семиха. Поне засега..V
Бабата добре е прикрила следите си

# 443
Серкан е умен, много умен, нали?
Влезна в затвора, разбра как Еда е крещяла, за да го види. Преди това отиде у тях, демек - тя има чувства.
След затвора какво вижда - Еда на 180 градуса, отделно знае, че е ходила да говори с баба си и не му идва на акъла нищо ли? Ей така, мъничко, не се сеща нищо? Изгоряла му е крушката на Серкан 🙄

# 444
Значи Серкан търси кой стои точно в основата на инцидента

# 445
Абе каква е тая баба... да не е Купидон или Господ ?! Много насериозно се е взела  , да решава кой с кого ще е в любовта , и кой с кого няма да е !!!  Тя себе си да погледне защо е сама , и защо сина й е умрял !!!

# 446
  • In the light side of the Moon!
Серкан е умен, много умен, нали?
Влезна в затвора, разбра как Еда е крещяла, за да го види. Преди това отиде у тях, демек - тя има чувства.
След затвора какво вижда - Еда на 180 градуса, отделно знае, че е ходила да говори с баба си и не му идва на акъла нищо ли? Ей така, мъничко, не се сеща нищо? Изгоряла му е крушката на Серкан 🙄
според мен му е пределно ясно, какво става, но иска да го чуе от Еда

# 447
  • Кърджали
Принца иде...

Серкан каза на ЕДа че мълчанието и го кара да мисли някакви неща, и я попита бабата ли стои зад това
Но бабата влезе в кабинета да им каже че ще идва принц

# 448
вай бе, сякаш Тръмп пристига

# 449
ПрАнсе дойде... ПрАнсе 🙄😄
Странен глас, все едно е правил запис отгоре 🤔

Общи условия

Активация на акаунт