Отговори
# 645
  • Плевен / София
Опа....фрагът ми хареса....
Героите издържали всичко до тук тази вечер...
90 Потребители и 185 Гости преглежда(т) тази тема.
Благодаря на Алекс и Али за преводите...на всички за коментарите.... Heart
Утре ще продължа...за тази вечер всичко това, което гледах ми дойде в повече...

# 646
  • In the light side of the Moon!
крушето най ми хареса 😂😂😂

# 647
Ооооо, Серкан и Балджа ще си хапват... май ще я кара да ревнува, знае кое й е болното място.
Фрагът беше добре доста.

# 648
Аха, тренировките по бокс имат значение....ама защо е с Балджа, пфу...е, не е хубава.

# 649
Хахахаха едно нещо позитивно във фрага - крошето на Серкан. Никога не съм мислила, че ще напиша такова нещо. Joy

# 650
  • София
Фрагът мен лично не ме грабна. Малко съм разочарована да видя същия сценарий от преди 10 серии. Сега Серкан ще се сближи с Балджа, за да кара Еда да ревнува. Тя пък ще танцува с принца, който си отнесе преден ляв заради този лукс. Wink

# 651
Е ,не ! Задавих се като видях Болат да раздава юмруци Joy Не мислих ,че ще го видя в такава светлина .Тази Еда съвсем му изпи акъла Grinning

# 652

Серкан: Вечери с принц Сеймен. Колко хубаво!
Сеймен: Отсега се влюбих
Еда: Аз поне не съм на романтична вечеря като теб
Александър: Искате ли да дойдете с мен в спортния салон?
Сеймен: Може ли да танцуваме?
Еда: Много добра идея!
Серкан: Шегуваш се... пардон...
Семиха: В такива положения често мъжете грешат.
Сеймен: Търся шал на госпожица Еда, та този дали ще ѝ хареса?
Серкан: Много е хубав
Еда: Мислиш, че си спечелила. Почакай и ще видиш!

# 653
# 654
  • Кърджали
Серкан : Вечеря с принц Сеймен, а?Колко хубаво
Сеймен : Отсега се влюбих
Еда: Аз поне не съм на романтична вечеря с някои
Александър: ИСкате ли да дойдете с мен в спортният ми салон
Сеймен: Може ли да танцуваме
Еда7 Много добра идея
Серкан: Подиграваш ли ми се?Пардон /фрассс/
Семиха: Мъжете в такива периоди често правят грешки
Сеймен: ИСкамда купя шал за госпожица ЕДа, този хубав ли е ?
Серкан: Много е хубав
Еда: Мислиш че си спечелила.Чакай и ще видим

# 655
Покрай крушето сякаш не обърнахме внимание на това, че Еда вижда бабата да дава нещо на някой и в сейга намира плик... и там са й последните думи Чакай и ще видиш..

# 656
  • Бургас
Ако може Еда да е малко по-смела и този път да надхитрят бабата и Балджа.
Със Серкан да измислят план , но първо трябва Еда да признае на Серкан. Ама като я познавам май няма са стане.
Искам по-някакъв начин Серкан да разбере за шантажа, и да включи на режим"отмъщение" и после да накаже Еда както той си знае за дето не му се е доверила въпреки че си обещаха да не крият нищо един от друг.

Серкан разбра, че бабата шантажира Еда, но не знае, че шантажът е с ареста-неговия и на баща му.  И той не очакваше, че неговата борбена Еда ще се поддаде на шантаж и няма да сподели с него...

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 23:31 от Tonnybs

# 657
Хубавото е, че Еда и Серкан ще се дразнят сладко, отново...
Аз от сега казвам, че втори фраг не искам 😄
Само сега тоя прАнсе да не подаде оплакване и Серкан бей отново зад решетките, а Еда, искайки да го спаси, ще се съгласява с прАнсе? Гледала съм таклва и за това ми дойде на акъла 😄
Ама защо го удря? Хем отива и вика Пардон, да не би онзи да е хванал Еда за бузките, задните и това да е ядосало Бика 😄
Еда хвана в крачка Мардинската мандарина... Задълбават и това. Нека, важното за мен е, че онези двамата ще се дразнят, а не да се гледат от далеко.

# 658
Да ви кажа нещо смешно: на уважаемия турски зрител серията му е харесала .... Simple Smile
Явно за рейтинга няма нужда да се притесняваме, всичко ще е точно

# 659
Аз първо помислих, че тези думи ,,Мислиш, че си спечелила? Почакай и ще видиш!" са към Балджа, защото ѝ видях мазната усмивка кано вечеряше със Серкан, но после забелязах плика и си казах, че най-вероятно са към Семиха

Общи условия

Активация на акаунт