Отговори
# 660
Явно Еда ще се бори сама ,докато играе по свирката на бабата ... ГРЕШКА !Но поне ще се бори 🙂

# 661
  • In the light side of the Moon!
Керем е спечелил наградата за най-добър актьор в SinemaPort Ödülleri

# 662
Мда, фрага и епозида еднакво ме впечетлиха. Равносметката ми е половин купа руска салата и 5 бонбона мерси.

Благодаря за компанията!
Може пък и аз да сънувам Серкан да ми предлага , знам ли.

# 663
# 664
Искам и аз да сънувам и този епизод, да не се беше състоял от средата. Надявам се да си вземат бележка новите сценаристи и тази история с принца и лудостта му бързо да приключи. А този актьор беше писал, да не го мразим много и че щял да се реваншира. Нещо такова ми се върти в главата. Сериалът ще го гледам докрай, без Еда и Серкан не мога.

Фрагът малко ми пооправи настроението.
Благодаря за превода момичета, без вас не е същото.

Сега отивам като Серкан и аз да си ближа раните.

# 665
И аз благодаря на Алекс и Али за превода, момичета... златни сте ❤
И на всички останали за компанията 💙 обичам събота вечер!
А сега си лягам, защото ме заболя главата от финала на епизода. Надявам се да сънувам как Серко ми предлага 😂💍

# 666
крушето най ми хареса 😂😂😂

И на мен ,време беше !

# 667
  • Кърджали

Давай, Серкан Болат. Никой не може да раздели ЕдСер

# 668
Аз си мисля, че Еда ще намери нейния си начин да изобличи баба си. Тя не може да е като Серкан, но ще я я разобличи. Трите ААА ни ги закачиха. Балджа ще остане на сухо. Мело отива при Тахир. Послаха си новите сценаристи за още около 10 епизода. Само Серкан и Еда са ми в мъгла. Дано се вдигне до утре, че да ги видя.
P.s. Смятам, че бабата има пръст в смъртта на родителите на Еда. Може би затова отпрати Аптекин. /не че  ми е мъчно за него/

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 23:35 от st_ina

# 669
  • София
Ето го моето честно мнение относно фрага - не ми хареса и не ме кара да гледам следващия епизод. Но вие знаете, че ще го гледам, защото се зарекох, че отказване от този сериал няма да има и ще си спазя думата. Заради Керем и Ханде. Въпросът е, че аз не бях фен на цялата тази линия с ревността на Серкан. Да, в началото с учителя по плуване и с мениджъра на певицата беше сладко-забавно, но вече взе да ми писва. Ефе, Селин, Балджа, Сеймен... Нашите постоянно се дразнят един друг, надцакват се, инатят се. Това не ми харесва. Детски номера. Надявам се вторият фраг да бъде по-силен и да ми върне тръпката. Че отсега съм се настроила какво ще гледам другия епизод - повторение на вечерята Еда/Ефе и Серкан/Селин, но с Балджа и Сеймен. И нашите пак ще се дрънкат, подобно на епизодите след “бити”. А за мен това бяха най-слабите епизоди. Аз лично ги харесвам повече, когато си говорят нормално и се държат като възрастни хора. Но турският зрител си обича сеира. Защото точно в сериите, когато нашите се държат нормално един към друг, рейтът пада. Wink

# 670
# 671
А защо бабата беше също в ресторанта, на друга маса?! Да не би фирмените вечери така да се уреждат сега?!

А, може да е на една маса с Еда и принца, но дошла по-рано или по-късно...

# 672
Прекалено много луди събраха на едно място - бабата , Балджа, сега и този принц. Много ми дойдоха в повече

# 673
  • In the light side of the Moon!
😂😂😂😂 Славена и аз ядох руска салата 😂😂😂

Еда ще тръгне да следи баба си, след като намери компромати ще я заплаши и Семиха ще е гитти. Ама и на мен линията "гони ме докато ме хванеш" хич не ми харесва!

# 674
Това сега го видях..

А това е отговорът :

😏

Общи условия

Активация на акаунт