Отговори
# 705
  • София
Асена е продуцентката. Новите 4-ма сценаристи ги изписаха в началото на епизода, веднага след Айше, която стои като автор на историята. Wink Можем да ги проверим в кои проекти са участвали.

# 706
  • In the light side of the Moon!
е поне с хаштага улучиха. Спряха ни дъха! 😂

# 707
  • София
Алекс, Али, искрени благодарности, че отново не ни оставихте да гледаме нещо като нямо кино! Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Момичета, имам един въпрос към тези от вас, които биха били заинтересовани да пишат! Имаме сцена със стилен и елегантен ресторант и посетители в него, част от които са нашите герои в сериала. Въпросът ми е (в чудене съм от излъчването на трейлъра), какво според вас прави Балджа в ето този момент на това място до Серкан?

Аз имам някакво шантаво предположение, но ще бъда благодарна да чуя вашите!

# 708
  • In the light side of the Moon!
Алекс, Али, искрени благодарности, че отново не ни оставихте да гледаме нещо като нямо кино! Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Момичета, имам един въпрос към тези от вас, които биха били заинтересовани да пишат! Имаме сцена със стилен и елегантен ресторант и посетители в него, част от които са нашите герои в сериала. Въпросът ми е (в чудене съм от излъчването на трейлъра), какво според вас прави Балджа в ето този момент на това място до Серкан?

Дразни Еда, какво друго да прави.
Или някой косъм е щръкнал от ухото на Серкан и го заглажда 😂

Айде аз изчезвам.
Благодарности на Алекс и Али 🤗🤗🤗🤗

# 709

Balloon нргмама, Балджа проверява как го е обръснала Еда на Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye
Нещо и моите настройки издишат след епизода Animal Penguin

# 710
Close

1. Взема косъм за някакво престъпление Rolling Eyes
2. Казва на Еда, Той вече е мой Smiling Imp
3. Гъди-гъди Flushed
4. Оправя му яката на ризата Close
5. Милувка, дразнеща Еда Rage

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 00:10 от Slawena

# 711
Привет и от мен момичета,
може би не трябва да пиша сега, защото съм много афектирана от това, което гледах. Това е най-слабия, най-тъпия епизод, който са давали до момента. Определено се усеща много рязко липсата на Айше. Половин епизод ретроспекции, половин епизод боза и махленски истории с трите А-та, драма и ненормалници. Това не е сериалът, в който се влюбих лятото, нито това са героите, които харесвах толкова много. Фрагът по никакъв начин не ме провокира да гледам следващата серия. Не знам дали мога да бъда по-разочарована изобщо. Дори търпеливия и премерен Серкан развалиха  - с това круше тотално излиза от образа, който градиха 24 епизода, или е поредното дизи клише - да си представя как удря прЕнса, а наяве да гледа умно. Колко още смятат,че могат да използват ревността за раздвижване на серияла? За Еда и Айфер вече коментирах. За Айдан и Айфер - влизаме яко в махлата и това не ми харесва никак.
Bella98, напълно съм съгласна с написаното от теб.
Аз хиляди пъти предпочитам да бяха направили смислен и силен сериал от 26-30 епизода, вместо вкиснала боза от 5 сезона. Определено след следващата серия може и да се откажа да гледам. Поне няма да е онлайн. Ако продължат в този дух новите сценаристи няма да имам никакво желание да си хабя нервите. Това не е приказката, която започнах да гледам, и това не са Еда и Серкан, в които се влюбих в началото. Ще им дам 1 - 2 епизода време за адаптация на новите, но това е. Сега ви оставям, че трябва да дойда на себе си след това тотално разочарование. А бях тръгнала с малка кошничка и една надежда мъничка.
Алекс, Али, благодаря момичета за преводите.

# 712
  • София
nrgmama, вярваш ли ми - идвах да запитам същото. 😅 Даже скрийншот си направих и затова ще си го постна:

# 713
nrgmama кажи твоето де 😄
Ръката й е близо до бузКАТА му, сигурно иска да го щипне за награда, както правят майките със своите деца понякога, че са си изяли вечерята 🤔
Някой писа, че му е щръкнал косъм от ухото. Дами, Серкан бей няма косми по гърдите, камоли в ушите 😄

Ама наааай-вероятно са яли паста и той като е засмукал една спагета и го е цапнала от бузата до врата, чак отзад. Тя, като добър пр, решава да го забърше 🙄
Може да му е продупчвала ухото, за да му сложи пиратска обеца?
Не, ходила е до тоалетната и като ср връща се е спънала от пронизващия поглед на Еда... Хоп, пада върху Серкан 🤔

# 714
Моля Алекс или Али, когато имат време, да преведат интервюто на нашите от списанието. Едно хубаво нещо тази вечер имаше.
Не съм сигурна, че съм в състояние да гледам отново сцени от епизода, пък било то и с превод.

https://www.instagram.com/p/CJjURBYHJnf/

Ако на някой му попадне с превод на английски, немски или руски да сложи линк моля. Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 00:18 от midnight__sun

# 715
Благодаря ви момичета, за компанията!
Най-хубавото тази седмица бяха снимките на Керем и Ханде в Hello.😁😁
Съжалявам, но половината час с ААА го проспах 😂
Язък за хубавия каст.
Даже и принцът - психар, ама Убавец!

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 00:23 от lady laura

# 716
Според мен е нещо като милувка по бузата, това, което прави Балджа. Ама каквото и да прави, дори да е почесване зад ухото, Балджа прави нещо, което Еда не е правила от 100 века насам. Еда обсипа с подобни милувки бюста, който Балджа подари на Серкан, но не и Серкан...

Иначе е разбираема реакцията на принца и широко отворените му очи като видя Еда... Мелек забеляза, ама Еда пак се прави на ударена и не обръща внимание.
Как няма да я зяпне с отворена уста - та Еда е копие на бившата му любима... Ама това стана ясно чак накрая. Любов от пръв поглед - отново!

# 717
  • Пришълец
Злоупотребява, какво друго да прави Балджа, а Серкан ѝ позволява колкото да подразни Еда Joy
Не знам честно казано, ръката ѝ ако беше директно върху бузата или челото, си представям как му казва, че целият гори и да си предложи услугите да го придружи до дома му Joy
Предположението на Славена е логично, оправя му яката и бам, спонтанна милувка.

ПП Блу с теб и Алекс сме на едно мнение за навременния финал.

# 718
  • София
Не знам какво се случва между Балджа и Серкан. Но вижте хищния й поглед! Голям мерак, голямо нещо. 😅 На мен ми харесва идеята Серкан да подразни малко Еда. Защото той това цели. Надали гледа сериозно на Балджа. И надали ще й дава някакви надежди. Крушето и аз мисля, че няма да е истинско. Ще си го представя. Иначе ще стои спокоен и усмихнат до уши. Wink Съгласна съм обаче с блу, че това с ревността доста се поизчерпа, на мен вече ми е досадно цялото това дрънкане между Серкан и Еда. И трите А-та си бяха съвсем като махалата. Така че и тя не ни липсва. А това с портрета на починалата съпруга и аз съм го гледала в Сега и завинаги. Обаче ми хрумва друго предложение за развитието на сценария и мисля да ви го споделя. Така, както сме тръгнали, да си сменяме жанра, мисля при отвличането да станем 18+ и да влезем в жанра на еротичната драма. 😅😅 Принцът отвлича Еда с яхтата, Серкан бей я спасява и пускат нашата любима I see red. Всички, които сме гледали 365 дни, знаем какво се случва тогава... 😏

# 719
БРО, точно ти ли искаш да ни свалят от екран ?
То и тези, които не са го гледали, ще се сетят какво става след това 😄 Ако някой не се, ще ви помогна - сядат и започват да чоплят семки, типично по турски, с две купички пред тях, на дивана, кръстосани крака, но обути с шушони 😏

Общи условия

Активация на акаунт