С какво ви дразнят свекървите? - 126

• 54 402
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз подобни стрелички съм получавала от кръвни роднини. Не се впрягах особено. Аз вярно съм перде и рядко нещо ме затрогва.
Не се връзвайте на дребни злословия.

# 76
А каква е целта на коментара за косата? Структурата и е такава, няма да стане друга от обсъждане. Свека как предполага, че ще се измени?
Аз не бих обръщала внимание на коментарите. Когато бях малка баща ми постоянно докато бяхме на море ми даваше примери за дългокраки момичета. А пък аз съм била със тяло и структура на кадъна. Казах му, че и да умра от диети и упражнения краката ми няма да се издължат и отслабнат.

Не знам и аз каква е целта, но дълги години изрусяване няма как косата да не е станала по-тънка. Но чак коментари като " Намерих твой косъм и го изследвах, чак сложих очилата и дъм се чудила и не мога да повярвам как може да съществува такъв тънък косъм" е такива коментари ми идват в повече 😑😂

# 77
  • София
Скрит текст:
Ами няма проблем да каже, че косата ти е еди каква си ама да повтаря, натъртва и обяснява постоянно не е признак на честност, нито на обективност, нито на добронамереност, а си е баш ухапване, но завоалирано. Тая е лицемерка. Аз поне така го виждам.

Точно това започна да ме дразни. Нямам претенции, че имам разкошна коса, затова в началото се усмихвах и се съгласявах с коментарите. Но в един момент започнаха да ми идват в повече и точно повтарянето, натъртването на това ме дразни и тя го вижда, а и ММ започна да се дразни и да й прави забележки. И се започва " ама аз съм честна, аз съм директна,
аз каквото мосля си го казвам,
Скрит текст:
аз не съм подмолнаа... Хубаво де кажи го 1-5-10 пъти, не съм малоумна, че да не знам мнението ти за косата ми 😂😂
Това не е за хвалба, по принцип. Или липсват първите седем, или има заболяване, или е злобна.

# 78
Разсмях се на изследването ,микроскоп има.

# 79
Издразних се скоро на свекър ми който заяви, че първият му внук бил на първо място за него, а останалите му двама внуци били след това, защото първородният носи неговото име и е момче (тоест продължава рода). Не се имам за феминист, обаче такива изказвания много ме дразнят, все едно ние жените не сме хора.
Другият му син ( девер ми) има за момента само едно дете - момиче, едва ли щеше да му е приятно да чуе тези думи от баща си.
Някой хора си живеят в “едно време”.

# 80
  • София
Ами, контактува, жената- разговор поддържа!

И да, проста е, ама срещу това няма лек.
И да, изрусяваната дълги години коса е страшно тънка, че и на фона на тъмната- още повече.
Така че, приемаш натюрела й, слагаш си го където си решиш и толкова.
Може и ти да си намериш някой път нещо, което да изкоментираш невинно и с искреност, и с прямост....

# 81
  • France
Издразних се скоро на свекър ми който заяви, че първият му внук бил на първо място за него, а останалите му двама внуци били след това, защото първородният носи неговото име и е момче (тоест продължава рода). Не се имам за феминист, обаче такива изказвания много ме дразнят, все едно ние жените не сме хора.
Другият му син ( девер ми) има за момента само едно дете - момиче, едва ли щеше да му е приятно да чуе тези думи от баща си.
Някой хора си живеят в “едно време”.
Това и мен би ме вбесило, а се имам за безкрайно търпелива.

# 82
охх няма да забравя и моята свеки как ме захапа веднъж... бяхме в тях на гости с нощуване и си взехме и по един душ.  Банята им е с плъзгаща се врата и се беше повредила та беше наполовина отворена (пак достатъчно място да мине преспокойно човек). и тя ме пита ,ще можеш ли да се провреш Grinning казах й да и толкова , ама намека ,че съм дебела ....

Охх, разсмя ме 😅😂 Но се радвай, че е било веднъж, а не 1000 пъти Simple Smile

# 83
Охх.. дразни ме с постоянния контрол.. ии "Елеонора днес сготвила ли е, измила ли е чиниите".. постоянно намеква, дразни ме, че е много властна.

# 84
  • при късмета
Охх.. дразни ме с постоянния контрол.. ии "Елеонора днес сготвила ли е, измила ли е чиниите".. постоянно намеква, дразни ме, че е много властна.
Дразни я и ти. Кажи ѝ, че сина ѝ ще купува миялна, да не мие жена му чинии

# 85
  • Варна
Я бе, миялна! Ще й каже, че миенето на чинии е мъжка работа и у тях сина й ги мие.

# 86
Косата ми да, както казах е дълго време изрусявана и косъмът ми е станал по-тънък отдавна. Иначе косата ми е много гъста и не смятам, че иглежда зле, поддържам я, доколкото мога. И не мога да разбера фокусирането й върху косата ми. От това се започнах да се дразня от постоянните коментари, ако ми бе казано веднъж или два пъти нямаше да се засегна. И все повече се уверявам, че има огромна разлика от директност и честност, и нетактичност и злоба. Веднъж като се боядисах пепелно руса ( аз между другото се харесвам много с този цвят) и ме видя100 пъти ми каза да не си посмяла да се боядишеш пак така, не ти отива, много е грозен цвета,  бабешки, отвратителноо. Правела е и коментари, че в момента по- добре ми изглежда косата от преди, преди време ми била косата като метла ( аз нямам такъв спомен), направо като ми я била пипнала се чупела и оставала в ръцете й 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 87
  • Варна
Сигурно тогава е счупила косъма, който после под микроскопа е минал 😋

# 88
Косата ми да, както казах е дълго време изрусявана и косъмът ми е станал по-тънък отдавна. Иначе косата ми е много гъста и не смятам, че иглежда зле, поддържам я, доколкото мога. И не мога да разбера фокусирането й върху косата ми. От това се започнах да се дразня от постоянните коментари, ако ми бе казано веднъж или два пъти нямаше да се засегна. И все повече се уверявам, че има огромна разлика от директност и честност, и нетактичност и злоба. Веднъж като се боядисах пепелно руса ( аз между другото се харесвам много с този цвят) и ме видя100 пъти ми каза да не си посмяла да се боядишеш пак така, не ти отива, много е грозен цвета,  бабешки, отвратителноо. Правела е и коментари, че в момента по- добре ми изглежда косата от преди, преди време ми била косата като метла ( аз нямам такъв спомен), направо като ми я била пипнала се чупела и оставала в ръцете й 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Малее..чиста доза нарцисизъм, завист и злоба.. иска да изпъкне тя, че ти с този хубав, рус цвят ще развратиш синчето й.. хахахаа

# 89
  • София
Ако само с косата е проблема, подминавай я.
Има и такива обсесии при някои.

Общи условия

Активация на акаунт