Звездни компромати - Януари'21

• 318 860
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 310
Това че новините по бтв обслужват нечии интереси беше ясно още преди години, достатъчно беше да гледаш 5 мин. Та Венелин Петков и четата му със сигурност са едни от най-корумпираните журналисти. Трябваше отдавна да го махнат. Интересно дали без тях ще има промяна в отразяването на новините.

# 2 311
Това че новините по бтв обслужват нечии интереси беше ясно още преди години, достатъчно беше да гледаш 5 мин. Та Венелин Петков и четата му със сигурност са едни от най-корумпираните журналисти. Трябваше отдавна да го махнат. Интересно дали без тях ще има промяна в отразяването на новините.
Сигурно сега пак ще обслужват нечии интереси. Просто поръчителят ще е различен.

# 2 312
  • На морето!
Ее, Васил Иванов ли е мерило за безпристрастен журналист? Той пък е най-отвратителният от всички. Ана Цолова си тръгна точно заради ДПС, сега не си намира работа пак заради тях. След онзи момент на чистка на "примадоните", телевизиите се затвърдиха като инструмент на силните на деня.

# 2 313
  • Rock & Roll feeling ...
А какво им е направила на ДПС ?

# 2 314
Ани Цолова нали беше заплашвана от някакъв депутат в ефир? Или бъркам? Имаше нещо от сорта на, че "скоро ще я уволни"? И така и стана...

# 2 315
Лора Крумова имаше разпра с Волен. Виктор Николаев май с Валери Симеонов. А Ани с кого?

# 2 316
Лора Крумова имаше разпра с Волен. Виктор Николаев май с Валери Симеонов. А Ани с кого?
Ето, намерих статия: https://bg-voice.com/peevski_prashta_mnogo_pozdravi_i_vi_jelae_tvorcheski_uspeh/

# 2 317
Популизмът започнал в пълна сила в САЩ. Байдън номинирал трансджендър за зам.министър. По-шокиращото е, че е експерт по педиатрия и психиатрия...
https://www.bgonair.bg/a/4-world/214991-baydan-pishe-istoriya-na … r-za-zam-ministar

# 2 318
Ивана Тръмп
Скрит текст:

С Доналд били запазили приятелски отношения.

# 2 319
  • Брюксел / София
Е, Ани Цолова и Виктор се “прославиха” като “топ журналисти” с въпроса “кой?”, “кой предложи Пеевски за ДАНС?” Това им е конфликтът с ДПС:
https://m.youtube.com/watch?v=_xpJp7dkWXY
Имаше едно интервю на Ани и Виктор с Валери Симеонов, в което многократно го питаха “кой предложи Пеевски за ДАНС?” Голям скандал беше тогава. Сега не намирам конкретното интервю.

# 2 320
Майкъл Дъглас с едномесечният си внук Райдър.
Скрит текст:

# 2 321
Мел Гибсън в две от последните му роли, едната от които на Дядо Коледа.

Скрит текст:

# 2 322
От последните влогове на Шопови, става ясно, че за Наум, Теа е първата сериозна връзка.
Докато тя е имала две сериозни връзки, преди него.

Неприятният глас на "Виб Брадър", Радо Тушев е написал следното за Алекс Сърчаджиева:
Цитат
"Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно.

Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък.

Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само.

Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!"

# 2 323
  • Варна
Покрай споделеното тук за Мелания ми стана интересно да си припомня как изглеждаше в началото на връзката им с Тръмп. И бях изненадана от снимките и в зората на нейната кариера като модел. На възраст около 16 години и как се променя през годините:
Скрит текст:

# 2 324
Егати промяната. Не прилича на себе си. Личат си после парите какво могат да направят. И бюста изведнъж се появи.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 03:47 от La Gitana

Общи условия

Активация на акаунт