Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Звездни компромати - Януари'21

  • 293 843
  • 3 408
  •   2
Отговори
# 3 405
  • Мнения: 1 160
Днес съм хоум оф., и гледам На кафе. Не съм го засичала от години. Гала прилича на една много уморена, отегчена и зла лелка, която трябва незабавно да я свалят от ефир. Такъв негативизъм и махленски диалози не са адекватни за телевизията.
Говорят за зодии, подяждат от гозбите на един готвач от Хелс китчън. Гала ги пляска през ръцете преносно и нон стоп някакви забележки подхвърля, тази Банда е с ужасна коса, тя цялата е анти. Гери Малкоданска има нещо странно в захапката, но поне е вечно нахилена и изглежда позитивна.
С две думи съжалявам българския зрител, че е принуден да гледа това фрийкшоу на застаряващи лели и чичовци, нищо чудно, че народа е затъпял.

# 3 406
  • Мнения: 45
Абсолютно същото усещане имам и аз за "На Кафе". Аз отпреди короната работя изцяло от вкъщи, опитах се няколко пъти да си ги причиня, но са нетърпими. Първо, невероятно много крещят, прекъсват се, надвикват се. Гала е ужасно кисела, да не говорим, че е според мен обратното на интелигентна, което в много ситуации си личи. Патрашкова е като квачка, взела се е за последна инстанция по всички въпроси. А Малкоданска ми беше много симпатична докато не гледах един репортаж от дома им, беше коментиран тук, тя не остави съпруга си да вземе думата, беше като надрусана и пренавита. Не знам кой и защо би гледал тази сбирщина от абсолютно неадекватни хора.

# 3 407
  • Мнения: 2 461
Важното е да ги дават по телевизора, ще пеят тиролски песни, ако трябва, но да са на екран. Едно време в предаването имаше и полезни неща, сега е клюкарник-говорилня.

# 3 408
  • #Оставка!
  • Мнения: 5 126
Момичета, заповядайте в Новата Тема.

Не мога да публикувам първия пост, защото явно във форума има ново правило - като последния пост е твой, не ти дава възможност да публикуваш. Не знам  как ще бъде с първите постове оттук нататък....

Общи условия

Активация на акаунт