Звездни компромати - Януари'21

• 318 531
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Пловдив
Този кичозен имот май е функционирал като хотел, защото има голям бар с много места, а и спалните са доста. А и ми се струва обща постройка с онази отсреща. Наистина винаги се учудвам колко безвкусни и вулгарно богати хора в сянка има в тази малка страна.
На публичен дом повече прилича.

# 3 121
Изгледах клипчето на Карбовски за момичето, което е било карано да работи като джебчийка. Много въпроси ми изникнаха. Чудя се сега, повечето тези ромски палати от джебчийство ли са направени? Наистина ли дневно толкова много хора стават жертви на джебчийство, имайки се предвид колко масови са тези палати? Интересно е, ако има такава статистика, макар че колко ли жертви на джебчийство отиват в полицията и дали се преследват и правят разследвания срещу джебчийствата. Все пак тези групички обирджии не може да не са познайници на полицията толкова години, а и вече на всяка пресечка има камери. Но какво се чудя, след като вече 10 години една малка държава като нашата не може да се справи с ало измамниците...

# 3 122
Те са джебчии по големите градове в Европа, не в София.

# 3 123
На ромски бос е къщата.
Не е на Митьо Очите.

# 3 124
  • Rock & Roll feeling ...
За всичко си има тарикатлък.
Както тел. измамниците ходят по румънско, за да си взимат сим карти еднодневки и пр., при джебчиите, освен, че са се насочили към европейски мегаполиси, избират малолетни лица. Те не веднъж са хващани от полицията, но са пускани след 24 часа ...

Мен друго ме дразни. Явно тези кланове си имат сериозен политически чадър, заради това, че са "работна изборна ръка" и нито полиция, нито прокуратура е получила желание да ги обезпокои. Мръсотиите им са явни, но никой не прави нищо, за да ги секне.

# 3 125
Чудя се сега, повечето тези ромски палати от джебчийство ли са направени? Наистина ли дневно толкова много хора стават жертви на джебчийство...
O, със сигурност. Бароните не разчитат само на ловките ръце на снахата. Имат си цели мрежи. Както при наркопласьорите. Смятай, ако един барон държи 50 човека и всеки от тях има задължение да му носи по 1000 евро дневно, иначе ще яде бой. За "работниците" и подшефовете остава някакъв %, но със сигурност баш шефа прибира всичко. Работят из Европа, най-вече в големи туристически дестинации.

п.с. И в Слънчев бряг едно време беше много опасно. Обърнал си се за секунда и "чао" лични вещи.

# 3 126
A в големите европейски градове като хващат малолетни джебчии, не проследяват ли как са влезли в страната, кои са им настойниците и да задържат настойниците. Ето затова Англия се махна от ЕС и е въпрос на време и други държави да го направят в името да си опазят цивилизоваността.

# 3 127
  • До сърцето...
Предпетъчно ... днешния рожденик Диего Баруеко/Diego Barrueco Birthday
модел с испански корени, 30 год.
Скрит текст:

# 3 128
Пиърс Броснан през 1995г.
предпетъчно Simple Smile голям симпатяга бше като млад
Скрит текст:

Скрит текст:

# 3 129
  • Glasgow
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5762683947090880& … d=316458538380142 Карадайъ към Цвета 🤣много се смях

# 3 130
  • Пловдив
На мен и сега ми харсва. И семейството му ми харесва.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 3 131
  • Rock & Roll feeling ...
ПКП какво ще да е ? Не беше ли ТКП?

# 3 132
  • Glasgow
ПКП какво ще да е ? Не беше ли ТКП?
проста кърджалийска  таковата

# 3 133
Интересно, че Цвета разбра какво и каза Карадайъ

# 3 134
  • софия
ТКП, но получи грешна гражданственост 🙂

Цветка не се разсърди на пожарникаря, а на Карадайъ. Сега очаква публична целувка по челото за извинение.

Общи условия

Активация на акаунт