Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 995
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 390
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ще си гребна един черпак 😁

# 391
Гребни си, обаче не пипай вратовръзката! 😜

# 392
Честит рожден ден, Фил! Birthday
Много щастие, здраве и да е послушно домочадието ти пожелавам. Simple Smile

# 393
Честит Рожден Ден, Фил!  Пожелавам ти от всичко хубаво по много. Весел празник!

# 394
Честит Рожден Ден,Фил! Живи и здрави да сте,ти и цялата ти мъжка банда!

Добро утро!

# 395
  • София
Здравейте!

Честита да си, Фил! От хубаво да не се отървеш!

Заведох го чавето на училище. Изкефи се, че имат елха с лампички в двора на училището. Изкефи се и на тъмното сутринта когато излизахме. Преди ДО не беше тъмно по това време. Рядко се случва да е навън по тъмно и това й се струва много престижно в детските очички. А на мен ми се доспиваше още повече от тъмнината.

Успешна седмица и работна година на всички!

# 396
  • София
Филомена, цял чаршаф с пожелания изписах и се затри. С две думи - бъди здрава и щастлива и всичкото що е мъжко покрай теб да де слуша и глези.

# 397
  • Оптимист по принуда
Добрутро!
Имам тука една приятелка гарга, грижи се да ме буди всяка сутрин с меден глас Sunglasses

Фил, само здраве ти желая! Чистит рожден ден! Flowers Cherry BlossomRibbon

# 398
Честита да си, Фил! Много здрава и щастлива, отпочинала и спокойна да си!

Днес съм в офиса. Усещам се затъпяла. Joy Шестото ми чувство работи по-добре от речниковия ми запас.

# 399
  • София
Попи, поне шестото ти чувство работи. При мен всичко спи. Не знам как ще я карам днес.
Довечера имаме и онлайн родителска среща, дано съм по-адекватна за нея. Аз ще съм на работа по същото време и ако нямам клиенти, ще се включа, но ако влезе клиент, сори. После ще пиша на една майка от класа да ми каже, ако са съобщили нещо по-съществено.

# 400
  • Пловдив
Мен ме цепи тиквата...ам от снощи е така Pensive Също и корема ми ще си пръсне...откопчала съм копчето на дънките...тия са ми стегнати баш в кръшната талийка и тъй се получи днес Grin та и затова ми е криво, че съм кат плондер. Да ми идва и да приключва, че ... ако не стана ясно - едва се търпя!

# 401
  • София
Честит рожден ден, Филомена! Бъди жива и здрава!
Първи ден присъствено на работа и вече ме боли глава. По коридора почти никой няма, масово са болни.

# 402
Фил, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! Мъжете ти да те слушат и обгрижват, и да си мнооого обичана.
Добро утро, кофа кафе вече изпих, още ми се пие. И в офис ми се ходи ама нема, приключих и ОИ за днес щот чакам следобеда един приятел да дойде за по кафе. Сега чакам да се събуди малкия и го водя на разходка тип мама трябва да свърши работа. Ама живи и здрави.

# 403
Честит рожден ден, Фил! Бъди здрава, обичана и щастлива! Balloon Birthday Champagne
Сутринта едва станах, имаше опасност да се успя. И сега стоя в работата, гледам тъпо и се чудя защо съм тук. Имам нужда поне месец да си поседя вкъщи.

# 404
  • sf
Уф, бееее, защо е понеделник?!
Снощи окъснях с една бутилка вино до към 2ч и сега едва гледам, а съм втора смяна, чааак до 22:10. Метнах една мусака за детето, аз режимствам. 😁
Ще помързелувам дообед, че и гоблен нямам, скукааа!
Фил, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт