Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 930
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 3 960
Ох че хубаво Мистик.  Не мога да ги правя тези шарки, но поне мога да си направя млякото на пяна.
Пия всяка сутрин "нарисувано" кафе с мляко. Е, не съм Тортийн Wink нито ми става като на клипчетата, но мен си ме радва.
И земна ябълка харесвам Simple Smile))

# 3 961
Морген!
На кое казвате земна ябълка?

Снощи и аз не можах да спя.. пулих се почти до три. Не е установена причина. Просто тъй Head Band

На работа, пак снощи, метнах един палет да преместя.. такава съчка ми се заби в пръста... че и горския шми завиди. Не е за пръФ път.. и за последно няма да е. Лошото е, че трябва да предприема операция/ вадене на това нещо с игла. Мхубу, ама тряя действам с лявата, щото съчката е в дясната.. Не съм левичар и ще стане ... как бешеО’Рахал работата.. И боли. Ще се поослушам още малко..

# 3 962
  • Пловдив
Ох че хубаво Мистик.  Не мога да ги правя тези шарки, но поне мога да си направя млякото на пяна.
Пия всяка сутрин "нарисувано" кафе с мляко. Е, не съм Тортийн Wink нито ми става като на клипчетата, но мен си ме радва.
Елифче, с какво разпенваш млякото?
Инак и аз такова пия вс.сутрин на работа Simple Smile барманчетата тъй ми го правят, с пяна...ама сега са в ремонт и съм пас.

# 3 963
Снощи и аз не можах да спя.. пулих се почти до три. Не е установена причина. Просто тъй Head Band
Пълнолуние 😁.
По принцип много ми(ни) влияе,но снощи беше учудващо спокойно.

# 3 964
  • София
Аз с една машинка с тел на дъното, която и го затопля. Как го обясних. Дойде с кафе машината с капсули. Предишната имаше пара.

# 3 965
С ваш'те кафета, да му се припие на човек. Добре че имам безкофеиново за такива случаи, че преди час изпих сутрешното.

# 3 966
  • София
Нищо му няма на безкофеиновото. И аз лоча такова през деня и вечер.

# 3 967
Елифче, с какво разпенваш млякото?
Инак и аз такова пия вс.сутрин на работа Simple Smile барманчетата тъй ми го правят, с пяна...ама сега са в ремонт и съм пас.
Използвам пяната на кафето и с по-гъсто мляко и "писалка" драскам Simple Smile))

# 3 968
Нищо му няма на безкофеиновото. И аз лоча такова през деня и вечер.

Няма му, да. Съвсем успешно и аз замествам кофеиновото кафе. С кофеин пия едно на ден, сутрин. Следобед и когато ми се допие "извънредно" - само безкофеиново. Откакто прочетох, че щитовидната жлеза не обичала кофеин (то тази капричоза какво ли обича), рязко ограничих кофеина.

# 3 969
  • Пловдив
За пяната е ясно, ама с какво я разпенваш? Simple Smile
Аз съм се пробвала с фр.преса за кафе.

# 3 970
Не се оплаквам хваля се! Днес приключих успешно служебен ангажимент, който се влачи от началото на декември по независещи от мен причини. Сега си чакам сушито и продължавам, ще бъде дълъг работен петък.

# 3 971
  • София
За пяната е ясно, ама с какво я разпенваш? Simple Smile
Аз съм се пробвала с фр.преса за кафе.
Мистик, моето е подобно https://blendjet.com/products/blendjet-one?variant=15980212027458

# 3 972
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вече мина обяд, днес съм гладна и ядосана. Колегите за запразнили петъчно, не си дават зор,  и ми опъват нервичките! Зелето, което си направих сутринта, салата, съм го пресолила. Ще се пие вода.

# 3 973
  • Оптимист по принуда
Причерня ми днес, докато тренирах, явно съм дърта за кардио. Още ми е чоглаво.
А, да, вчера оскубах мустака, но явно така съм се прехласнала, че в момента имам нещо като очертание на правоъгълник в червено под носа, точно с формата на лентичка. И боли.
Едно време имах една съученичка, която много страдаше от херпеси горката и идваше на училище с паста за зъби, намазана върху херпеса. Аз разбрала-неразбрала я посрещам на вратата - Защо имаш винаги паста около устата? И тя ядосана - Ми да си личи по нещо, че съм си мила зъбите!
Та и аз така - имам си правоъгълник, да знаете, че го скубя понякога. Sunglasses

# 3 974
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Причерня ми днес, докато тренирах, явно съм дърта за кардио. Още ми е чоглаво.
А, да, вчера оскубах мустака, но явно така съм се прехласнала, че в момента имам нещо като очертание на правоъгълник в червено под носа, точно с формата на лентичка. И боли.
Едно време имах една съученичка, която много страдаше от херпеси горката и идваше на училище с паста за зъби, намазана върху херпеса. Аз разбрала-неразбрала я посрещам на вратата - Защо имаш винаги паста около устата? И тя ядосана - Ми да си личи по нещо, че съм си мила зъбите!
Та и аз така - имам си правоъгълник, за знаете, че го скубя понякога. Sunglasses
Преди време с тия лентички чак слой от кожата си свалих, и имах разраняване. Пуста борба за  красота Grinning Не стига, че съм дебела, ами детето да разбере, че мама и мустак има, в повече ще ми дойде Grinning

Общи условия

Активация на акаунт