Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 896
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 4 065
Съни, бих заложила на хотел, близо до плажа.

# 4 066
И аз отметнах част от ОИ, малко разкрасителни процедури и излизам.
Снощи бяхме на гости. Боже, бях забравила тази нормалност.

# 4 067
Добър ден!

Днес с щерката като за последно се сбрахме да се видим. Утре заминава към София.
Сив, мрачен ден е днес при нас. Абе и мен ме  гони депресията, обачееее преди да ме Фане вече ще съм на тръстиката Bowtie Та няма успее ме гЕпи Stuck Out Tongue Winking Eye

На вас, възможно лек и приятен почивен ден, другарки!

# 4 068
  • Пловдив
13, и гаджето ли учи там?

# 4 069
Аз сутрин като обгрижих малките и сложих бебо да спи се оттеглиха да си доспя. 3 часа дремнах ама си върнах душата. Сега спят и тримата и напълних едни чушки.
Нищо не ми се прави. Нямам и много ОИ, че отметнах каквото можах вчера

# 4 070
Пийкок,почини си.Вземи си книжка или зяпай нещо по тв.

Ние с МУ се сдърпахме.Аз го нарекох пикльо,той ми отвърна със смотла.Също като в детската градина.И караницата беше от такъв тип,ма ме заболя главата.Rage

# 4 071
Пийкок,почини си.Вземи си книжка или зяпай нещо по тв.
Няма такава опция. Време е да храня дете.

# 4 072
Не учи гаджето. Той може отвсякъде да работи, та си се оправят двамцата.

Още ден, два спокойствие в МОЛ-а и после айдееее.. юруш на маслините Head Band Мол не виждалЕ и без него живота е Край. Баба им енО време все по МОЛ-а ходила..

# 4 073
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не учи гаджето. Той може отвсякъде да работи, та си се оправят двамцата.

Още ден, два спокойствие в МОЛ-а и после айдееее.. юруш на маслините Head Band Мол не виждалЕ и без него живота е Край. Баба им енО време все по МОЛ-а ходила..
Не съм влизала в мол някъде от 2019 лятото. Моето дете боледуваше доста като по малък, и от септември до май гледахме да не го видим в подобен бациларник 😬
 Предполагам все пак, че няма да има чак такъв наплив...

# 4 074
  • София
Съни, с малко дете бих предпочела ОИто. Ако ти писне пак можете да излезете да се разходите. Сами двете ли ще бъдете?

# 4 075
Ама на детска градина ходеше ли, Съншайн? Там са бацилите, мисля аз. Мойто хлапе е фенка на мола. Има разни работи за ядене, колички, автомати за плюшени играчки и подобни удоволствия. Верно малко скъпичко, но когато вън е сняг и студ, ни харесва там. Когато не ходи на градина, където и да я разхождам (градски транспорт, магазини, мол, навън), тя е в идеално здраве. Иде ли на градина - най-малкото се появява "градинският сопол". Rolling Eyes

# 4 076
Моето голямото е ходило на мол 2 пъти до Сега

# 4 077
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ама на детска градина ходеше ли, Съншайн? Там са бацилите, мисля аз. Мойто хлапе е фенка на мола. Има разни работи за ядене, колички, автомати за плюшени играчки и подобни удоволствия. Верно малко скъпичко, но когато вън е сняг и студ, ни харесва там. Когато не ходи на градина, където и да я разхождам (градски транспорт, магазини, мол, навън), тя е в идеално здраве. Иде ли на градина - най-малкото се появява "градинският сопол". Rolling Eyes
Е как, ходи на градина, първа и втора група беше адско преживяване. Изръшкахме алерголози, пулмолози, УНГ двама  в ИСУЛ, един на частно... Иначе, да , дори и в избушения люлински мол имаше занимвки, не отричам. Но и там сме засичали хремави ангелчета 😂  А на една детска площадка детето беше отнесено на ръце от баща му, защото се оказа, че има две хлапета с варицела.
Последната една година, или малко повече се е позакрепил, и не боледува толкоз, че ни побеляха главите с него. Пу пу.

# 4 078
Аз съм ви разказвала. Една позната роди почти по същото време, когато родих големия. И зимата я питам : как излизаш като е студено?
Тя: о, всеки ден сме навън, не стоим вкъщи.
Аз: добре, къде излизаш, то студ?
Тя: мола, Джъмбо, метро.
Детето беше на 2-3 месеца тогава.

# 4 079
  • София
Еми зимата си е разнообразие. Моите ги държах на вън, но аз почти плачех. Хич не държа на студ.  Нямаше и толкова клубове и моловете бяха само два. Сега ако имам малки деца сигурно бих ги водила. Сега, имам предвид преди пандемията.

Общи условия

Активация на акаунт