Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 877
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 4 095
На мен домашните ви свършиха, а пък не сколасах есента да си замразя.
Благодаря момичета! Ще потърся тези, които показахте. Дано сега тия киселеещите,  не ми прецакат манджата.

# 4 096
Аз така си прецакаха един миш маш с киселеещи.

# 4 097
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На мен домашните ви свършиха, а пък не сколасах есента да си замразя.
Благодаря момичета! Ще потърся тези, които показахте. Дано сега тия киселеещите,  не ми прецакат манджата.

в кауфланд има печена замразена капия.
голяма разфасова е, но излиза на сметка.
изчакахме да поомекне, да могат да се делят и я разделихме на 4.
каква салатка става! чесънче, зехтинче...
Simple Smile

# 4 098
Добри, много полезно! А към тая салата върви и кисело мляко, копър, орехи, сирене, извара... окапах се.
Тук Кауфланд стана ромски магазин и сигурно две години има, да не съм ходила. Спряха хубави артикули, като например разни сирена, стана мърляв и неподреден. Сигур на братушките им е по - удобно така. Rage

# 4 099
  • София
Пак почнахте с храните и ей сега някоя ще извади кантарЯ 🤣. Аз утре познайте какво ще готвя. Праз със свински гърди.
Гледах и един пълнен с кайма. Като канелони, ама ще е другата седмица.

# 4 100
Аз няма да съм. Вече се претеглих, доволна съм. И се почерпих с чипс. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 101
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз за кантара се сетих, ... но млъкни сърце! Wink

как пък н есвърши батерия гада му с гад.
имам подозрения, че домашните му сменят батерията Sad няма как да ме ядосва толкова много и толкова дълго.

# 4 102
  • Пловдив
Пак съм прасе...преядох Confused
Оплаквам се, ако не се разбра... и две чаши вино съм.напред Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 103
  • София
Ако не бяга и не се крие под леглото като те види си ок.
Аз имам една еретична (три пъти коректорът я поправя на еротична) мисъл да си вземем куче. Имали сме и още ни липсва.

# 4 104
  • sf
Вземането на куче беше второто ми най-добро решение, след развода. 😁

# 4 105
Ре, чак ме стресна, като те прочетох, че от снощи и ние сме в такива разговори вкъщи. Голямата щерка напъва отдавна за някаква животИна, та май идва времето да се сдобием с такава.

# 4 106
  • Пловдив
Начи животното е голям ангажимент...м не. Не можеш да мръднеш. Ако не е куче, де.
Харесах идеята на Дарето за таралежче, че и моя иска нещо, ама не става.

# 4 107
  • София
Донеси, преди или след развода го взе, да знам 🤣.
Знам, че е отговорност, а и не е заради децата, но ще го мислим още. Не е проблем пътуването. Децата или бабите и дядовците ще го гледат, ако и когато запътуваме.

# 4 108
  • sf
След развода и след една болезненоприключила "любов". Той е най-милото ми същество.

# 4 109
  • Пловдив
А с космалаците как се оправяш?
М незнам...като останем двамата само може и да заобичам някое друго животно...ма сега няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт