Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 998
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Ени...нещо друго ша е било...уговорката имам предвид.Щом толкоз народ отрича тъй се приема че е Laughing

# 421
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Енито, объркало си се нещо, мило. Аз таквоз нещо за гимнастика, не знам.
Преди 15 години, га бяхме млади, с мъжа ми тичахме няколко километра почти  всяка вечер. Имаше резултат, ама сега дете, мързел...

# 422
  • София
Ко? Гимнастика? В 20.00 ч? Завиване с лява ръка, отвиване с дясна и обратното? Тъй 2-3 пъти докато се наместим удобно и отнесем плувката? Бива. Пиши ме.

# 423
Трябва да съм много пияна да реша, че гимнастика ми се прави,  тогава обикновено ме озаряват велики идеи и съм готова за експерименти и екстремни неща, като въртене с обрач, предно кълбо и задно кълбо, стойка свещ, стоене на 1 крак 10 секунди, после на другия- наистина в нормално състояние не си се представям да ги правя тези неща.

# 424
Какво завиване, отвиване, да настинеш ли искаш? Ще направиш течение, ще си довееш беля. На Кротето варианта с ровенето в дълбоки паници по бива.
Аз се опитвам да намаля яденето и да добия друга форма, че ми омръзна туй кръгло. И сега как ми се яде нещо сладичко, направо ми иде да вия...

# 425
Начи, да ви открехна една тайна..по почина :  "Накарай мързеливия да работи, да те научи на акъл" Joy
Начи- няма да ядете, тъй нема са налага да се морите с гимнастика 😉😉😉😉
Нале...

# 426
  • Оптимист по принуда
Ени, аз съм с теб. Grinning Само че аз се г$зурча сутрин. Sunglasses Мога да споделям клипчетата какво правя. Grinning

# 427
  • София
Аз дали да казвам, че днес си купих един шоколад от 300 гр... Надявам се да не го изям целия още днес. Ама много хубав. С карамел и цели бадеми. Замислям се дали докато е на промоция да не си взема и един с лешници от същата серия. Animal See No Evil

# 428
  • Пловдив
Еееей, Тете...голЕма си! Innocent

# 429
Аййй само да чуя някоя да ми се оплаче от кила!! Да видите вие! 😠
Деми,аз сутрин спя до късно,ама като тръгне дребната на ДГ,може и ранко. Давай клипчетата! 🤗 Само с тебе ще сме слаби и убави,тия нека се търкалят! 😜😂

# 430
Умно е това, което каза Тета,  но такива мъдрости се раждат след пълен стомах. Преди това няма да се замисля за тези неща.

# 431
Тряя да ида да си купя саксии и кори за орхидеи,а заваля и ме мързиии.
Оскубах си мустака и ся ми е червено и ме боли. 😂🤭 Добре,че турям маска. 😆

# 432
  • Пловдив
Тет...искам още акъл Laughing
Да ме светнеш как да се науча да не ям. Ей туй ша ми реши сичкото проблем.

п.п не мога да карам на глад аз...става ми лошо. и фаст не мога да направа така

# 433
Е как..фърляш му там на телото нещо дребно, една филия да кажем. Подир 8 чАса пак, после миеш зъбите и лягаш. Та те така...кое му е слажното Joy

# 434
  • София
Като рече за мустак ме сети нещо. Баща ми ме моли от време на време да му правя кола маска на космите от горната страна на носа. А под носа си отглежда мустак и много си го тачи. Ама тези пусти лентички за кола маска понякога ги изпускам и се залепят на мустака... Не знам след това как продължава да иска да му скубя носа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт