Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 039
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 585
  • Euskal Herria
Деми, при вас за дълго ви затварят. В Испания има частично, само някои райони. Писаха миналия ден за част от Мадрид, че затварят; за Каталуния... Да видим при нас как ще е. Уж градът ни мина в жълтатата зона според броя заразени, ама то както днес си  в жълта, много бързо се връщаш директно в червената зона.
Утре е празник, почивен ден е и трябва да успея да напазарувам, преди магазините да затворят. Че са с намалено работно време днес.

# 586
  • Пловдив
Ние чакаме разхлабване...нъл главата рече, че сме най-добре и мислят разхлабване и без това на хлабавите мерки...Neutral Face
Искам децата на училище и да отворят залите за танци...не мога да се понасям и искам движение.

Деми и ти ли хоум офис бачкаш?

п.п. Едната колежка си му вика хол офис и т`ва е...не, че не е вярно, де Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 12:33 от mystic woman

# 587
Време е за разходка с Бебълс, днес поне има слънчице.
Ние с бебко сме навън даже. Пекна и скокнахме

# 588
В Гърция добре го замислиха локдауна според мен - след масовото омешване по празниците и преди да се върнат учениците в училище.

# 589
  • Countryside
Добре са го решили англичаните, локдаун след празниците, че не е ясно кой с кого се е събирал, въпреки забраните. А и не си компроментират ваксинациите. А тука мерки ще разхлабват, тамАн спадна процента... ма нали Бойко рече, че най-добре са управлявали кризата, за който не е разбрал Joy

Ауу, гимнастиката от вчера изтървах! Аз правя доста проста макс 30мин на ден и то не всеки ден. Ама ако ще има масова гимнастика кат' снощната, да заформя един зуум митинг, така да се гледаме и да се амбицираме Joy

# 590
Е то ако човек иска да си се събира, никакъв локдаун няма да му попречи. Щъкат си насам-натам, мотат се, бутат се - буквално. На който не му пука, не му пука, манталитет локдаун не го спира.

# 591
Съмнява ме чужбинският локдаун да е като родния.
Добре дошла, Ефибуш Simple Smile

# 592
  • Countryside
А Елифче, и у Еворпата се дънят, то не бяха рейв партита за НГ, то не беше чудо. Друго си е китайчето, кажеш му и спазва, няма тън мън.

С'я казвайте за гимнастиката дУвечера в 8ч остава ли?

# 593
Мда...Устава им колективната тренировка, 6тягай се за 4.01, ма 2022 г Joy
Доколкот разбраФ , веднъж годишно ще им е туй занятие ...

# 594
  • Пловдив
Предлагам да минем колективно на коктейл парти или някво тематично ще си мислим всяка вечер в 20*00 Smiley

# 595
Букетче,остава! Мани ги тия,нека се търкалят,ние ще се Фталяваме и на Малдивите ще ги е яТ,че са надигали чаши и вилици,до като ние сме спортИрали,както казва Синеочка. 😁

# 596
  • София
Боли ме КръстО мен днес. Чу снощи за гимнастика и се схвана само от мисълта за това. Joy

# 597
  • Оптимист по принуда
Мистик, не съм хоум офис, т.нар. фърлоу съм. Магазинът ни е затворен и тъй като няма как да сме на работа, работодателят е на държавната схема от 80% помощ, а той доплаща разликата от 20%. Т.е. седя да ми плащат един вид, не знам докога ще е така обаче.

# 598
Утре голямото има имен ден. Гложди ме дали трябва да носи някаква почерпка. Естествено, пакетирани индивидуално кексчета или нещо такова.

# 599
Деми,бутни се малко да седна до тебе.
Ени,ич ма не е яд.Дебела ще ода на Малдивите.
Яд ме е на ВИК,тяхната кожица,цял ден вода няма.

Общи условия

Активация на акаунт