Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 015
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 480
Направих опит да се раздвижа и бях нападната от прохождащо бебе с бойни викове мам-мам-мам 👶💓🤗. Ще чакам май да заспи и ако и аз не съм заспала до тогава ще пробвам пак!

# 481
Другарко Букетова, аз седя и си мисля, че ако се сберем на живо сите, да не се окаже че аз съм най-дебела Joy
Нещто таквоз ми се чини че ще стане...
Само се праЯт другарките 🙄🙄🙄🙄👻

# 482
  • Оптимист по принуда
Демич, така е, ама 1000 калории на ден си е глад откъдето и да го погледнеш.
Е то кой яде 1000 калории само.. Grinning Hug

# 483
Аз имам голям проблем с газираното... И особено с едно определено Sad

# 484
Самърсби ли беше,Пийк? И зимата ли го пиеш?

# 485
Я, как сте раздвижили - и темичка, и мигли, завивки, чаши, свят ми се зави. Некои заблудени и краци и ръце са развъртеле, ма нещо са кат глас в пустиня 😆
Кой се оплака от разкопчани дънки? Или похвали? Мистикова май беше. И аз, сестро, и аз. Ами, добре че ги обух за кратко и основно с пижамка стоя.
Ся, след всичко написано, отивам да се срамувам в ъгъла, но преди това ще врътна крем-супа от червена леща. Или ще се издъна или ще се яде. За първи път ще ми е.

# 486
Елифко,  рецепта искаш ли? Sunglasses

# 487
  • Пловдив
Елиф, аз, аз! Joy  Добре, че зад бюрото никой не ме гледа.
Утре турям панталон и широчка блуза.

Аз сготвих, измих, изкъпах се и проснах дрехите Grin Тето, чу ли? Grinning
Ся на дивана с малко винце...е не карах на мляко, ама режимно апнАх. Чакам да спадне шкембо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 488
Ааа...не съм казала глад. Имах предвид да не плющите по много и то все въглехидрати....с мярка, и умно.

Баш си е глад това, като си свикнал да подаваш редовно въглехидрати. Joy

Аз нали се отпуснах този декември, след 8 месеца строг режим. За пореден път се убедих - или си на едни кила, но караш без прегрешения, или си позволяваш туй-онуй, но си с едни кила отгоре. И двете не става. Но пък и цял живот лишения пак не си е работа. Аз ще карам на сезони. Joy Този ми е ред да ям.

# 489
Елифко,  рецепта искаш ли? Sunglasses
Искам Hug Heart Eyes

# 490
Давам https://www.uhaena.com/2015/10/mercimek-corbasi.html?m=1
Пропускам лютия пипер и сервирам с лимон. Става точно като в турските ресторанти. В модерна тенджУра става за 13 минути Grinning

# 491
Уууу..тя със запръжки. Не е убава. Рецептата. Satisfied

# 492
Запръжка в рецептата няма.

# 493
Такава гимнастика направих.Кюфте,салата,мусака,три филии.На колко лицеви упори се брой?

# 494
  • Оптимист по принуда
Такава гимнастика направих.Кюфте,салата,мусака,три филии.На колко лицеви упори се брой?
Това е Сървайвър бе Joy

Общи условия

Активация на акаунт