Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 008
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 465
  • Оптимист по принуда
Да почерпиш като стегнат Joy

# 466
  • Пловдив
Ах, Демиии...точно такава рецепта не исках Laughing нямам фъст.масло...и не съм ползвала.

Тето, щот тряя ги фърля...па ко ги забъркам някак ще ги донеса на работа и ще се оттърва аз, че днес мий откопчано копчето на дънките Neutral Face

# 467
Фил,честит рожден ден и всичко най-добро ти желая за теб и семейството ти🌹.
Опасна тема сте захванали следпразнично! Аз гимнастика не съм правила от преди да забременея,а тогава редовно ходех на йога,спазвах режим на хранене и много се харесвах,за разлика от сега ☹️. Досега все си намирах оправдания,но вече няма мърдане!
Аз с фурми и други сушени плодове, овесени ядки и банани правя мъфини без захар и брашно. Подходящи са и за хора с откопчани копчета на дънките 🤫🤣😂

# 468
  • Euskal Herria
Искам някакви упражнения - да стегна шкембето. Па после ще мисля за останалото. Таман се бях нагласила да почвам, то пък се сецнах, та айде пази леглото. После празници, туй-онуй... работата е ясна. Ама вече си мисля, че е време. Дори и за тонус само.

# 469
Пробвай с Планк. Много ефективно и стяга цялото тяло, не изисква време.

# 470
Demmy, ще видиш ти благодарност...Мен ме свива стомах 5 фурми, като хапна, наш’та пуснала рецепта, с която цяла кутия ще омета.

# 471
Какви са тия тренировки вечер не знам, аз тренирам отваряне на бутилки Joy
Иначе сутрин правя йога, чакам да минат още два месеца и се качвам на кростренажора. Тихичко ще се похваля, че съм по-малко килограма отколкото преди да родя, но обиколки и коремче ми останаха да смъквам.
Пробих си днес трета дупка на едното ухо и си харесах татус, ха дали не съм в личностна криза...о*Рахал.

# 472
  • София
И аз искам още един татус,тъкмо времето е подходящо Балонче давай.

# 473
  • Countryside
ЧРД, Фил! Жива, здрава, много щастлива и да ги строяваш тия мъжоря, да ти козируват!

Отслабва се сравнително бързо и лесно, ако се изключат въглехидратите или се премине на разделно хранене. Колкото до обиколките, чувала съм, че най-бързо се свалят с Дюкан, но не знам доколко е вярно. Упражненията в повечето случаи са за тонус и стягане на проблемните зони, но първо си иска отслабване, то зависи и какви резултати искате де. И масажи помагат, ама в тая ситуация няма как. Абе най-добре с глад, както вика Тета... Joy

# 474
  • Оптимист по принуда
Не съм съгласна за глада, по-скоро трябва да се търси хранене, което да е балансирано и човек да го приложи в дългосрочен план. Нищо прекалено не е правилно. Пък и това, което действа при едни, при други може и проблеми да доведе. Единственото,което може да помогне със сигурност е хранене в калориен дефицит, което не значи глад, а напротив.

Попи, айм сори Joy

Мистиче, направи упражнение до магазина за фъст.масло. Grinning

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 20:26 от demmy.

# 475
Аз днес изкарах само на вода. Сега са ми поникнали зъби на корема, ще ухапе някой.

# 476
Когато си здрава може и да гладуваш и въглехидрати да изключваш ,и усилено да спортуваш без сериозни последици,но за съжаление голяма част от хората сме със заболявания, които изискват по-специални режими.
Вмъквам се още в дрехите си преди бременността,но не ми стоят както преди и това ме депресира,но ще се стегна . В колко казахте ,че започваме?

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 08:49 от Sissy

# 477
  • Countryside
Демич, така е, ама 1000 калории на ден си е глад откъдето и да го погледнеш.

Пределно ясно ми е, че диетите не действат на всеки и разбира се, не по един и същи начин, до организъм е. То иначе всички щяхме да сме като Тета Joy тя да казва от'де е купила гардероба!

Сиси, в твоя случай подходящи упражнения и мазила, плюс масажи за проблемните зони.

# 478
Фил, да си жива, здрава и щастлива! Твоите трима мъже да са по-ниски от тревата. Мъжот да ти помага, отменя и на ръце да те носи! Баткото да е кротък, любвеобвилен и да бди над бебочето, а бебочето да спи сладко по цели нощи и добре да похапва!
Значи гимнастика в 20,00 мога само да мърдам клепачи раз-един път нагоре, два - един път надоле и после съм заспала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега сериозно - имам нужда от гимнастика и то много. Преди време ходих на гимнастика, после на народни танци, накрая и на йога. От всичко изброено народните танци ми стапяха лагерите. Сухо място съм нямала след час и половина тропане, обаче ги спрях щото бях в групата за начинаещи, инструктурката не показва много, много. Важно беше да се хвана на хорото до хора, които са по-напреднали от мен. Гледам ли десният в краката и хващам хорото и тропам почти без грешка, обаче, ако тропащия в дясно е с два леви крака ойде коня в ряката. Гимнастиката ми беше доста далеч, ходих с колежки с кола, ма те спряха да ходят и аз тоже спрях. Йогата не помня що стана, но и там прекратих, а имам нужда от движение, само ходенето пеш не стига. Лошото е, че сутрин съм скована като робокоп, особено в кръста, вечер вече нямам ни сили ни стимул, а колко запазени клипчета на тренировки имам не е истина. Само трябва да ги почна..... м да клепач горе, клепач долу....
Денят тръгна лудо, ойде цялата година тъй. Сега пия една рИкия и ми иде да се метна и да спя.

# 479
Ааа...не съм казала глад. Имах предвид да не плющите по много и то все въглехидрати....с мярка, и умно.

Еййй, как ми извъртяхте думите....Joy

Общи условия

Активация на акаунт