Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 006
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Ени, м не...тъй ша гледам само него и пак никви няма да ги свърша Laughing

# 451
Е, Мистик, то такъв все ще те вдъхнови да ги свършиш някакви.

# 452
Demmy, 30-минутни са тези тренировки. В първия пост на темата за спорта вкъщи (домашни тренировки или както беше там) има линк към торента. Програма за 2 месеца е - първия месец тренировките са малко по-леки. Ама като цяло са много натоварващи и рядко откарвам до края. Мен ме кефят, защото са страшно ефективни. Не ти трябват тежести, но този откачалник такива лицеви опори и клекове дава, че не ти и трябват. Аз съм си харесала две силови от втория месец и две кардио и правя основно тях. Като позволява времето, замествам кардиото с тичане навън. Преди лятото ще направя цялата програма, но сега пазя ЩЗ, че тя не обича много натоварване.

# 453
  • София
Момичета, моля за съвет! Не ми се иска сега баш да се блъскаме пред кабинета на педиатърката.
Малката Панда е на 7 г и от известно време забелязвам, че й се показват пъпчици по лицето - не са червени, с цвета на кожата са , ситни. Напдобяват ми лека форма на акне. Не знам дали е възможно толкова рано да почва акнето, но се чудех дали да не й купя някаква мицеларна вода от серия медицинска козметика и да чистим лицето с нея. Според вас удачно ли е?

# 454
  • Оптимист по принуда
Мерси, Попи. Hug Аз засега съм с тази мацка, карам по нейната програма и комбинирам с едни в Ютюб на Mr and Mrs Muscle.

Панде, по-добре недей да я мажеш с нищо. Вижте диетата как е, какво яде. Но по-добре се консултирай Hug

# 455
Панде,можеш да почистваш с розова вода. Много добре действа. Иначе другите не знам.

# 456
Аз лично не харесвам мицешсрни води. Много изсушават кожата. Тези, които аз съм ползвала. По- добре нещо на А дерма или Eucerin

# 457
Да не прекалява със сладките неща? Аз удвоя ли обичайното ми количество и се опъпчвам.

# 458
  • Пловдив
И аз съм за розова вода...малка е за др.медицински козметики.

# 459
Да не прекалява със сладките неща? Аз удвоя ли обичайното ми количество и се опъпчвам.

Синко прекалява. Няма пъпки.
Няма връзка, според мен, с Еденето.
Друго е.

# 460
  • Пловдив
Имам едни фурми и сини сливи...в какво мога да ги вложа?
Правих преди едни бонбони с тахан, ма сега нямам и не ми се хвърлят.

# 461
Мистикова, що да ги влагаш бе..защо.
Аз фурми така си ги ям...цяла кутия опуках по кол'да Joy
Що все гледаш да развалиш нещата..да развалиш фурмите..тц..тц...
Щи ги влага
..в банка ли мари Stuck Out Tongue Winking Eye

# 462
  • София
Благодаря, момичета!
Не се бях сетила за розова вода. Ще пробвам.
Със сладкото не прекалява. Има си лимит и даже го намали в сравнение с по-рано.
Но междувременно излезнаха резултатите от изследванията и определено във фецеса има проблем - показателите са извън референтните граници. Тази седмица сме при гастроентеролога да коментира. Може пък да има връзка и с това. Ще питам там, нищо, че е гастро.

# 463
  • Оптимист по принуда
Мистик, може да направиш "сникърс" . Режеш фурмата, пълниш с фъстъчено масло и после овалваш в разтопен шоколад.  Слагаш в хл-ка да стегнат. Благодариш ми после Grin

Панде, а млечни яде ли? Прясно мляко пие ли?

# 464
Ха ха, аз ще ти благодаря със сигурност. И фурми имам, и фъстъчено масло, и шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт