Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 269
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 3 615
Оплаквам се,че дъщеря ми днес направи първите си крачки,а не бях там да я гушна! Таткото ми изпрати видео ...и се разплаках!

# 3 616
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оплаквам се,че дъщеря ми днес направи първите си крачки,а не бях там да я гушна! Таткото ми изпрати видео ...и се разплаках!
Честито Simple Smile Значи купона започва при вас!

# 3 617
Ехааа! Сиси, честито! Голямо вълнение е!

Да знаете, речено сторено. За обяд салата от червено цвекло и десерт банан.

# 3 618
Сиси, искала си да пишеш, че се похвалваш Simple Smile Бъди спокойна, тепърва предстоят много първи неща за мъничето. Ще наваксаш.

# 3 619
Сиси, честито ходещо хлапе. Да бъде стабилна мадама и в живота! Не се отдавай на самосъжаление. Още толкова първи неща ще има. Децата цял живот ни даряват с щастие с първи, втори и поредни поводи. Можеше и в банята да си и пак да изпуснеш.

# 3 620
Че аз като съм залепена с мойта дребна,да не мислиш,че я видях как направи първите крачки?! За минута я изпуснах от поглед и тя в коридора посрещна баща си ходейки. 😂
Честито! 🥰

# 3 621
Прибрах се суха. Как хубаво вали, даже понатрупа. Сега чайче и книжка, стига съм работила за днес. Малкото човече да крачи стабилно и уверено.

# 3 622
  • Пловдив
Сиси, пак си помисли...това е повод за радост.

п.п днес аз съм без телефон...на изуст знам само този на мм Simple Smile

# 3 623
  • Somewhere in the World
Ооо Елифче и аз не умея да плувам...
Хайде не се мотайте да палиме, че тук ще има смъртни случаи - сутринта"любимия" ми обясняваше , че дупето ми се отпускало да взема мерки! Как оцеля още се чудя...

Сисиии, честито - сега вече започва купона при вас Hug
 Пийк, не се филмирай, ще направят обстойни изследвания - стискам палци да овладеят положението и да се възстанови таткото ти. Знам, че ние скорпионите обичаме драмата, ама дишай дълбоко! Имаш две чудесни човечета ...

Аз обичам да експериментирм с парфюми и винаги имам поне 3 различни аромата. Сега съм на Гучи, Нарциско Родригез един с мускус, и класиката на Шанел Коко.
Набелязала съм следващите, но се удържам,че трябва да си попълня гардероба с някакви дрешки.

# 3 624
  • София
Ей че хубава новина.  Да ви радва много, а ти да похапваш, че търчане те чака.
Кротееее, къде си?

# 3 625
Честити крачета, Сис!! Меси питката Simple Smile
Майка дойде за малко. Ходила да купи пижама на баща ми за болницата.
Излязох за малко и се озовах в пекарната и купих козунак. Сега пия кафе и се тъпча с козунак.. Няма да отслабна и тази година.

# 3 626
Прити, извинявай, стана ми любопитно тоя каква зодия е? Dizzy Face
Особено нахална явно... Thinking
Поръчах си някакви нещица аз... не онлайн, от AVON пак.

# 3 627
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Прити, извинявай, стана ми любопитно тоя каква зодия е? Dizzy Face
Особено нахална явно... Thinking
Поръчах си някакви нещица аз... не онлайн, от AVON пак.

Не е до зодия, колега  и аз сме една зодия. Нищо общо, той е разпилян, несериозен, и се чуди как да скатае, аз съм наобратно.

# 3 628
  • Somewhere in the World
Лори, чист Рак. Ама то от рак до рак...

# 3 629
Е, това не го очаквах! Допусках Водолей, Овен... как Рак бе! Dizzy Face Аз съм Рак... Rolling Eyes Уф, тоя ни срами зодията! Persevere

Общи условия

Активация на акаунт