Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 269
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 3 600
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и моята показа, че съм спала 9 часа.
как ме е усетила, не знам, тя си беше на зарядното цяла нощ Wink

# 3 601
Брееей, накъде върви този свят. Спят с гривни ... а едно време жените са спали с мъже Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 602
Ааа, моята си беше на ръката. Освен това си легнах в 22 и ме събуди алармата в 7, та връзва се. Joy

Не го дочаках ММ да легне, не че не се опита да ме сбута с надеждата да съм будна. Joy Гривната ми е приятелка. Знае, че като ми се спи, не трябва да ме закача.

# 3 603
Заваля сняг на парцали, много красиво, но единствените обувки които мога да обуя са едни кожени кецове и едни велурени ботуши. През повечето време ще съм в колата, но ще има и слизане, та се чудя какво да обуя.

# 3 604
Утрото, другарки!
И аз сънувах тази нощ.. ма голям бъркоч беше. Нещо Род Стюард ми се караше, а аз да го омилостивя незнайно що, постоянно се обяснявах колко много ги харесвам с деутната му половинка от Роксет Head Band Той още повече ми се вбесява.. аз неразбирайки пък що, продължавам упорито да го засипвам с комплименти относно половинката.. И преди да се събудя, се присетих, че всъщност такава половинка няма тоз чиляк и се събудих потресена от себе си и излагацията си... Stuck Out Tongue Winking Eye

Ам как ги сервирате тез маси, кафе не видях.. Сал спасители ви се привиждат, тц, тц..
Пия кафе.

# 3 605
  • София
Аз съм още кисела. Спах на дивана. Добре че е супер удобен. Не си спомням какво сънувах, но няма да е било приятно, защото всички ме дразнят.

# 3 606
  • Пловдив
13, тури очилцата...кафето е с божури днес Simple Smile

ХодИх аз набръжки до Еконт-а да върна едни маратонки, че срокът наближи...тип туристически. Сложих ги оня ден и почти в колата съм била, колко ги разтъпках, ама обиват отстрани на кокалчето...Да видим дали ще ми ги приемат, че ония висящите етикети ги затрих Persevere

# 3 607
Мистик, ако не ти ги приемат, пробвай пак да ги разходиш, като не стягаш много убиващата те маратонка. Аз имах твоя проблем с туристически обувки и така го разреших, за което съм много хепи Simple Smile
Да ви питам - чакам от Спиди пратка до офис. Ще ми пратят ли смс, за да ида да си я прибера или трябва аз да проверявам и къде?

# 3 608
  • Пловдив
Елиф, там отстрани няма как да го разтъпча и да се поучупи Thinking Уф...как се казва...не кокабче на стъпалото, а отсрани. Нали има извивка и точно там се търка. Както и да е...пробвах пак да видим...

Понякога като е до офис не пращат смс. Напр. Шоп Сектор пускат само като е тръгнала и после ти си я дириш.

# 3 609
На голямото панталоните пак окъсели. Вчера го приготвих за градина. Седнал да реди пъзел, докато чака баща си. Гледам го- 3 пръста гол крак... 3 панталона смених , докато намеря такъв, дето да му става. Трябва сега панталони да търся .

# 3 610
Елиф, там отстрани няма как да го разтъпча и да се поучупи Thinking Уф...как се казва...не кокалче на стъпалото, а отсрани.
Точно там беше и при мен проблема.
Благодаря, Мистиче, значи ще издирвам.

# 3 611
И аз спя с гривна, като си погледна показателите за сън, само дето не пише "Вие имате бебе,нямате нужда от сън" Joy Но пък крачките...е там съм велика, правя си всички таргети.
Елиф, мен ме осведомяват по Вайбър Спиди за пратки, не знам дали пращат смс. Даже ми звънят като се забавя да я взема.
Пийк децата бързо растат, да ти е жив и здрав.
Довечера съм на зъболекар, детето ще е с мене.. не знам как ще се оправя ама дано да го проспи.

# 3 612
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На голямото панталоните пак окъсели. Вчера го приготвих за градина. Седнал да реди пъзел, докато чака баща си. Гледам го- 3 пръста гол крак... 3 панталона смених , докато намеря такъв, дето да му става. Трябва сега панталони да търся .
Познато, оня ден купих едно долнище и две тънки блузки за градината, а преди две седмици, три долнища от Lidl. Но честно казано, не съм много впечатлена, не са Lupilu, друга марка са, и не са толкова хубави.

# 3 613
Лупилу са до определена възраст. После бяха друга марка.
Уж имам накупени от по- рано, трябва да поровя какво съм му взимала. Едни блузи 98 размер са му добре, панталони 104 късеят

# 3 614
  • София
Добро утро! Аз дрема.
Да се оплача за гривните, крачките и т.н. Преформатиране си телефона и си загубих приложението с всички данни. Край на моите велики постижения! Ще трябва да правя нови.

Общи условия

Активация на акаунт