Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 269
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 3 585
  • Пловдив
Добрутро!
Няма ли кой да ме отмени с кафето, а? Simple Smile

Отивам да чета...

# 3 586
Кротева се изгуби! Понякога тя слагаше едни кафета в лабиринт или със сто бучки захар!
Кротеее,къде си?!

# 3 587
След кафето идва закуската. Аз вече съм на Малдивите, пристигнах първа, за да се погрижа. Чакам вииии Simple Smile))

# 3 588
  • Пловдив
Ай...Елифче, бравос! Посядам аз на разкошната маса Simple Smile

# 3 589
Ии тъкмо на време ида!
Добро утро.
Нямаше повече кошмари снощи,та поспах.
Сега закарах дребната,направих кафе и поседнах да се разсънвам.
Вън прехвърча сняг и е ладно.
Кротето наистина се загуби. Последно й беше тъжно нещо,дано всичко е наред. 🥺
Хубав ден! 🌺

# 3 590
Ели, да не цамбурнем в басейна от тая маса, м? Fearful Особено тая, дето ще седне срещу фотографа... че не мога да плувам!!! Relaxed
Тук съм и аз, добро утро, хубав ден! Flowers Rose

# 3 591
Как ще се цамбурнем Flushed Но за да си спокойна, Лори, до теб ще сложа спасител, тип "Австралийски пожарникар". Хем ще те пази, хем ще ти подава вкусотийки от трапезата.
Шезлонгите видяхте ли ги, дето ни чакат? Ако се замотаете с ол инклузива, ДО и ХО, има хищни хиени, ще ги окупират и ... прощавайте Малдиви, прощавай пожарникар Stuck Out Tongue

Чай, че се размечтах и забравих едно Добро утро да кажа Simple Smile))

# 3 592
  • France
Ммм, Елифче, много хубава закуска си ни приготвила. И декорът не е лош Stuck Out Tongue Winking Eye Липсва само снимка на спасителя, да знам да забравям ли, че мога да плувам Joy
И аз сънувах кошмар, че Монстърчето е син на бившия и трябва да го делим с него. Бррр...

# 3 593
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ммм, Елифче, много хубава закуска си ни приготвила. И декорът не е лош Stuck Out Tongue Winking Eye Липсва само снимка на спасителя, да знам да забравям ли, че мога да плувам Joy
И аз сънувах кошмар, че Монстърчето е син на бившия и трябва да го делим с него. Бррр...

Филомено, да ти имам сънищата Grinning Аз пък сънувах, че раждам бебе.
Поне проблеми с развод няма да имам, щото нямам граждански брак. Но все пак лесна раздяла едва ли има...
Дописвам - откъде мога да се сдобия с тестери на парфюми, щото не ми се дават 100 лева за нещо, което няма да ми хареса? Или да зачакам да отворят моловете, и да ходя да душа шишенца?

# 3 594
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ядосвам се за глупости и ям.
после се ядосвам, че ям.
после ям, защото съм ядосана, че ям... бррррррр.
поне да ми беше приятно, а то...
спасител не ми трябва, мога да се давя и сама, благодаря.
сядам от лявата страна, на плодчетата, и само ще ви гледам как се спасявате.
Wink

# 3 595
Другарки, изобщо не ме изкушавате със спасители. БНД ми е работил като спасител. Стига ми толкоз. Sunglasses

Добри, днес да минем на салати предлагам. Thinking

Тестерчето ми го продадоха във физически магазин. Търсех този парфюм, девойката каза, че има само тестер, дали го искам, и аз казах ок.

# 3 596
мини. аз опуках половин милинка. Sad да ме питаш защо!
не съм яла тестено от месеци, а днес се издъних като кифладжия.

# 3 597
Закуската не се брои. Аз ядох кроасан с шоколад. Joy

# 3 598
като си погледна д-то... всичко се брои. и лепи. Wink

# 3 599
Добрутро, момичета! Подсетихте ме, че съм си донесла кафе от вкъщи на работа и не съм си го изпила. А се чудя що ми омърлушено.

И аз тая нощ някакви екшъни сънувах. И едва станах, а гривната казва, че съм спала близо 9 часа. Какво ми стана напоследък, не знам. От 6-7 часа сън минах на 8-9 и пак не ми стигат.

Общи условия

Активация на акаунт