Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 268
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 3 930
  • Пловдив
Чакам детето от плуване, а мм се мори с он лайн изпит Stuck Out Tongue Winking Eye
Снощи направих спаначена супа, а одеве мушнАх едни ребърца, че то на зелении не се кара Wink

# 3 931

Снощи направих спаначена супа, а одеве мушнАх едни ребърца, че то на зелении не се кара Wink
Идвааам ... слагай още един комплект прибори Simple Smile))
Уж ще излизам, а много ме мързи ...

# 3 932
Не бих си подала носа навън,ако не е жизненоважно. 🥶🥶🥶
И мойто е капризно,писали сме го това. Напоследък и малкото неща,които обичаше,спря да яде. Ама квото такова,от глад няма да умре. 😁 В ДГ си хапва,тук също по нещичко.

# 3 933
Моето яде само сготвено. Сурови плодове и зеленчуци - почти нула.
Нервно ми е тая вечер. И готвенето не помогна.

# 3 934
В ДГ си хапва,тук също по нещичко.
Моя всяка вечер ми казва какво яли на градината и иска същото..

# 3 935
Нервно ми е тая вечер.
През прозореца виждам сякаш пълна луна 🙄 Да не би да е това?

# 3 936
След написаното от дипломирания агроном Балонитка, да се изкажа. Моментално да се явиш, да те назнача за управител на селското ми шато! Бива, бива, ама чак толкова съвпадение с начина на мислене и светоусещане с непознат от форум, не бива. Heart

# 3 937
  • Euskal Herria
Целогодишно има всичко, ама страната е голяма и климатът позволява да се отглеждат. А това, което най- ми харесва, е, че цените са почти непроменени, няма лято, няма зима и пр. Обаче пък нашенските домати не ги заменям да нищо и то тези, дето са гледани в дворовете за собствена консумация. Един приятел на сина ни ни снабдяваше.
Днес беше топло, 22 градуса, с удоволствие се разходихме с кучето.

# 3 938
  • Пловдив
Елифче, де тръгнА? Към назе ли? Simple Smile

Аз седнАх преди малко...все едно съм копала, гроги съм. СипАх винце да ме отвори и зяпам Черешката.
Ади, дееее...наздраве!

# 3 939
Към вас, я Blush с това меню.
Пътьом леко кривнах към магазина и сега гризкам шоколад ... нали писах, той е здравословен 😆
Ай, наздраве!:wine_glass:

# 3 940
Наздраве и от мен Wine Glass
Уиш, за тебе веднага се явявам,  а и селско шато ми е мечта открай време Hug
Reunion, най-щадящо за нервите и кръста, зелена тревица и масичка за раздумка, другото не си е работа Wink

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 21:26 от Анонимен

# 3 941
  • France
Днес съм много доволна от себе си, напреднах с ОИ. Но нощта беше щадяща. Сега обаче съм като сварена. Буквално две не видя. Моля се да поспим като снощи Hands Pray
Дами, какво става тази вечер, никакви ви няма.

# 3 942
Балонита, колега значи. Аз бих добавила към мнението ти, че ако трябва да избирам, не бих купила вносен зеленчук, внос от Турция. Не за друго, а заради употребата там на пестициди, забранени от години у нас. Не че "предприемчивия" българин, не се мята на колата за пазаруване в Одрин, допълвайки шопинга с посещения из тамошните агроаптеки и след това пак на нашите трапези.

Крепи ме мисълта, че утре е петък.

# 3 943
  • София
Аз така се забавлявам като кажат, че преди демокрацията храните са били по-качествени. Тогава се ръсеше на кило всичко.
Паунче, краставиците нямат особенно голяма хранителна стойност. По-скоро е за теб успокоение, че яде нещо. Видях го на снимки младежа и не изглежда да умира от глад. Ще прояде, не се притеснявай. Казах ви, че ще има момент да искате да са злояди 😂.
Познайте кой пак заспа в 8 и се събуди сега. Писна ми с този объркан режим. Утре пак ще съм желе и няма да ми се излиза.

# 3 944
Фил, дано поспите!

Аз се прибрах, но съм гроги.
Утре среща на обедно кафе.
Лека, девойки!

Общи условия

Активация на акаунт