Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 105 075
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Отдавна е така. Поне три месеца.

# 481
Получих си нещата от makeup. Някой беше писал, че от там продуктите са опаковани несигурно... Така опаковани, тези неща могат да стигнат безпроблемно и до Марс! Nina е прекрасна! Надявам се продуктите за коса на Arganicare да се окажат добри.

# 482
Азалия честити неща! А на Марс ще ходим с това: Eau de Space. Simple Smile

# 483
Хехе, любопитно е как мирише Космосът! Благодаря, Milen, много си мил както винаги!

# 484
  • Чукарландия

Азалия, коя (каква) Nina? 🙄

# 485
  • София
Има ли действащ код за Парфимо освен SAVEBG9

# 486
Старата. Nina, Ябълката на Nina Ricci.

# 487
А само на мен ли не ми излизат тестерите в  makeup?

# 488
  • ново
Преди няколко дни разчиствах един шкаф и намерих празна бутилка от нея. За моя изненада пръсна някакво количество и си я припомних 😘 Та, според теб реформулирана ли е?

# 489
Безплатна доставка в parfimo.bg за всико над 99лв. до 19 януари.

Тъкмо ми пристигнаха мострите от FM, които поръчах на 30 декември и бяха изпратени на 8 януари.  С повечето се познаваме, но с едната красота ходим от година и съм категоричен, че ще и предложа много скоро. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 18:12 от Milen™

# 490
Има ли действащ код за Парфимо освен SAVEBG9
8ONLINEPROMO за поръчки над 85 лв.

# 491
  • Франция
Тъкмо ми пристигнаха мострите от FM, които поръчах на 30 декември и бяха изпратени на 8 януари.  С повечето се познаваме, но с едната красота ходим от година и съм категоричен, че ще и предложа много скоро. Simple Smile
Коя е красотата? Simple Smile

# 492
Преди няколко дни разчиствах един шкаф и намерих празна бутилка от нея. За моя изненада пръсна някакво количество и си я припомних 😘 Та, според теб реформулирана ли е?
Не, същата си е. Като я получих, се напръсках, после си боядисвах косата и преди половин час излязох от банята. Още ухае осезаемо след доста вода и мазила в банята...

# 493
Тъкмо ми пристигнаха мострите от FM, които поръчах на 30 декември и бяха изпратени на 8 януари.  С повечето се познаваме, но с едната красота ходим от година и съм категоричен, че ще и предложа много скоро. Simple Smile
Коя е красотата? Simple Smile
Miyako, красотата е Rose & Cuir.

Композиран е безупречно,  аз усещам зелена, току-що разцъфнала роза, свежа разорана почва, кожа и ветивер. Много красиво съчетание, сякаш здравецът флиртува с розата в шедьовъра на Жан-Клод Елена. Simple Smile

Не е за сляпа покупка, има много артистизъм в парфюма и не винаги може да се хареса от първа среща. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 18:03 от Milen™

# 494
И аз имам много малко останала Нина,купена още с излизането от Англия. И все си мисля да си поръчам нова,като си спомня как ухаеше ,влачеше се и изпълзваше големи пространства. Ама се чудя да не е поредното разочарование.

Общи условия

Активация на акаунт